Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לקחתי רכב יונדאי אקסנט אסטים שנת 2001 עם 90,000 ק"מ (יד שנייה - שתי הידיים פרטיות) לבדיקה במכון בחולון (אני בחרתי אותו). להלן התוצאות : (אני גם מצרפת סריקה של הטופס)

מנוע - לבדוק רצועת/שרשרת תזמון בהתאם להוראות היצרן, רעשים ונקישות פנימיות , נזילות שמן, שריפת שמן, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה, תושבות מנוע פגומות לסדר ולתאם מנוע, רעש שסתומים וגל זיזים, דרוש תיקון מנוע!!. קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, לתקן מערכת קירור! לסדר מערכת דלק!

סרן קדמי ומערכת היגוי - חופש ונקישות מתלה קידמי, לסדר פרונט.

שלדה ומרכב - ליקויים בלע משמעות נמוכה - מעיכות בתחתית הרכב, לתקן פחחות וצבע, פגושים פגומים, תיקונים במרכז סביב + צבע, הוחלפה שמשה קדמית, הוחלפו חלקי מרכב. לחיצות פח.

מערכת בלמים - לפרק גלגלים לבדיקה.

צמיגים - יבשים

מערכת תאורה - מצבר חלש, פנסי חזית פגומים

העברת כוח - חופש ציריות, החלפת הילוכים לקויה, רעש מערכת העברת הכוח.

אנא אמרו לי האם התיקונים בעייתים, קריטיים (האם הלך המנוע?), האם יש לכם הערכה כמה הנזק? מלחיץ אותי בעיקר סעיף המנוע והגיר

האם כדאי לבטל את הרכישה? עוד לא העברתי לה את הכסף!! אני מבואסת :sad:

הכי חשוב!! מזה חלקי מרכז? האם השלדה בסדר? הוא שהיא טופלה?

scan0001.jpg

פורסם

לדעתי הק"מ אל מול, סוג התקלות וכמות התקלות (בנוסף לכסת"ח הקבוע) מחשיד עד מאוד ,עליך לפנות למוסך המתמחה בדגם לבדיקה אשר יסביר לך את התקלות ותרגומם לכסף

האם הרכב עם מבחן רישוי שנתי?

מה מצב הממיר הקטליטי ?(חשד לתקול עקב הקמ הנמוך)

יש היסטוריית טיפולים, והיכן טופל?

פורסם

מצטרף לדעתו של יגאל.

משהו כאן מסריח מעבר לכסת"חים הרגילים של מכוני בדיקה. לדעתי אם את מעוניינת להמשיך ברכישה כדאי לבדוק מול מוסך שמכיר את הרכבים האלו מה פשר ההערות על מצבו של המנוע, לוודא את נכונות הקילומטראז' מול היסטוריית הטיפולים ואת זהות הבעלים הראשונים של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעלת הרכב בת 55 פלוס ואמרה שהבעלים לפניה גם זוג מבוגרים כך שהיא נראית אמינה ולא הייתי חושבת לגבי סידור הקילומטרג'. בנוסף, היא לא עשתה כבר כמה שנים טיפולים במוסך מורשה ככה שאין תיעוד. לא היו אומרים לי משהו במכון בדיקה אם זייפו קילומטרג'?

מדאיג אותי אם יש פגישה בשלדה ומזה חלקי מרכב?

השאלה אם שווה להשקיע או לצאת מזה עם נזק של 3000 על ביטול העסקה.?

פורסם

במקרה שלך לפני השילדה הייתי חושד במנוע.(למרות שלפי הבדיקה השילדה נקיה

לתקן מנוע זה ממש לא כיסוי תחת של המכון המנוע ברכב לא משהו( מבלי להכיר אותו איני יכול להגיד שהוא גמור).

האם לקחתם בחשבון עלות תיקונים במחיר הסופי?

כמה המחירון ועל כמה סגרתם?

• תוכן חדש...