Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע מאזדה mpv שנת 94

אני מעוניין לשדרג וליקנות מליסינג מאזדה 5

היתקשרתי לאוויס והם הציעו לי לקחת כזאת עם 87 אלף קילומטר שנת 2006 ב 94000 לפני הנחה של 8%

מישתלם?

היתקשרתי לעוד מיגרש בנתניה והם הציעו לי אחת עם 159 אלף קילומטר והם אמרו שאין ליקויים ואם אני ימצא הם יתקנו ומוכנים לעשות איתי טרייד אין על הרכב הישן המחיר הוא 84,750 והם אמרו שיש עוד על מה לדבר אם אני יבוא לשם

יש לי עוד הצעה של עוד מגרש , הרכב 149 אלף קילומטר ללא שום תקלות, אבל הם לא מוכנים לטרייד אין , ובלי אחריות , ב 79אלף

שווה אחת מההצעות ?

אפשר להמליץ לי על עיסקה יותר כדאית?

פורסם

בין כל מה שרשמת, ההצעה מאוויס נשמעת עדיפה:

פחות קילומטרים

חברת ליסינג גדולה (ולא מגרש סוחרים מנתניה - תריץ חפוש, יש די המלצות לא להתקרב למגרשי סוחרים ועוד בנתניה).

בדרך כלל ברכישה ישירות מחברת ליסינג מקבלים אחריות של כמה חודשים (תבדוק את הנושא).

אבל גם אם רוכשים רכב מאוויס ,לא לוותר על כל הבדיקות (כמו בקניה מכל גורם אחר), אפילו אם יש בדיקה ממוחשבת של חברת ליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחיר שהציעו לי באויס זה לא קצת יקר ?

כיון שמחירון של הרכב זה 99 אלף ויש הורדה של 15% כיון שזה מלסינג , אז המחיר אמור להיות קצת פחות מ 85 אלף

???

נ.ב. איזה עוד חברות גדולות יש כמו אויס שאפשר לבדוק אצליהם ולהשוות?

פורסם

יותר מעניין זה למה לעבור מ MPV למאזדה 5 ולקרוא לזה שידרוג?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תשובת קיטבג לשאלת קיטבג:

MPV משנת 1994.

הכוונה היא התקדמות לרכב חדש יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...