Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

אבא שלי יכול להחליף רכב, היתה לו את הפיג'ו 407 ST מנוע 2000 שהיה אוטו נוח מאוד אבל האוטו היה איטי מידי

האוטו צריך ליהיות בקבוצת רישוי 5

ההתלבטיות שלנו הן:

1. פיג'ו 407 אקזקיוטיב מנוע 2200

2. הונדה אקורד החדשה(דגם בקבוצת רישוי 5)

3. אלפא 159 סלספיד בקבוצה 5

4. סיטרואן C5 החדשה(עוד לא הגיע לארץ, אבל אשמח לדעתכם)

מה דעתכם?

אנחנו רוצים ללכת על האלפא, בגלל היופי והזריזות של האוטו, וגם האבזור בו והבטיחות שלו טובה מאוד!

השאלות שלי על האוטו הזה:

1. האם הנוחות נסיעה שלו(גם המושבים וגם בתנאי דרך משובשים) משתווה ל407?

2. האם אחיזת הכביש שלו טובה כמו ה407?(שמאוד יציבה על הכביש)

3. האם האוטו מרווח מקדימה ומאחורה כמו ה407?

4. איך בדיוק הגיר סלספיד עובד? האם זה גיר אוטומטי? האם הגיר הזה נחשב גיר טוב?(אני יודע על זה שהוא גם רובוטי, השאלה אם אני יכול לעבור למצב DRIVE ולנסוע)

שלוש השאלות הראשונות מתיחסות לכל שאר המכוניות שהצעתי.

אם יש לכם עוד הצעות למכוניות טוב בקבוצה 5(כל אוטו שאתם חושבים שהוא טוב בקבוצה 5) אשמח לשמוע.

תודה ושבת שלום אריאל:wink:

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההונדה לא נוחה והביצועים פחות טובים מהדגם הקודם!!אז ממש לא כדאי.האלפא כמו איטלקיה יפה,מהנה,לא מרווחת לא כל כך איכותית וקצת רועשת.אני הייתי מחכה קצת והולך על הc5 החדשה היחידה עם איכות נסיעה של רכב פאר מרווח פנים ענקי והאיכות נראית מרשימה.לדעתי שווה לחכות עוד קצת גם האלפא בחירה לא רעה בכלל ומאד מהנה.

פורסם

אריאל, קח נסיעת מבחן על האלפא ותדע כל מה שאתה צריך לדעת בנוגע לנוחות, האחיזה והגיר.

בנוגע לגיר, יש כאלו שיגידו לך שרובוטי נשאר רובוטי ושהוא פשוט גרוע ויש אחרים שיאמרו לך שהסלספיד של אלפא דווקא גיר רובוטי מצויין שדרך הפעולה שלו עדיפה על רוב הגירים הרובוטים. לכן מדובר בעניין מאוד שנוי במחלוקת שרק ניסיונך האישי יכול לקבוע מה טוב לך.

וכן, אתה יכול לשים על D ולנהוג.

זה בדיוק כמו שאני מתרשם מהודעתך, אתה מחשיב את הספסל האחורי של ה-407 למרווח, למרות שהדעה הכללית עליו שהוא לא מרווח ואפילו דיי צפוף.

GOZAL, את ההודעות החכמות הללו עדיף שתשמור לעצמך.

גם גזען וגם נביא.

פורסם

תודה על התשובות.

נסיעת מבחן אנחנו נעשה זה בטוח

המושב האחורי של 407 לדעתי מרווח, השאלה שלי זאת האם גם של האלפא מרווח?(אנחנו לא באים כל המשפ' לנסיעת מבחן)

בקשר לנוחות של האוטו, בנסיעת מבחן לא נוסעים שעות על גבי שעות.

אז האם האלפא מתאימה לנסיעות ארוכות?

והאם האלפא אמינה?

וXENON האם אתה ממליץ על האלפא, האם זה אוטו טוב לדעתך?

פורסם

הניסיון שלי על האלפא מסתכם בקריאת מספר מבחני דרכים וכמה דקות ישיבה בתוכה בתערוכת פרנקפורט, לכן אני לא יענה לך על השאלה הזו. אבל לדעתי היא אחת מהמכוניות הכי מסקרנות שקיימות במחירה והיא שווה בדיקה.

פורסם

האלפא פשוט מהממת!,לקבל רכב שכזה דרך העבודה זה מדהים!

לפי הנתונים היבשים על הנייר היא צריכה להיות הזריזה והביצועיסטית מהמתחרות שהצעת.

האקורד החדשה גם יפה מאוד אך היא התרככה ולא מתנהגת כמו הדגם הקודם שהיה לספורטיבי בקבוצה עם שילוב גיר + מנוע הטובים בקב'.

על הC5 נכתבו דברים טובים אך זה עניין של שיקול.

צריך לראות איזה רמת אבזור תגיע בC5 החדשה והאם זאת שתכנס לקב' הרישוי אכן תהיה מאובזרת.

אני מאמין שהC5 תהיה רכה יותר,נעימה יותר ושקטה מהאלפא בעלת הניחוח הספורטיבי.

