Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לדעת אם יש לכם המלצות למכונית משפחתית בתקציב של 140-145 אלף שקלים, הדברים שאני מחפש במכונית הם:בטיחות,אמינות,נוחות ושתהיה בגרסת חמש דלתות.

בתודה אור:-)

פורסם

אם אתה מחפש 5 דלתות לדעתי גולף 1.4 TSI זו אופציה טובה מאוד. מנוע חזק יחסית וחסכוני וגיר מצויין.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

^הוא ביקש 5 דלתות.

הונדה סיויק יכולה להיכנס בטווח המחירים האלה(שבגירסה זו היא מצוינת!)גולף, 308, אוקטביה, I30(שבסכום שלך אתה יכול לקחת את הדגם הכי מפואר-מנוע 2000, סאן רוף וכל השאר)B3(לא הייתי ממליץ עליה), מאזדה 3 ספיריט, C4, פוקוס ויש עוד המון אבל אני חושב שהרכבים שרמשתי הם הטובים במשפחתיות-קומפקטיות בגירסאות 5 דלתות.

פורסם

בנוגע להונדה חמש דלתות אני צריך אוטו שיהיה משפחתי לאנשים מבוגרים לפי מה שראיתי ההונדה איננה יכולה להכיל אנשים מבוגרים במושב האחורי שלה. בנוגע לסקודה אוטו מצויין והכול אבל זה מכונית כ"כ גניבה שלך תדע אם אני אראה אותה שוב.

אני צריך עוד המלצות בבקשה כי זה מאוד חשוב למשפחתי המכונית הזו.

בתודה אור

פורסם

לעניין שאלתך אני מעדיף גירסת חמש דלתות בעקבות שאני צריך לתמרן בחנייה באזור צפוף ואני צריך את השימושיות של ה5 דלתות.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

המכוניות החדשות המתאימות לפי דרישתכם,5 דלתות בין המחירים של 140-145 פחות או יותר הם:

אופל אסטרה 1.8 אוטו'

טויוטה פריוס

יונדאי I30 מנוע 2.0

ניסן קשקאי 2.0

סובארו B3 2.0

סיאט לאון 2.0FSI

פולקסווגן גולף 1.4TSI

פיג'ו 308 1.6

נותר לך רק להחליט איזה,ונסיעות מבחן:-D

פורסם

"ספורטמוטורי", מה הפואנטה בלקנות לאון 2.0FSI כאשר ניתן לקנות לאון 1.8TSI, שהיא חזקה וזולה יותר.

תוסיפו לרשימה גם את האוקטביה 1.8TSI - היא נוצ'בק (5 דלת'), לא סדאן אמיתית (4 דלת').

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...