Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת 106 דור 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי לדעת האם העסקה משתלמת.

פיגו שנת 106 שנת 96 יד 2 150,000 ק"מ דגם XS .

הרכב שמור בקפדנות והכל מקורי בו, מבפניים הכל במצב חדש כאילו יצא עכשיו מהמפעל, אפילו לא התקינו רמקולים ומערכת באוטו.

הרכב מטופל בקפידה אך לא במוסך מורשה.

בבדיקה חוץ מכל הכסתחים הרגילים התגלו הדברים הבאים:

* פגיעה קלה מאוד (הוגדרה כבעלת חשיבות נמוכה) בקצה שילדה אחורי שמאלי - לאחר התבוננת במוסך אכן פגיעה קלה, הרכב עבר תאונה מאחורה, לא משהו רציני מידיי, בטוח שלא בטיחותי.

* אין מזגן חימום - בוצע מעקף לרדיאטור הפינמי, חשוב לציין שמזגן קירור עובד מצויין, מדחס חדש.

*ע"פ הערכת 2 מוסכים ובודק הרכב לקלאץ נשאר כ20-30 אלף קילומטר.

*2 צמיגים קידמיים יבשים מעט.

* רואים שנעשה תיקון בחזית בכנף ימין, לא נראית שום פגיעה בשילדה.

*נזילה קטנה ממשאבת הגה כוח, 2 מוסכים שבדקו את הרכב טענו שזה שולי ולא רציני בעליל נזילה קטנה מאוד.

*ציקצוקים מרצועת אביזרים, נבדק במוסך, ברגע ששפכו מים הרעש הפסיק, כנראה רצועה יבשה.

חשוב לציין שהרכב עבר טסט לפני 3 חודשים, והיה נהוג לאורך כל חייב ע"י בן אדם מבוגר וביתו, כך שלא עבר תלאות של ילדים שרק עכשיו קיבלו רישיון.

מבחינה חיצונית, הרכב נראה דיי טוב, חוץ מכמה כתמים של חרא של ציפורים על המכסה מנוע.

לא ציפיתי שרכב שנת 96 יהיה מושלם, אני מניח שתמיד יש תקלות קטנות שדורשות התיחסות.

מחיר המחירון של הרכב הוא 13.500 ש"ח.

ההצעה עומדת על 10.500 ש"ח.

האם עסקה כדאית?

תודה,

טל

פורסם

אני לא יודע בכמה נסחרות היום ה106 אז אני לא רוצה להכנס לסכומים.

זאת שמצאת אמנם סובלת מפגיעה קלה בשלדה אבל יש לפגיעה הזאת בהחלט משמעות מסחרית.

בנוסף, החלפה של רדיאטור חימום היא עסק לא זול במיוחד במוסך. אפשר גם לבצע לבד בבית, אם יש לך סבלנות ואיזה יום פנוי להשקיע בפירוק והרכבה של הדש-בורד.

צמיגים לא יקרים במיוחד במידות האלו. צפה לכמה מאות בודדות של שקלים לזוג צמיגים איכותי, זה לא נורא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יודע האם הסכום משתלם או לא.

אני יודע שקסארה אוטומטית נסחרת גם היא בסכומים האלה, לשנתונים גבוהים יותר. האם זה משתלם לך? לא יודע - אולי אתה לא צריך רכב גדול יותר.

בכל מקרה רדיאטור החימום יעלה לך בסביבות 1500 ש"ח, קח את זה בחשבון.

רביעיית צמיגים נגיד עוד 1000 ש"ח.

קלאצ' גם יעלה סכום דומה, משאבת הגה כוח ורצועות תצטרך בסוף להחליף.

כל זה מגיע בערך ל-3500-5000 ש"ח, בהנחה ותמצא עוד כמה ליקויים קטנים.

אם האוטו הזה שווה לך את הכסף הנ"ל, שלם ותהנה.

מה שבטוח אם אתה מתכוון להחזיק אותו הרבה זמן, זאת עיסקה נחמדה מאוד.

• תוכן חדש...