Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בדקתי היום רכב לפני קניה.

מהכסת"חים הרגילים שאני מכיר התעלמתי, הבוחן יידע אותי ואת המוכר על תאונה שהאוטו ספג מקדימה-

מכסה מנוע הוחלף כמו גם כנף ימין ובנוסף יש כיפוף קל בקורת רוחב קדמית באוזן הקורה.

אין כמובן ליקויי בטיחות, השלדה מאוזנת והפגיעה היא שולית לגמרי ורחוקה מאוד מהסרן/בית הגלגל הקדמי.

השאלה שלי היא מבחינת ירידת ערך, שכן כולנו יודעים היטב שכשמוכרים רכב, רוב האנשים אינם מבינים מהי המהות של פגיעה שולית ובורחים כמו מאש כששומעים קצה שלדה..

מחיר הרכב הוא כ-40000 בממוצע לפי השוק ומחירוני הרכב.

זה מבלי להתייחס לדברים מתבקשים שלא נעשו ברכב כמו טיימינג,טסט לחודש הקרוב,רצועת אביזרים יבשה וכו'.

תודה ליועצים.

אמיר.

פורסם

אוזן זה התקן הגרירה שמרותך לקורת הרוחב הקדמית. חסר משמעות בטיחותית, יש לו משמעות מסחרית (קטנה לדעתי, אבל יש להתחשב בה).

פורסם

תודה שמר.

מפאת חוסר זמן אני מנסה להמחיש במה מדובר עם תמונה לדוגמא.

בתמונה המצורפת רואים (מבט על) את הקורה הקדמית המדוברת (בשחור).

הקצוות הן למעשה "האוזניים" של הקורה כאשר האוזן הימנית מקופלת מעט פנימה (מסומנת בכחול לעומת הסימון השחור התקין).

בדקתי וכיפוף הקורה הנ"ל לא פגע בשום רכיב מכני בתא המנוע.

av8chassis.jpg

פורסם

לא, לא מדובר להבנתי באוזני גרירה.

ראה את הציור שצירפתי- חשוב על קורה בצורת ח שהרדיאטר יושב באמצע.

מדובר למעשה בסוג של פלח מתכת שמחובר לקורה הקדמית משני הקצוות ושני הקצוות מוכנסים פנימה בזוית 90 לקורה.

jeep_chassis_body.jpg

• תוכן חדש...