Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו טריוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מכרתי את הסיטרואן C3 שהייתה לי (בשעה טובה) ואני רוצה לקנות רכב חדש... כמעט חדש...

מצאתי דייהטסו טריוס... ג'יפון חמוד מנוע 1300 יפה להפליא... שנת 98.

השאלה היא האם כדאי להכנס לסיפור הזה של קניית ג'יפ כל כך ישן?

הסיטרואן הייתה די בסדר... היא הייתה שנת 2003 אבל הגיר הרבה לעשות בעיות והטיפולים היו יקרים מאוד כמו גם החלקים.

האם טריוס היא באותו מצב?

על איזה רכב אתם ממליצים שהוא אמין מבחינה מכאנית (רכבים קטנים.. לא משפחתיות)...

תודה רבה על העזרה

פורסם

הטריוס הוא רכב לא אהוב כ"כ בגלל אלף ואחת סיבות.

הוא לא מרגיש יציב על הכביש, המנוע שלו חלש מאוד יחסית אליו וגם צריכת הדלק לא טובה.

רכבים שמומלצים לך בגלל שביקשת סופר מיני הם טויוטה יאריס, רנו קליאו B(רק ידנית, עם האוטומט יש לא מעט בעיות) ועוד.

אם תוכל לפרט לנו נוכל לומר לך מה מתאים לך יותר.

פורסם

לאלירן - נשמח לשמוע מה הצרכים שלך מהאוטו ומה יותר ופחות חשוב לך על מנת שנוכל להמליץ לך.

והכי חשוב - מה התקציב שעומד לרשות קניית הרכב.

פורסם

לפי מה שהבנתי הסיטרואן מתאימה לך ונפטרת ממנה בגלל בעיות ספציפיות ברכב הזה.

אני לא חושב שטריוס זו בחירה חכמה, בטח ובטח שלא במודל נמוך שכזה, אל תצפה ממנו כ"ג'יפ" לראות שטח כי אפילו מדרכה הוא בקושי עולה. בעיקרון הטריוס זה משפחתית קומפקטית שתפסה גובה:-)

ציין תקציב ואופי נהיגה ונתאים לך רכב יותר טוב שיענה לדרישות.

פורסם

תקציב בסביבות 35000.

רנו קליאו אני פחות מתלהב. הסיטרואן עשתה לי טראומה.

פיאט פנדה סבבה לא? למרות שאומרים שפיאט בעיתית מאוד

• תוכן חדש...