Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול במרצדס 450SL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא עונה לך אז אתן לך תשובה. לא מהיכרות אישית של המוסך אלא בגלל המרצדסים הישנים שעומדים בחוץ מפעם לפעם.

אם אתה מאיזור המרכז ליד בית ידיעות אחרונות רח' נח מוזס בפינה של רח' בן שמן אם אני לא טועה. אין לי מושג איך קוראים למוסך אולי עכשיו ייפול למישהוא אסימון.

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז ליד בית ידיעות אחרונות רח' נח מוזס בפינה של רח' בן שמן אם אני לא טועה. אין לי מושג איך קוראים למוסך אולי עכשיו ייפול למישהוא אסימון.

זה מוסך איילון של ראובן.

מאיזה אזור אתה בארץ ?

אני אישית מכיר במרכז 4 מוסכים מתאימים, ועל אחד מהם יכול להמליץ מנסיוני האישי בלב שלם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

באזור המרכז יש את איילון ליד ידיעות.

אדמונד ליד תחנה מרכזית ת"א.

בן שבת במושב בצרה.

מוסך ד.רם באזה"ת חולון.

מנסיון אישי ד.רם בחולון מומלץ מאוד. ישר (בניגוד לאחד אחר מהרשימה הנ"ל), מקצועי, מחירים סבירים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז במקומך לא הייתי ממליץ על מוסך בן-שבת.(מי שלא הבין שיעשה חיפוש קצר ויבין ..)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ממליץ על ראובן מאיילון ,אם כי לא זול

יש גם את איתן הנמצא בסמוך ל"אוו ספידומטרים", סמטת בית אלפא בתל אביב, מחזיק רכבים זהים לשלך

פורסם
ממליץ על ראובן טל רח גינוסר 4 טל 03691025

אם חיוב של 1000 ש"ח על פירוק והרכבה של בוסטר בלם הוא הגיוני, אז גם אני ממליץ על ראובן... :evil:

פורסם
זה מוסך איילון של ראובן..

לפני כמה שנים (משהוא כמו 10 שנים) עשו ל שם תרגיל מאוד מסריח בתמחור החלפת מנוע לאחר שהמחיר סוכם מראש ולכן יש לבדוק ב 7 עיניים את החשבון.

לזכותם יאמר, רמה מקצועית גבוהה מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבר יקר,

אני בעל מרצדס 300SE משנת 90 ומחזיק בה כבר 3 שנים ,עברתי כבר על כל סוגי המוסכים ומנסיוני הרב אני מסכם:

קודם כל -הכר את ריכבך היטב! לבד! ,שוטט באינטרנט ,איביי,פורומים ,ולמד לתחזק ולתקן דברים בסיסיים בעצמך

להכיר תוך כדי כך את המחלות של ריכבך והסמפטומים ,ככה שלא יוכלו לעבוד עלייך או לאבחן שטויות...

לעיניינינו:

1.מוסך מרכז איילון של ראובן-אכן מקצועי אבל גם שוחט מקצועי! ככה שאם אין לך בעיה שאף אחד אחר לא מצליח לאבחן אל תיגש לשם,האמן לי המכוניות הללו לא כ"כ מסובכות.

2.מוסך אדמונד-לא מומלץ,ניסה לבצע בי עוקץ מטומטם בתחילת דרכי -אלא אם אתה זקוק לחלפים משומשים ואז להתמקח איתו,מדובר בנצר למשפחת עיראקים מהזן הקשה (לא מורידים במחיר).

3.מוסך רם בחולון-נותן תמורה טובה למחיר ,שם גם אני מטפל,לאחר יצירת קשרים טובים עם משה מטפל ומאבחן דיי טוב ,בעל נסיון -יש לזכור להתמקח ולברר מחירים לפני כל טיפול ולסכם מחיר מראש!!! אחרת לא לבוא בטענות

4.מוסך אילן-בית מרקחת פשוט ככה, פעם נכנסתי לאבחון הבהובים במע' החשמל(דיודת מיישר נשרפה-עלות של 50 ש"ח)

אבחנתם הייתה -להחליף מצבר ואלטרנטור -עלות למעלה מ 2000 ש' -פשוט שערוריה

צור איתי קשר אם אתה זקוק לעזרה נוספת

יוסי

פורסם

אני חושב במצב היום של המכונאים (יש בודדים יוצאים מהכלל) בארץ לא תמיד זה לעקוץ. לפעמים זה חוסר ידע והליכה על התקלה הכי נראית להם גם אם בתוך תוכו הוא יודע שזו לא הבעיה. תמיד כדאי לשאול כמה מכונאים מה הבעיה ומה העלות וזה לא עולה כסף. ולאחר מכן להחליט מה מתקנים ותמיד אבל תמיד לסגור מחיר מראש כדי לא להיות מופתעים בסוף.

• תוכן חדש...