Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי לדעת במידה ומדובר ברכב ללא שום שעוני חיווי חוץ ממד מהירות ודלק, אילו שעונים חיצוניים

הכי מומלץ להתקנה ברכב אספנות. כמובן שיהיה מקום יעודי וסולידי מבלי לפגוע במקוריות.

הסדר הבא הוא זה שניראה לי, אשמח אם יתקנו אותי וישנו במידת הצורך. אגב, יש הגבלה ל-3 שעונים.

1. מד סל"ד

2. טמפ' שמן

3. טמפ' מים

תודה מראש!

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
שלום חברים,

רציתי לדעת במידה ומדובר ברכב ללא שום שעוני חיווי חוץ ממד מהירות ודלק, אילו שעונים חיצוניים

הכי מומלץ להתקנה ברכב אספנות. כמובן שיהיה מקום יעודי וסולידי מבלי לפגוע במקוריות.

הסדר הבא הוא זה שניראה לי, אשמח אם יתקנו אותי וישנו במידת הצורך. אגב, יש הגבלה ל-3 שעונים.

1. מד סל"ד

2. טמפ' שמן

3. טמפ' מים

תודה מראש!

שעון חום ולחץ שמן מנוע מעט יותר חשובים ממד סל''ד.

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
שלום חברים,

1. מד סל"ד

2. טמפ' שמן

3. טמפ' מים

תודה מראש!

אני משער שאין לך אוטו ספורטיבי או לא אחד שתקרע אותו

שים טמפ מים , טמפ שמן לא ממש מעניין ,

לחץ שמן יותר עדיף

והייתי שם טעינה

מוכרים טריפלים כאלו בפחות מ 50 דולר

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

תלוי בסוג הרכב מטרת השיפוץ ואופן השימוש בו.

בחיפושית למשל אין חשיבות לטמפרטורת המים ברדיאטור...

ספר לנו איזה רכב יש לך ונוכל לעזור לך יותר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

השאלה הייתה יותר תיאורתית.

אבל בוא נייחס את השאלה לצורך העניין לפורד אסקורט MK1. לא RS, עם הלוח שעונים הפשוט.

פורסם

שמע...

לפי דעתי אין דבר כזה יותר מדי שעונים...:twisted:

שעון סל"ד, דלק, חום מנוע - כל המרבה הרי זה משובח! אם היה לי קצת ידע, ידיים, (והרבה אומץ) להתחיל לעשות חורים בדשבורד שלי הייתי תוקע שם כל סוג של שעון אפשרי.

בקורטינה GT (נדמה לי) הייתה קונסולה בין שתי הנוסעים ששם ישבו שעוני טעינה, ולחץ שמן. שוב, אם אני לא טועה.

נראה לי שלבנות שם איזה קונסולה עם מקום לכל השעונים שתחפוץ (טעינה, לחץ שמן, סל"ד, טמפרטורת שמן/מים יותר מודרנים מהמקורים וכיו"ב ואפילו שעון זמן שאותו תוכל לקבל בחינם) זה פתרון די טוב, ובפורדים של אותם שנים רווח ומקום בין שתי הנוסעים מקדימה הוא לא דבר שחסר...:-)

בהצלחה!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
אני משער שאין לך אוטו ספורטיבי או לא אחד שתקרע אותו

שים טמפ מים , טמפ שמן לא ממש מעניין ,

לחץ שמן יותר עדיף

והייתי שם טעינה

מוכרים טריפלים כאלו בפחות מ 50 דולר

איפה יש ב50$?

אני רוצה לשים בפורד פאלקון שעון חום ,ולחץ שמן מישהו יודע אם יש הכנה ליוניט חום ולחץ שמן?

מה עלות עבודה על דבר כזה?

פורסם
איפה יש ב50$?

אני רוצה לשים בפורד פאלקון שעון חום ,ולחץ שמן מישהו יודע אם יש הכנה ליוניט חום ולחץ שמן?

מה עלות עבודה על דבר כזה?

אצל אמיר (קלוש ) תמצא שעון חום .

אני מצאתי .........

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
שמע...

לפי דעתי אין דבר כזה יותר מדי שעונים...:twisted:

שעון סל"ד, דלק, חום מנוע - כל המרבה הרי זה משובח! אם היה לי קצת ידע, ידיים, (והרבה אומץ) להתחיל לעשות חורים בדשבורד שלי הייתי תוקע שם כל סוג של שעון אפשרי.

בקורטינה GT (נדמה לי) הייתה קונסולה בין שתי הנוסעים ששם ישבו שעוני טעינה, ולחץ שמן. שוב, אם אני לא טועה.

נראה לי שלבנות שם איזה קונסולה עם מקום לכל השעונים שתחפוץ (טעינה, לחץ שמן, סל"ד, טמפרטורת שמן/מים יותר מודרנים מהמקורים וכיו"ב ואפילו שעון זמן שאותו תוכל לקבל בחינם) זה פתרון די טוב, ובפורדים של אותם שנים רווח ומקום בין שתי הנוסעים מקדימה הוא לא דבר שחסר...:-)

בהצלחה!

תראה, במידה ורוצים לשמור על מקוריות. אי אפשר לחורר כל דבר אפשרי.

לכן חשבתי שמידה ואני מתקין שעונים כאלה ברכב אספנות, אני אסתפק ב-3 בפוד יעודי מתחת לרדיו.

על שעון סל"ד אין מצב שאני אוותר (העדפה אישית, כל אחד והבחירות שלו) אז בעצם השאלה יכולה

להתחדד ולהיות: מה הכי חשוב חוץ מסל"ד במידה ויש רק 2 מקומות לשעונים.

בברכה,

פורסם

: מה הכי חשוב חוץ מסל"ד במידה ויש רק 2 מקומות לשעונים.

לדעתי שעון טמפ. מים הוא חובה בכל רכב - גם מודרני (אזהרה ממנורת ביקורת מגיעה בד"כ מאוחר מדי). השעון נותן גם אינדיקציה על קצב ההתחממות, מצב הטרמוסטט ובכלל -התנהגות המנוע.

שעון לחץ שמן אף הוא חשוב מאד (בתנאי שיודעים איך להתייחס לקריאותיו במצבי נסיעה וסרק שונים).

ברכב ישן לא הייתי מוכן לוותר על אינדיקציה זאת.

ב-2 שעונים אלה כמעט שאין צורך בחיווט נוסף לקיים.

עודד

פורסם

עכשיו שאני יודע שאתה מתכנן על אסקורט MK1 הכי פשוט ויפה זה להתקין לוח שעונים מקורי עם ה-6 שעונים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לדעתי שעון טמפ. מים הוא חובה בכל רכב - גם מודרני (אזהרה ממנורת ביקורת מגיעה בד"כ מאוחר מדי). השעון נותן גם אינדיקציה על קצב ההתחממות, מצב הטרמוסטט ובכלל -התנהגות המנוע.

שעון לחץ שמן אף הוא חשוב מאד (בתנאי שיודעים איך להתייחס לקריאותיו במצבי נסיעה וסרק שונים).

ברכב ישן לא הייתי מוכן לוותר על אינדיקציה זאת.

ב-2 שעונים אלה כמעט שאין צורך בחיווט נוסף לקיים.

הייתי שמח אם אתה תוכל לפרט (או כל אחד אחר שיודע כמובן) על המודגש באדום

• תוכן חדש...