Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מכונית (מנוע 1600) עד 65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי כרגע פורד פוקוס 2001 ואני מעוניין למכור אותה ולקנות רכב יד שניה עד 65K (באמת גבול עליון עדיף אפילו עד 60000)

אין לי בעייה לקנות יד שניה מליסינג וכו'.

אני חיפאי כך שבאמת עדיף אוטו שיסחוב היטב עליות ורוב הנסיעות שלי הם בתוך חיפה ולפעמים לקריות (אין הרבה נסיעות בןנ-עירוניות ארוכות).

מחפש אוטו שיהיה בעיקר אמין (כמה שפחות מוסך) , חלפים וטיפולים זולים , צריכת דלק נורמלית וכמובן שיהיה מהנה לנהיגה.

ההתלבטויות שלי הם בעיקר טויוטה קורולה, מאזדה 3 ופורד פוקוס (האם החלפים שלה יקרים?).

אשמח לשמוע המלצות לרכבים נוספים או למה כדאי מהרכבים שאני חושב עליהם.

תודה לכולם!

פורסם

סיוויק 2005 שהיד הראשונה שלה היתה בליסינג תיכנס בתקציב.

תנסה לחפש אחת שלא נשחטה מבחינת קילומטרא'ז.

אפשרי להשיג בסביבות 63-65 אלף ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סיויק נחשבת לאמינה , צריכת דלק טובה (יחסית למשפחתית 1600 סמ"ק).

הטיפולים לא זולים במוסכי חברה וביטוח מקיף יחסית יקר.

סיויק מכונית יותר זריזה מפוקוס שלך.

אני ממליץ לך גם לבדוק את טויוטה קורולה 2005+ .

הביטוחים והטיפולים יותר זולים מאשר של הונדה, מכונית אמינה , חיסכונית וסחירה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חייב להצטרף להמלצות על הסיויק. תמורת 60K אתה באמת יכול לקבל שנתון גבוה יחסית ואם תבחר אחת במצב טוב בחינה מכנית תצא מורווח. האוטו בטיחותי יחסית חסכוני בדלק וחזק.

העצה החשובה ביותר היא לעשות כמה שיותר נסיעות מבחן על מנת למצוא את הרכב שאתה מתחבר אליו ביותר.

אם יהיו לך התלבטויות בהמשך נשמח לענות לך.

פורסם

מה ההבדל המחיר מבחינת ביטוח? (לא נהג צעיר אבל כל אחד שהוא לא נהג צעיר יכול לנהוג).

ומה היתרונות של הקורולה על הסיויק וההפך?

תודה שוב לכולם!

• תוכן חדש...