Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

smiley7.gif

משיחות שקיימתי עם בעלי מיני שביקשו למכור את המכוניות שבבעלותם התגלו שני "חברים" שיושרם מוטל בספק ולכן אני מפרסם אזהרה זו.

במקרה הראשון - שני "החברים" התענייננו במיני שהוצאה למכירה ולאחר שביקרו במקום ולא הגיעו לכלל עסקה נתפסו מספר ימים לאחר מכן כאשר הם מנסים לגנוב חלקים מאותו רכב ממש.

במקרה השני - אותם "חברים" יצרו קשר עם מוכר אחר וניסו לשדל אותו לבצע העברת בעלות לפני שהם העבירו לידו את מלוא הסכום המוסכם - וכל שניתן להבין מכל זה שהם ניסו "לעקוץ" את המוכר אשר השכיל לבטל את ההתקשרות איתם.

זו הודעה לבעלי המיני וגם לאותם "חברים" (שמפאת כבודם, גם אם הנו מפוקפק, לא אזכיר את שמם) - אין הרבה בעלי מיני בארץ והרבה מהיחסים בין האספנים באשר הם מושתת על אמון וכבוד הדדי בו אותם חברים ניסו לפגוע.

סעו בדרכים טובות,

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

זיו שלום רב !

מוטב שתציין את שמם המלא של" החברים" בפומבי, או בהודעה פרטית לכל בעלי המיני, שאת רובם ככולם, אתה בוודאי מכיר.

וזאת במידה ואתה אכן עומד על כך שהאשמותייך מבוססות דיים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גם אני היתי מעוניין לקבל את הפרטים של ה"חברים" האלה ולפי דעתי צריך לפרסם את שמם ואפילו תמונות שלהם בפומבי בכדי שכל בעלי המיניס ובניהם אחי יזהרו מחלאות כאלה.

אני בטוח שאם הם גונבים חלקים ממכוניות מיני ומנסים לעקוץ בעלי מיניס אז בטוח שהם גונבים גם דברים אחרים ומתעסקים בעוד דברים לא חוקיים.

ד"א כאשר הם נתפסו גונבים חלקים מהמיני לא הוגשה תלונה במשטרה נגדם?

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אני מבין את דאגותיכם ורצונכם כי אפרסם את שמות אותם נוכלים ואולם - היות ושמעתי על מעלליהם מבעלי מיני ולא ראיתי אותם במו עיני, אני אמנע מלפרסם את שמם בפומבי.

בכל מקרה, אם מישהו רוצה פרטים נוספים ממה שידוע לי שיפנה אלי בה"פ ואשמח להעביר את מה שידוע לי.

החבר'ה האלו הם צעירים יחסית ולא מוכרים לי כאספנים של מיני - ניתן להניח, כפי שכתבתם, שהם מעורבים בעבירות נוספות ואולי ידם גם בגניבתה של המיני הכחולה המקסימה שהייתי רואה ברמת אביב מפעם לפעם (ושדבר הגניבה פורסם כאן).

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

אל תשכחו שכל פרסום ברבים יכול להיות מגובה מצדם על ידיד תביעת דיבה. אני ממליצה לכם לא לפרסם שום דבר ברבים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
smiley7.gif

במקרה הראשון - שני "החברים" התענייננו במיני שהוצאה למכירה ולאחר שביקרו במקום ולא הגיעו לכלל עסקה נתפסו מספר ימים לאחר מכן כאשר הם מנסים לגנוב חלקים מאותו רכב ממש.

,

המקרה קרה לי עם שני חברה צעירים (אני משוכנע שהם לא חברי הפורום) שהגיעו לראות את המיני למכירה ומספר ימים מאוחר יותר הגיעו בשבת בבוקר ע"מ לפרק חלקים.

לצערי (ולשמחתם) אין לי מספיק תאי זכרון פנויים בראש ע"מ לזכור איך קראו להם (לדעתי זה לא משנה) ו/או את מספר הנייד שלהם.

בסיכומו של דבר תבדקו למי אתם מראים את המכונית בדגש למכוניות בנמצאות בחניונים או מקומות ללא השגחה.

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

אל תראו את הרכב אף פעם במקום שבו הוא חונה או בסביבתו(כמובן אם הוא נוסע). תקבעו איתם במקום אחר.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• תוכן חדש...