Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי דייהו מאטיז, שנת 2000, נפח מנוע 800, 115000 קמ, מצב שמור עד היום נסעתי איתו לא הרבה בעיקר בתוך העיר, שילמתי תיקונים של 2500 שקל בשנה והייתי מבסוט ממנו.

עקב מעבר לעבודה מרוחקת אופן הנהיגה שלי השתנה ואני נוסע איתו הרבה יותר כ- 2000 קמ בחודש, כלומר בלאי מואץ.

אני מקבל הרבה עצות להיפטר מהרכב לפני שישבוק חיים עקב המנוע הקטן שלו ומכיוון שזה לא ייעודו.

מחירון של הרכב הוא 8000 שח.

השאלה שלי היא עד כמה באמת רכב כזה יכול למשוך באופן סביר על הכביש. מבחינת המנוע שלו ואולי פרמטרים נוספים שאני צריך להתחשב בהם.

תודה.

פורסם

עזוב בלאי וכו'.

נהיגה באוטו כזה מעייפת לאורך זמן. הוא פתרון עירוני סביר ומעלה חיוכים (מי לא אוהב לראות קופסת נעליים נוסעת?), אבל מחוץ לעיר יש פתרונות טובים בהרבה, גם במחירים שציינת.

פורסם

מחירון של הרכב הוא 8000 שח.

עוד מקרה אחד לחוסר התאמה מוחלט בין מחיר המחירון למחיר השוק.

המכונית הקטנה הזו, מהשנה שלך, נמכרת במחירים סביב 15000 ש"ח, ולמעלה מכך למכוניות שמורות במיחוד.

• תוכן חדש...