Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אמא שלי עומדת לקבל רכב מהעבודה.והאפשרויות כולן בדרגת רישוי 2 והן:

מיצובישי לנסר1.6 קלאסיק

שברולט aveo

b3

ויונדאי 30i

יש לציין כי כולם מגיעים מליסינג בדגמים הפשוטים ביותר!

רציתי שתיתנו את חוות דעתכם איזה מכונית הכי כדאי לקחת מבחינת נוחות נסיעה,מהירות,זריזות,יציבות,ואחיזה בכביש.אשמח לקבלת תגובות מנומקות תודה מראש לעוזרים.

פורסם

מכל הדגמים שהצגת, אני אישית הולך על הסובארו, אוטו נוח יחסית התנהגות כביש סבירה, זריזה למדי,

בטיחות סבירה.ניראת טוב לעין.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

לדעתי הAVEO והמיצובישי לא באותה הרמה כמו ש 2 האחרות, הAVEO בעלת בטיחות מחפירה,המיצובישי פשוט מיושנת וגם לא בטיחותית במיוחד.

לדעתי במבחר שהצגת הI30 דווקא תהיה בחירה מעולה

היא יותר זריזה מה B3,היא יותר מאובזרת והכי חשוב מגיעה עם מערכת בקרת יציבות ESP.

בנוסף יש לה 5 כוכבי בטיחות אירופיים

הסובארו לא נבדקה באירופה בכלל אלא בארה"ב.

פורסם

את האבאו הייתי מוריד קודם בגלל הבטיחות המזעזעת.

המיצובישי מיושנת.

הB3 די מכוערת לטעמי וגם תא המטען שלה לא ממש פרקטי.

אני הייתי הולך על הI30, מעוצבת חיצונית ופנימית יפה ולא לעוסה עדין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האוויאו אומנם לא בטיחותית כלכך אך מבחינת זריזות ומהירות היא הכי טובה מבין המכוניות שציינת.

הB3 כבדה ובקושי נוסעת אך נוחה מאוד.

פורסם
האוויאו אומנם לא בטיחותית כלכך אך מבחינת זריזות ומהירות היא הכי טובה מבין המכוניות שציינת.

הB3 כבדה ובקושי נוסעת אך נוחה מאוד.

מנהיגה על 2 אוואו(ת) זו מכונית שהכי פחדתי לנסוע עליה מכל המכוניות שנהגתי עליהן, היציבות בסיבובים פשוט גרועה, ההגה מנותק והאוטו הזה הוציא לי את החשק לנהוג בו. ובקשר למהירות, אז או שלא יצא לך לנהוג על רכבים אחרים או שבאוואו שאתה נהגת שמו מגדש טורבו אבל האוטו הזה ממש לא מהיר, וגם אם כן ממש לא הייתי רוצה לנהוג עליו מהר.

אני גם הייתי ממליץ על הI30, המיצובישי כמ ושאמרו לך מיושנת והסובארו די מכוערת ואני לא התחברתי אליה.

פורסם
מנהיגה על 2 אוואו(ת) זו מכונית שהכי פחדתי לנסוע עליה מכל המכוניות שנהגתי עליהן, היציבות בסיבובים פשוט גרועה, ההגה מנותק והאוטו הזה הוציא לי את החשק לנהוג בו. ובקשר למהירות, אז או שלא יצא לך לנהוג על רכבים אחרים או שבאוואו שאתה נהגת שמו מגדש טורבו אבל האוטו הזה ממש לא מהיר, וגם אם כן ממש לא הייתי רוצה לנהוג עליו מהר.

כמה דברים:

1. אני לא יודע על איזה אוואו אתה נסעת ? ואיזה צמיגים היו לה ? ומה עבר עליה ? אבל בתור אחד עם אוויאו חדשה מהחברה אני לא יכול להצביע על הבדל באחיזה וההפך היא אוחזת יותר טוב מהרבה מכוניות. (אוויאו מהשנים היותר ישנות לא).

2. יצא לי לא רק לנהוג על רכבים אחרים אלא על כל המתחרות בקבוצה 2 (מיצובישי לאנסר, קיה ריו, B3, I30, קיה סיד, פורד פוקוס, מזדה 3, יונדאי אקסנט ואני לא חושב שאני צריך להמשיך.

3. מגדש טורבו אין, ושאמרתי מהיר לא התכוונתי למכונית על- אלא בהשוואה לחברותיה מקבוצה 2 ששוקלות פי כמה וכמה ממנה.

ולידיעתך גם על STI נסעתי ועוד מכוניות בסגנון.

לפותח השרשור- אם בטיחות חשובה לך, הייתי לוקח את הI30 או בודק את האפשרות של קיה סיד או סוזוקי SX4.

פורסם

הSX4 בעלת 4 כוכבי בטיחות בלבד, לא רכב מלהיב במיוחד,לדעתי הסיד והI30 יהיו בחירה עדיפה בהרבה

לגבי הAVEO אחד הרכבים היותר מפחידים שנסעתי עליו וזה לא נאמר באופן חיובי, אני מעדיף את הפחד של הSTI על פני הAVEO

אני אגיד יותר מזה, כל רכב אחר אפילו בן 10 שנים יהיה עדיף על הפחית הזאת ואני לא מגזים

פורסם
הSX4 בעלת 4 כוכבי בטיחות בלבד, לא רכב מלהיב במיוחד,לדעתי הסיד והI30 יהיו בחירה עדיפה בהרבה

לגבי הAVEO אחד הרכבים היותר מפחידים שנסעתי עליו וזה לא נאמר באופן חיובי, אני מעדיף את הפחד של הSTI על פני הAVEO

אני אגיד יותר מזה, כל רכב אחר אפילו בן 10 שנים יהיה עדיף על הפחית הזאת ואני לא מגזים

שוב פעם לא יודע על איזה אוויאו נסעת. אתה מוזמן לסוע על הרכב שלי ולראות שהוא לא מפחיד, לא עף בסיבובים ולא שום דבר מהשטויות האלה. אבל כל אחד והנוחות וההעדפות שלו :-P

• תוכן חדש...