Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני לפניי קנייה של אחת המכוניות האלה, הפאסאט זה הדגם המפואר לקצ'ורי.

וההונדה גם הדגם המפואר (ES) כל התוספות כולל חיישני רוורס מהחברה חלונות מושחרים מהחברה מגיני רוח וגם וו גרירה.

אגב לפאסאט גם כן יש חלונות מושחרים מהחברה.

על הפאסאט דורשים 110000 ועל ההונדה 127000 ההפרשים לא גדולים במחיר ולעומת זאת אלו שתיי מכוניות שונות.

המכוניות מיועדות בעיקרון להיות למישפחה אבל יותר בשבילי (נהג צעיר) אלו שתיי האופציות ואין לא ימינה ולא שמאלה אז

הצעות נוספות לא באות בחשבון! מה אתם הייתם לוקחים ולמה? מה עדיף מבחינת הכל? אם זה ביטוחים, אם זה דלק, אם זה

טיפלים, בקיצור הכל...

פורסם

אחזקה טיפולים ודלק הסיוויק תהיה זולה יותר מה גם שהיא עדיין בתקופת אחריות ומן הסתם פחות בלאי.

מצד שני הפאסאט נחשבת ליותר מכובדת ואיכותית . אישית הייתי הולך על הסיוויק

פורסם
מצד שני הפאסאט נחשבת ליותר מכובדת ואיכותית . אישית הייתי הולך על הסיוויק

מכיוון שהוא ציין שהוא נהג צעיר, אני לא חושב שלנהג צעיר יש צורך ליותר מכובד מסיוויק ES.

טיפולים יהיו לך יותר זולים בסיויק ולדעתי היא גם תצרוך פחות דלק( את זה אף פעם לא בדקתי אצלנו, אבל מנתונים של היצרן הסיויק דיי חסכונית ).

לנו הביטוח המקיף בסיויק ( כולל נהג חדש ) עולה באיזור ה 7 אלף.

לעומת זאת, לפאסאט כשרצינו לנהג צעיר זה עבר את ה 10 אלף, לא יודע אם זה רק בגלל הסוכן ביטוח או שאצל כולם זה ככה.

מבחינת איכות, הסיויק אמנם לא כמו איזה רכב פאר גרמני, אבל בכל זאת האיכות בפנים לטעמי טובה מאוד ( לנו יש סיויק ES 2007 ופאסאט HIGHLINE 2007 ), אם אתה הוא הנהג העיקרי ברכב הייתי הולך על הסיויק ( הרבה יותר קלילה מהפאסאט ).

פורסם

איך אפשר להשוות רכב כמו הסיויק לרכב ברמה של הפאסאט?!אפילו אם הפאסאט היתה בת חמש הייתי הולך על הפאסאט קלאס אחר לגמרי מהסיויק באיכות, בנוחות,במרווח פנים, בבטיחות, באחיזת כביש במה לא?לגבי האחזקה ההונדה יקרה לאחזקה. ולא פחות מהפאסאט.צריכת דלק קרוב לודאי שהסיויק תאכל קצת פחות אבל זה היתרון היחידי שלה לעומת יתרונות בכל התחומים של הפאסאט.ועדיין נשארת ביד עם עודף של 17000ש"ח.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

הפאסאט הוא אוטו מנהלי יוקרתי למשפחה שרוצה פינוק בחיים.

אבל אם אתה צעיר הסיוויק תתאים לך יותר,הפאסאט תהיה יותר אכותית ויוקרתית וגם יותר נוחה אבל היא לא לצעירים,לפי דעתי הסיוויק מתאימה יותר לצעירים.

פורסם

טוב את זה שהפאסאט יותר איכותית ובטיחותית אני יודע זה לא חדש לי רק השנתון שלה מפריע לי... שנת 2006 במחיר זהה כמעט

לשנת 2008 שזה כבר רכב בניילונים. אני חושב שאני באמת אלך על הסיוויק מכיוון שהיא בצבע לבן עם כל התוספות שאני מתכנן לשים על

הרכב שיגיע חוץ מקסנון ובעיקרון הבעיה הכי גדולה שלי עם הפאסאט היא הצבע => תכלת מטאלי... ממש מגעיל !!!

רק מה שמשך אותי אליה זה שהרכב גר ממש קרוב אליי והואהיה של נכה מיד ראשונה ועם 37 אלף ק"מ בלבד.

פורסם

לפותח, נורא נחמד שפתחת בסוג של התלבטות ולאחר שהבהירו לך כאן חברים את דעתם, הואלת להבהיר שיש לך כבר דעה מגובשת ואתה מחפש חיזוקים. רוצה חיזוק ? קח ! גם אני, אפילו באותו כסף ואפילו אם במקום פאסאט מציעים לי S קלאס חדשה, בצבע "כחול מטאלי מגעיל" כזה, פשוט לא נוגע.

פורסם
לפותח, נורא נחמד שפתחת בסוג של התלבטות ולאחר שהבהירו לך כאן חברים את דעתם, הואלת להבהיר שיש לך כבר דעה מגובשת ואתה מחפש חיזוקים. רוצה חיזוק ? קח ! גם אני, אפילו באותו כסף ואפילו אם במקום פאסאט מציעים לי S קלאס חדשה, בצבע "כחול מטאלי מגעיל" כזה, פשוט לא נוגע.

אני ממש אבל ממש לא עם דעה מגובשת ולכן פתחתי את השירשור הזה כאן ואני ממש לא מחפש חיזוקים אלא מחפש

דעות כאלה ואחרות שיאירו את עיניי ואולי יגלו לי דברים שאייניני יודע ובכך יעזרו לי להחליט מבין השתיים.

יש לי דעה אישית מה אני מעדיף זה נכון, אבל אם אני שואל אז כניראה שאני עדיין מתלבט כי בכל זאת עומד פה אל מולי

רכב גרמני יוקרתי שאני בטוח שהוא בכמה וכמה רמות מעל להונדה אבל שוב, יש פה את העיניין של השנתון, צורה חיצונית

ודרישות מהרכב.

• תוכן חדש...