Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי חוות דעת וקצת מידע על האמפריזה 2.0R 2006/2007 גיר אוטומתי,

האם הגיר שלה עושה עבודה טובה או שהוא חלש ואינו מסתדר בעליות?

האם יש לו קיק-דאון טוב?

האם הוא נותן האצות טובות ברמזורים?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להורי יש כזו משנת 2007; הרכב מעולה. זריז מאוד ומפתיע על הכביש. לטעמי גם כסאות מאוד נוחים.

אבי כבר עשה עימה עשרות אלפי ק"מ, כלומר הרבה מעל לממוצע, שום תקלה (טפו טפו טפו). לטעמי הרכב גם מאוד יפה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני האמת חושב לקנות אחת 2007 גיר אוטומתי אז רציתי להיות בטוח שהאוטו הזה זריז ויש לו כוח,

אתה מהנסיון שלך עם האמפריזה הזאת איך היא מול שאר הרכבים מבחינת כוח , למשל ברמזור יש לה זינוק טוב?

אני שמעתי שהגיר שלה לא עושה עבודה טובה ,האם זה נכון?

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן, רציתי חוות דעת על הרכב הזה, וכל מה שקשור אליו ,ואיך הגיר שלו?

והאם הרכב הזה יותר מהיר ויותר זריז מ- מאזדה 3 SPIRIT 2.0?

תודה

פורסם

שניהם באותה הקטגוריה משפחתית +,

הסובארו יותר עצל בעקבות הנעה כפולה (4X4),המאזדה בנויה על שילדה מעולה כמו של המאזדה ספיד תקנו אותי אם אני טועה!

המאזדה מגיעה עם גאנט 17 חלון גג(סאנרוף)שליטה מההגה,הסובארו מגיעה עם גאנט 16 וללא תוספות מיוחדות.

השאלה היא זה מה שמעניין אותך בקניית רכב מה לגביי בטיחות אמינות איכות נסיעה?

!Blue Subaru Impreza

פורסם

לשניהם גיר 4 הילוכים באוטומט למאזדה טיפטרוניק מהיר עם תגובה זריזה, לסובארו גיר ישן שהוכיח את עצמו כלא רע בכלל!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

אני יכול לאמר של לך שלהורי יש כזו סטיישן שנת 2007, שאני חושב שהכסאות מאוד נוחים ושהרכב מאוד יפה וגם מאוד זריז. אבל לא נהגתי על 3 2.0.

אבי עשה עימו כבר הרבה ק"מ עמל לממוצע, ועדיין טפו טפו טפו הכל בסדר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני גם מתענין ברכישה אימפרזה 2.0 שנתון 2006-2007 160 כ''ס

והאם הרכב הזה יותר מהיר ויותר זריז מ- מאזדה 3 SPIRIT 2.0?

ממש לא יותר זריז! מאזדה מכניסה אותך לעולם של פחות מ-10 שניות למאה, האמפרזה לוקחת 12.7 שנ' משעממות

מהירות מקסימלית למאזדה פחותה מהאימפרזה

הסובארו יותר עצל בעקבות הנעה כפולה (4X4),המאזדה בנויה על שילדה מעולה כמו של המאזדה ספיד תקנו אותי אם אני טועה!

אתה טועה. מאזדהספיד בנויה על אותה שלדה, אבל מחוזקת בקורות, ואינה קיימת בגרסת 4 דלתות. האיטיות של אימפרזה היא לא מבחינת 4X4, אלא הגיר האוטומטי (כנראה)

גם הבטיחות זה חשוב, אני שאלתי שאלה כללית שאמורה לכלול את הכול.

מאזדה מצוידת הרבה יותר טוב מבחינה בטיחותית:

1) בקרת אחיזה ובקרת יציבות

2) כריות אויר קדמיות, צד ווילונות רוחב

3) ניתוק כרית אויר של הנוסע (מאוד שימושי למשפחה + ילד, כמוני)

אימפרזה יש רק 2 כריות אויר ושום בקרות אלקטרוניות, אלא רק 4X4.... זה טוב לנהיגה מעינינת, אבל לא מציל ממצבים לא נעימים.

אני רוצה לקנות מאזדה3 ספיריט, אבל מתקשה למצוא. אולי אוותר עליה ואקח אימפרזה 2.0, מי שנסע ויכול להגיד כיצד היא מתנהגת ומאיצה אני מאוד אשמח!

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

זה פשוט עצוב שלפי נתונים יבשים טויוטה קורולה עם מנוע 1600 סמ"ק מאיצה יותר מהר מאפס למאה מאימפרזה עם מנוע 2000 סמ"ק (ועוד בגרסא ה"ספורטיבית"=R).

למרות שיכול להיות שבמחינת האצות ביניים האימפרזה תקח בגלל נתון מומנט עדיף.

אלא אם כן האימפרזה הזו מספקת הרבה פאן מבחינת התנהגות (כמו אחותה ה-B4) אני לא רואה שום סיבה בעולם לקנות אותה (חוץ מהעובדה שהרכב בעל הנעה כפולה). הרכה מיושן, צפוף, מכוער (עניין של טעם), לא נוח, לא מהיר ולא חסכוני.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא יודע למה נתון 0-100 כל כך חשוב, אבל לדגם ה2.0 של האימפרזה (זה עם 160 כ"ס) נתוני תאוצה של 11.3 שניות למאה. הנתון הנ"ל טוב משמעותית ממנועי ה1,6 של המתחרים באותן שנים. זאת מבלי להיכנס לנתוני תאוצות הבינים הטובות של הדגם הנ"ל.

יצא לי לנסוע די הרבה על רכב כזה, תהיה בטוח שנתון התאוצה של דגם זה תמיד רלוונטי בגלל ההנעה הכפולה, אצל המתחרות טיפה של גשם, חול, או סתם שיפוע בכביש גורם לנתון התאוצה להיות תיאורתי בלבד.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
לדגם ה2.0 של האימפרזה (זה עם 160 כ"ס) נתוני תאוצה של 11.3 שניות למאה

איפה ניתן לאמת את זה? בכל מקום שחיפשתי זה 12.7 בגרסה האוטומטית , 9.6 בגרסה הידנית.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...