Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה בטא

h_doblo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי מופנית השאלה?

לא היתה בטא עם טורבו מקורי, בשום נפח מנוע. הדבר הכי קרוב לכך היתה הווליומקס שצוידה במגדש על, בנפח 1995 סמ"ק.

:turn-l:
פורסם

אני מקווה שביום שישי הקרוב אני אעבוד על הרכב ואז אעלה תמונות

יש לה עוד הרבה זמן עד שהיא תעלה לכביש

פורסם

חבר הפורום דרור (וזה שם המשתמש שלו) שלח אותי בעבר לראות בטה קופה למכירה לחלקים בצפון, ברמת ישי.

מצבה מזעזע מבחינת פחחות, והיא מהדגם הראשון - עיצוב פנים שונה משלך ועוד הבדלים בעיצוב החיצוני, אבל אם אתה זקוק למכניקה זה יכול להיות מקור טוב.

פנה אליו והוא, אם זה עדיין רלוונטי, יפנה אותך לבעל הרכב.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
בטא קופה טורבו אין. יש לי HF טורבו מקורית מודל 90 וראיתי כבר מישהוא כאן בפורום שהרכיב מנוע כזה לרכב שלו.

וואלה?

אתה מגיע לטיולים של המועדון? אנחנו מכירים?

HFturbo

פורסם
וואלה?

אתה מגיע לטיולים של המועדון? אנחנו מכירים?

יש לי את הרכב רק חודש היום בדיוק סיימתי עם יישור קו לרכב והגבהתי את הרכב כי הוא היה מונמך כמעט ברצפה. צור קשר בהודעה פרטית ונפגש באחד הטיולים הקרובים. בינתיים לא יצא לי לברר על המועדון תישלח לי גם פרטים בעיניין.

פורסם
חבר הפורום דרור (וזה שם המשתמש שלו) שלח אותי בעבר לראות בטה קופה למכירה לחלקים בצפון, ברמת ישי.

מצבה מזעזע מבחינת פחחות, והיא מהדגם הראשון - עיצוב פנים שונה משלך ועוד הבדלים בעיצוב החיצוני, אבל אם אתה זקוק למכניקה זה יכול להיות מקור טוב.

פנה אליו והוא, אם זה עדיין רלוונטי, יפנה אותך לבעל הרכב.

שי

אני חושב שהוא מכר כבר את האוטו

• תוכן חדש...