Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

חמותי קונה רכב חדש ועלי הוטל להמליץ...חייבים להמליץ טוב.

ההתלבטות היא בין הטויוטה קורולה החדשה שתגיע כפי הנראה במרץ 09 לבין המזדה שתהיה כאן בסביבות מאי.

מה שידוע לי על הטויוטה (שתגיע ללא הגיר הרובוטי:

המכונית תימסר החל מפברואר ותוצע בשלב הראשון בדגם "פרטי" (GLI) שמשתייך לקבוצה 3 במחיר של כ-125 אלף שקל כ-11 אלף שקל יותר מהגרסה המקבילה של הקורולה בעלת הגיר "הרובוטי", ששיווקה יימשך במקביל.

הדגם החדש יוצע עם מנוע זהה לקיים, עם תיבה בת 4 מהירויות ועם מערכת בקרת יציבות ESP כסטנדרט. באפריל תגיע

מה שידוע לי על המזדה:

הדגם החדש ארוך מקודמו. האורך הכללי צמח בשמונה ס"מ, מ-451 ס"מ ל-459 ס"מ. הגרסה הישראלית, שאורכה 449 ס"מ, תצמח ככל הנראה לסביבות ה-457 ס"מ. למרות התוספת לאורך הכללי, ה-3 החדשה מציעה את אותם נתוני רוחב (175.5 ס"מ) ובסיס גלגלים (264 ס"מ), מה שעשוי להצביע על מרווח דומה בתא הנוסעים. הגובה צמח רק במעט - 147 ס"מ במקום 146.5. במאזדה מבטיחים שיפורים משמעותיים בתא הנוסעים מבחינת איכות החומרים וההרכבה. לדבריהם, גם בידוד הרעשים שודרג. בנוסף, אפשר להתכונן לשפע אבזור, חלקו בתוספת תשלום - כמו מושבים מתכווננים עם זכרונות, בקרת אקלים מפוצלת ומערכת שמע איכותית עם 10 רמקולים. ה-3 החדשה מצוידת במתג התנעה ללא מפתח, ותוצע גם עם חיישני גשם למגבים, חיבור לאייפוד ותאורת קסנון מתכווננת.

לא ידוע לי המחיר שלה.

אשמח לשמוע מה אתם חושבים?

mazda-(11)_g.jpg

פורסם

לפי מה שידוע עד כו לגבי המזדה הוא שהיא תגיע עם אבזור בטיחותי מלא וזה אומר 6 כריות אויר+ESP

בדגם GLI של הטויוטה ישנן רק 4 כריות אויר ללא ESP

לגבי התיבה האוטומטית של הטויוטה גם היא נחותה מהתיבה במאזדה שתגיע עם תיבה בת 5 הילוכים.

אני הייתי מחכה למבחן של הרכבים בגירסאות שיגיעו לארץ לפני ההחלטה, אבל על פני השטח לפחות מבחינת יחידת ההנעה והאבזור הבטיחותי המאזדה תהיה עדיפה וזה בהסתמך על נתונים שפורסמו בעיתונות בלבד.

אם ההתלבטות הוא בין שני המתמודדות האלה בלבד נראה שהמאזדה תהיה עדיפה וזה מפני שהיא בעלת אבזור בטיחותי עדיף ותיבת הילוכים מתקדמת יותר, לגבי המחיר אם המחירים ישארו פחות או יותר כמו שהם כיום המאזדה תהיה גם זולה יותר מהטויוטה המקבילה

• תוכן חדש...