Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין קולט, איביזיה וגולף, שמעתי שהתיקונים של גולף יקרים ושיש הרבה...

ולגבי האיביזיה שמעתי שהיא מתקלקלת הרבה זה נכון??

תודה רבה למי שעוזר...

פורסם

שים לב שהקולט הינה לאנסר 3 דלתות. רכב מיושן בתקציב שלך לדעתי.

הגולף הינה, כמו הקולט, מכונית משפחתית, לעומת האיביזה שהיא סופרמיני.

 

האם אתה צריך את מרחב הפנים הגדול יותר שמציעה הגולף?

מה הנסועה שלך? כמה אנשים מיועדים לנסוע ברכב בממוצע?

!AWDSOME

פורסם

אני נהג חדש אז ייסעו איתי עוד שתי אנשים מקסימום...כך שאני לא צריך הרבה מרחב פנים...

פורסם

תנסה להגדיר קצת יותר טוב מה הדרישות שלך מהרכב:

ידנית או אוטומטית?

מה סוג הנסיעות שאתה הולך לעשות?

עד כמה חשובה לך עלות האחזקה וצריכת הדלק?

פורסם
שים לב שהקולט הינה לאנסר 3 דלתות. רכב מיושן בתקציב שלך לדעתי.

 

?

 

ע"פ מה שזכור לי הקולט הייתה מבוססת על ה"סופר לנסר" עד מודל 97', מאז השתנתה הצורה, וגם ההספק ירד ל90 כ"ס.

 

הקולט תאכלס בנוחות שלושה אנשים, ועד כמה שידוע לי לי היא חולקת חלפים אם הסופר לנסר, מה שמקל במציאת חלפים וגם מתבטא במחיר זול יותר.

 

אבל בתקציב שלך מדובר על קולט ממודל מתקדם, אך יש לשים לב שממודל 01 יש רק את דגם האגלנס האוטומט, שלא ממש מצטיין בחיסכון בדלק ואמינות.

 

אבל אם אתה מוכן להתפשר על אוטומט, האגלנס תיכנס טוב בתקציב במודל 02, והדגם הזה כבר יותר מאובזר ויש לו 113 כ"ס לעומת 90 בglxi ויש לו תוספת של כרית אויר אחת, שזה 2 כריות אויר לעומת כרית אחת בglxi.

פורסם

אני נוסע בעיקר בעיר(אני גר בתל אביב) חשוב מאוד שיהיו חלפים ותיקונים בזול...

אני רוצה אוטומטית, והצריכת דלק פחות חשובה...

פורסם

אז הקולט תתאים מצויין לדרישות.

 

היא מאובזרת יחסית בדגם האגלנס, מנוע 1.6 יעשה את העבודה בתוך העיר וגם מחוצה לה, היא חולקת חלפים אם הלנסר כמו שנאמר כאן לכן זה מקל במציאה ומוזיל.

 

ובקיצור זה רכב מעולה לצעיר שרוצה להתנייד בתוך העיר.

×
×
  • תוכן חדש...