Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

אני בן 22 והצלחתי לחסוך כסף

אבל עכשיו הגיעה הבעיה אני לא מבין בכלל במכוניות

מה שאני יודע זה שאני רוצה מכונית אמינה יפה ואוטומטית

(נכון נשמע כמו בחורה) חחח

אני כבר 4 שנים נוהג על אוטומט ואני אוהב את הנוחות הזאת

אז ככה עד עכשיו חשבתי על מאזדה לאנטיס אבל היא מאוד יקרה ואין לי סבלנות לחסוך עוד 10 אלף בשביל זה

אז חשבתי על סיאט איביזה שנת 2001 ככה אבל אני רואה בפורום שלא ממליצים כל כך אומרים שהחלקים יקרים והפלסטיקה מתקלפת

אז אם מישהו יוכל לעזור לי פה אני אשמח מאוד התקציב הוא 26 אלף אפשר לעלות בכמה אלפים אם זה שווה את זה כי אחרי הכל אני מחפש פה אמינות

תודה מראש לכולם [=

פורסם

לאנטיס דווקא יכולה להכנס לך לתקציב ויכולה להיות אופציה משפחתית לא רעה אם אתה מחפש משפחתית אמינה ואוטומטית. יפה? זה כבר בעייני המתבונן :wink:

עוד אופציה משפחתית שיכולה להתאים היא האלמרה.

לגבי האיביזה - אני לא בטוח שהתיקונים שלה יקרים במיוחד, בטח ובטח אם יודעים באיזה מוסך כדאי לטפל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...