Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ידני או אוטומט?

הורדה נאה - תנסי להוריד עוד קצת בעקבות ממצאי הבדיקה שבוודאי תקחי את הרכב לעשות.

בדרך כלל בעלי יאריס לא יורדים כ"כ מהר גם על ק"מ גבוה אז יש לבדוק את הרכב היטב.

במידה והרכב במצב תקין ללא תאונות ומטופל בצורה סדירה בחברה , אני לא רואה מניעה לקחת אותו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי, המחיר מצויין. לפני כמה חודשים שילמתי כמה אלפים מעל המחירון לאחת עם ק"מ נמוך.

רכב מצויין!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

שלום רעות

לדעתי אוטו נח וידידותי. חסכוני מאד בצריכת הדלק, אבל נראה לי שיש לו יותר מידי קילומטרים לגבי השנה שלו

יש לי את הדגם מאותה שנת ייצור ואני מאד מרוצה. בהצלחה בקניה איך שלא יהיה

יום נעים, נגה

גנן גידל דגן בגן.

גננת גידלה את הגנן.

פורסם

הקילומטראז' לא כזה נורא. הוא אפילו סביר+.

כמעט תמיד הרכב הזה נמכר במחירון, או מעל המחירון, ככה שזה נשמע מעט חשוד. אל תדלגי על הבדיקה במקון שאת בוחרת, ולא בעל הרכב.

המוכר הוא פרטי?

בהתחשב בבקשות שציינת למעלה, הוא מתאים לך. צריכת הדלק טובה מאוד ולגבי מחירון לטיפולים לא ידוע לי, אבל את יכולה לברר בקלות.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

24.5K ק"מ הוא ק"מ גבוה לרכב בשנתון הזה, אבל זה לא בהכרח רע כיוון שהרכב עשה כנראה את מרבית ימיו על הכבישים המהירים ולא בתוך העיר היכן שהשחיקה מרובה..

מציע לך לבדוק היטב את הרכב ועברו, ואם יש ספר טיפולים הרי זה עדיף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...