Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מנסה למכור רכב ולהעביר בעלות לרכב ללא הצלחה :(

מכרתי את הרכב שלי והלכתי שבוע לפני כן לבנק לבטל שעבוד ומשכון, הבנק ביטל את השעבוד והוציא לי שאילתא ממשרד הרישוי שאין שעבוד לרכב והייתי רגוע. (חשבתי ששעבוד ומשכון הולכים ביחד).

ביום המכירה לא הצלחנו להעביר בעלות, במשרד הרישוי קפצה להם הודעה במחשב "הוצעה לפועל תל-אביב".

 

הסקתי מזה שכנארה לא הוסר המשכון גם, כשחזרתי לבנק הם ניסו להוכיח לי שזה לא משנה בכלל וכו', אחרי שהצגתי להם את העובדות הם שלחו מכתב (דואר רשום לדברי הפקידה) לרשם המשכונות לביטול המשכון.

 

השאלות שלי הן:

1. האם באמת הכשלון בהעברת בעלות נבע עקב משכון פעיל? כי באתר של משרד המשפטים כתוב שאין עדיין חיבור ביניהם למשרד הרישוי ובמשרד הרישוי לא אומרים לי מה פירוש ההודעה במחשב "הוצעה לפועל תל-אביב".

2. עברו 2 ימי עסקים והיום יום שישי העלתי שאילתה באתר המשכון ואני עדיין רואה את המשכון פעיל. קבעתי עם הקונה ביום א' בבוקר, האם יש סיכוי שהמשכון יוסר עד אז ?

3. האם יש דרך לזרז את ביטול המשכון? קיבלתי את העתקי המסמכים מהבנק, אולי אפשר לפקסס אותם ביום ראשון בבוקר למשרד המשפטים כדי להסיר את המשכון ואם כן האם זה יתעדכן מייד במשרד הרישוי?

 

יש לי הרגשה רעה שזה יקח עוד שבוע שלם :(

אשמח לקבל תגובות.

תודה חברה.

פורסם

לפי מה שאני יודע יש אפשרות לפנות לרשם המשכונות בטלפון ולפקסס להם את ההסרת שעבוד שקיבלת בבנק,והוא יוסר עוד באותו יום

פורסם

אחי לפי מה שאתה אומר אין קשר למשכון או שיעבוד.

יש לך עיקול על הרכב שיכול להיות מהרבה סיבות אולי דו"ח חניה שלא שולם או משהו?

תבדוק ברשם המשכונות תמורת 100 שקל אם אני זוכר טוב מוציאים לך לפי מספר רכב את כל העיקולים שיעבודים משכונים שיש על הרכב שלך ותראה גם מי אחראי לעיקול אם זה לא אתה, אז אכלת אותה חזק אחי וזה מה שקורה לאנשים שקונים רכב בלי לבדוק ברשם המשכונות לפני שאין שום עיקולים\שיעבודים\מישכונים על הרכב, וישר עושים העברת בעלות וחושבים שאם אין בעיה במשרד הרישוי אז הכל בסדר, מה שקובע זה משרד המשפטים והרבה אנשים עושים את השגיאה הזאת.

פורסם

מה אתה רציני?

וואלה שלמתי את כל הדוחות לדעתי אולי איפהשהו נאבד איזה דוח ישן....

אז זה לא קשור לזה שלא הסירו את המשכון?

 

מוזר...מה זה יכול להיות לעזזאל. כשקניתי את האוטו בזמנו הרי העברתי בעלות על שמי ללא בעיה אז זה היה חייב לקרות בזמן בעלותי.

פורסם

זה לא היה מחייב לקרות בבעלותך, אולי יום לפני שהעברתם בעלות הבנאדם קיבל דו"ח, ולמחרת העברתם בעלות ועכשיו הוא אמר מה איכפת לי הרכב כבר לא שלי, לא משלם את הדו"ח, הבנת?

ואז זה הפך לעיקול כי זה כניראה כבר הרבה זמן ובגלל זה אתה חייב לאתר את הבעלים הקודם או לבדוק אם זה אתה ולשלם.