פורסם

הבעיה עם הצרפתיות שהן איטיות שזה כואב.

וקראתי שלC5 יש רשימות המתנה ארוכות מאוד, ובנוסף היא תגיע רק במאי אז זה לא ילך.

ולXENON הבנתי שאין לך ניסיון רב איתה, אבל האם לדעתך הוא אוטו טוב? האם היית שוקל לקחת אותו?

ואם אפשר תשובה לשאלה האם האלפא אוטו אמין?

ובנוסף אם אפשר קישור למבחני דרכים(רצוי של הסלספיד)

ושאלה לא הכי קשורה, איך מבטאים סלספיד?

ככה:

סֵלספִיד?

והאם מבוטא כF או כP?

פורסם

ולXENON הבנתי שאין לך ניסיון רב איתה, אבל האם לדעתך הוא אוטו טוב? האם היית שוקל לקחת אותו?

חד משמעית, כן! זו המכונית היחידה שגרמה לי לפזול מה-C5 לכיוון אחר ואני מנסה לשכנע את אבא שלי לבדוק אותה שיגיע הזמן להחליף את ה-C5 הנוכחית.

וזה מתבטא selespeed.

פורסם

אוקיי הבנתי תודה על העזרה!

בנוסף יש לי עוד שאלה:

האוטו עולה 191000 שקלים ונמצא בקבוצה 5

השאלה שלי היא, אם אני מוסיף את החישני נסיעה אחורה+ג'אנטים מגנזיום בעלות כוללת של 7200 שקלים האוטו עדיין יהיה קבוצה 5?

או שזה יעלה אותו קבוצה?

תודה שוב, אריאל

פורסם

האלפא 159 עולה על כל שאר המכוניות שהוזכרו, ובהרבה. נכון שמוותרים על ג'נטים קלים ועל ריפודים איכותיים יותר שיש בדגם הפרימיום היקר, ועדיין - אתה מקבל רכב שנמצא סגמנט אחד למעלה, לא מבחינת הגודל (למי שחשוב גודל שייקח מונדאו, מרווחת ומצויינת) אבל בהחלט מבחינת איכות, ביצועים, עיצוב, ויוקרה שכל סנטימטר ברכב הזה משדר. היא נוחה מאוד, לא מגהצת כבישים כמו הצרפתיות (והרי אין מטרתה לגהץ, הנוהג באלפא רוצה להרגיש את הכביש ולא להעלים אותו) אבל בהחלט שומרת על תחושת הנוחות ליושבים בה גם על כבישים משובשים, וחשוב מזה - שומרת על יציבות ושליטה מלאה גם בכבישי מע"צ העלובים ביותר. כן, היא גם איכותית, בנויה טוב, ואחרי כ-3 שנים שהדגם הזה מסתובב בארץ אפשר כבר לדבר גם על אמינות גבוהה (ואני מוציא מכלל זה את דגם הדיזל, שלא הסתדר עם הסולר הישראלי).

למיטב הבנתי, תוספות מהסוג שהזכרת אינן משנות את הקבוצה של הרכב. תיאורטית אתה יכול גם לקנות אותן כתוספות לאחר השלמת העסקה על הרכב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אוקיי הבנתי תודה על העזרה!

בנוסף יש לי עוד שאלה:

האוטו עולה 191000 שקלים ונמצא בקבוצה 5

השאלה שלי היא, אם אני מוסיף את החישני נסיעה אחורה+ג'אנטים מגנזיום בעלות כוללת של 7200 שקלים האוטו עדיין יהיה קבוצה 5?

או שזה יעלה אותו קבוצה?

תודה שוב, אריאל

הוספת איבזור גם בעשרות אלפי ש"ח לא משנה את קבוצת הרישוי של הרכב.

פורסם

אתה יכול להכניס למשוואה שלך גם את הS60 (דיי מיושנת) וגם פאסאט 1.8T שתהיה מהירה וזריזה יותר מכל אלו שהעלית..

קח בחשבון אם זה רכב פרטי ולא ליסינג , את עיניין הסחירות :idea:

אלפה נסחרת הרבה מתחת למחירון בשוק יד 2 וכנ"ל הוולבו..

גשו לסוכוניות השונות , תתרשמו בצעו נסיעה אם יש צורך ותתחדשו 8)

בהצלחה

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

האלפא נוחה יותר מה-407 (ואחת מהמכוניות הנוחות ביותר בקבוצה), אחיזת הכביש שלה מצוינת, היא מרווחת יותר מה-407 (שמלפנים אמנם מאוד מרווחת, אבל מאחור ממש לא). בנוגע לסלספיד - בצע חיפוש בפורום. בגדול, אפשר לנסוע בלי לגעת בהילוכים, אבל מומלץ להסתגל לעזיבת דוושה בעת מעבר הילוך או להעברה ידנית בפול גז (התיבה חובטת למדי בפול גז בהעברת הילוך).

C5 החדשה תגיע רק באמצע השנה. אקורד החדשה - לא נסעתי. בצעו נסיעת מבחן והחליטו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...