Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך ייעוץ בפיענוח בדיקה לפיזו 307

מנוע רעש מערכת תזמון ושסתומים, להחליף רצועה לפי הוראות יצרן ניקוי ותיקון מערכת קירור

8 שילדה - ליקויים בעלי משמעות נמוכה - תיקונים בגוף מימין ומשמאל לחיתות פח, תיקוני פח וצבע, פגמים בצבע, מנגנוני שמשות אינן תקינים, פגושים מתוקנים.פגומים

פנס חזית גום

נקישה בשילוב הילוכים, רעש וחופש במערכת ההנעה, יש לבדוק מצב שמן וגיר במוסך מורשה.

האם נראה תקין, תטופס תיקונים במוסך רשום תיקון מרכב , יכול להיות קשור לשילדה ?

תודה

פורסם

הבנתי שכמעט כל רכב צרפתי בעל תיבת ההילוכים המהוללת AL4 יקבל את אותה שורהשאני קיבלתי בבדיקה...

פורסם

ראיתי הרבה בדיקות רכב בחיי ואם אלה הממצאים של הבדיקה הרכב במצב מעולה.נקישות ורעשים/בלאי בגיר רושמים לכל רכב משומש ולא רק לפיגו.קח בחשבון שיש אלמנט חזק של כסת"ח במכוני בדיקה בלי קשר לאם באמת יש תקלה או אין.הבדיקה ממש טובה.

פורסם

הרכב נראה במצב טוב מאוד לדעתי, מרבית הדברים הם כסת"ח רגיל.

למען הסר ספק, בדוק את הגיר במוסך מורשה או כל מכון אשר מתמחה בבדיקת גירים אוטומטיים.

לגבי השילדה - נקייה לחלוטין.

Back to the original - NC again.

פורסם

הטופס בדיקה מצויין אבל אולי יותר מידי מצויין!!!

אני מניח שזה הטופס בדיקה שמראים לך בחברת ליסינג. אני לא הייתי מסתפק בזה ולוקח את הרכב לבדיקה במכון בדיקה שאני בוחר.

פורסם

השורה שמופיעה בהיסטוריית הרכב

" תיקון מרכב" לא מעידה על פגיעה אולי בשילדה?

תודה

לא.

כל הגוף של האוטו הוא "מרכב".

אם היו פגיעות בשילדה אז היה רשום ריתוכים בקורות או משהו שכזה.

Back to the original - NC again.

פורסם
הבנתי שכמעט כל רכב צרפתי בעל תיבת ההילוכים המהוללת AL4 יקבל את אותה שורהשאני קיבלתי בבדיקה...

לא "כמעט", לא "צרפתי" ולא "AL4".

כל רכב עם תיבה אוטומטית יקבל את שורת הכסת"ח הזו כדי לוודא שאם הגיר ישבוק בתקופת האחריות, המכון לא יצטרך לשאת בעלויות השיפוץ.

ישראבלוף.

פורסם

קנייה ממגרש/חברה או אדם פרטי? איזו יד? איזו שנה? מי עשה את הבדיקה ואיפה?

ממה שפירטת, הליקוי היחיד שיצריך תיקון הוא מנגנוני השמשות (לא עולים? לא יורדים?). הבדיקה נקייה באופן מרשים (חשוד?) עבור רכב מליסינג, אבל אם תעני על השאלות למעלה, אפשר יהיה להמשיך.

פורסם

לא אחת נכתבו כאן שבחים על לובינסקי טרייד, ואני יכול להעיד אישית על איכותן של המכוניות שהם מוכרים.

לדעתי - בהתחשב בנתונים שנתת, וב"בית" ממנו אתה קונה - לרוץ לחתום על קנייה, רק להתעקש על תיקון הליקויים (פנס, מנגנוני שמשות ואולי אפשר להוציא גם הח' טיימינג (או לפחות כיוון השסתומים)) לפני המסירה. זה נעשה במוסך המרכזי - ותקבל אוטו במצב טוב מאוד.

• תוכן חדש...