להבא תדע אחי כשאתה קונה רכב תשלם 100 שקל תוציא את הטופס המלא לראות האם יש עיקולים או מישכונים לא רק במשרד הרישוי אלא הכי חשוב , רשם המשכונות מישרד המשפטים.

פורסם

במשרד הרישוי אמרו בצורה מעצבנת מאוד "הוצעה לפועל תל-אביב, הבא בתור".

שאלתי "מה זה אומר? לאן לפנות, למי להתקשר?" נענתי בתשובה "אמרתי לך הוצעה לפועל תל-אביב זה מה שרשום לי זהו".

 

טוב בניתי תוכנית למחר:

אני קם ב6- נוסע למשכון הזה בתלאביב ברחוב השלשה, סוגר שם את הפינה של השעבוד

חוזר הביתה ורץ לדואר קונה את הבולים של הוצעה לפועל ונוסע להוצעה לפועל להוציא שאילתה של תיקים קיימים על האוטו. וזהו אם יש שם איזה דוח נשלם את זה ואז ב-11 בבוקר להגיע לקונה עם הכל מוכן.

אני מקווה שאספיק את הכל איזה בעסה זה.

פורסם
זה לא היה מחייב לקרות בבעלותך, אולי יום לפני שהעברתם בעלות הבנאדם קיבל דו"ח, ולמחרת העברתם בעלות ועכשיו הוא אמר מה איכפת לי הרכב כבר לא שלי, לא משלם את הדו"ח, הבנת?

ואז זה הפך לעיקול כי זה כניראה כבר הרבה זמן ובגלל זה אתה חייב לאתר את הבעלים הקודם או לבדוק אם זה אתה ולשלם.

להבא תדע אחי כשאתה קונה רכב תשלם 100 שקל תוציא את הטופס המלא לראות האם יש עיקולים או מישכונים לא רק במשרד הרישוי אלא הכי חשוב , רשם המשכונות מישרד המשפטים.

 

וואלה לא יודע אחי, מוזר, אם יום לפני העברת בעלות הוא קיבל דו"ח הוא קיבל אותו על שמו,כבר יצא לי למכור רכב כשהיו לי דוחות חניה והם עדיין הגיעו על שמי כשלא שילמתי בזמן.

פורסם

יש סיכוי שדוחות חניה ששילמת לא התעדכנו במערכת והועברו להוצאה לפועל, הכל יכול לקרות בעיריית ת"א

 

תעדכן מה נסגר עם זה, בהצלחה

פורסם

הי

התעלומה נפתרה,

הלכתי לדואר וקניתי בול הכנסה, הייתי צריך לקנות 2 בולים של 2 ש"ח אבל במקום זאת היה בדואר בול אחד חצי קרוע אחרון של 5שח ולקחתי את הסיכון וקניתי אותו.

נסעתי להוצעה לפועל אצלינו בראשון ומסתבר שחוב של בזק לפני שנתיים של 300ש"ח על חשבון טלפון שאיחרתי בתשלומו והוא כבר שולם מזמן גרם לפתיחת תיק הוצעה לפועל נגדי. התקשרתי לבזק והם אמרו שהם שלחו להוצעה לפועל מספר פעמים בקשת ביטול ואמרו שישלחו שוב פעם.

 

לא לקחתי סיכון, נסעתי להוצל"פ תל-אביב ושילמתי את הדו"ח שוב פעם עס 300ש"ח, לאחר התשלום ביטלתי את העיקול על הרכב. עכשיו צריך להמתין 72שעות כדי שזה יתעדכן במחשב משרד הרישוי לדבריהם.

נסעתי למשרד הרישוי בחולון עם המסמכים אבל הם לא היו מוכנים כצפוי להסתמך עליהם...

 

נראה מה יהיה בעוד שלושה ימים, יש לי הרגשה שזה לא יגמר כל כך מהר

פורסם

ווואי כבר נמאס לי מהמדינה הזאת, למה לעקל רכב ולמה הוצאות לפועל על סכומים של מאות שקלים?

למה לגרום לבן אדם עצבים, תסכול, דיכאון?

אנשים שמרמים אחרים ויש נגדם הוצאות לפועל של מאות אלפי שקלים יכולים לנוע חופשי ללא עיכוב...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

×
×
  • תוכן חדש...