Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 8 שנים עם הבורה, אמי רוצה להחליף לרכב חדש.

אחרי בדיקות הוחלט להמשיך עם פולקסוואגן.

ההתלבטות היא בין הגולף החדשה לבין הג'טה, בגרסת 1.4TSI עם 122 כ"ס

מצד אחד הגולף הוא דגם יותר חדש, מה שנותן שמירת ערך, אמנם הג'טה בדגמים האחרונים יש לה את אותם המכלולים אבל עדין זה רכב שמבוסס על הגולף דור 5.

בשיחה עם "סוכנות נהורה" בקריית גת לא ידוע להם על מחליפה לג'טה שאמורה להגיע לארץ.

מצד שני אמי מעדיפה את ג'טה בגלל התא מטען (3 פעמים בשבוע לסחוב קניות של מלא שקיות)

הרכב משמש את אמי לעבודה (בתוך קריית גת), פעם בשבוע נסיעה לאשקלון ולפעמים בסופי שבוע אני/אחי לוקחים את הרכב למרכז...ככה שאנחנו חייבים משפחתית.

הפולו לא באה בחשבון כי אנחנו גבוהים במשפחה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

משום מה גם הבורה וגם הג'טה לא נחשבו ללהיטים והדעה הרווחת היא שהם לא מוצלחים כמו הגולף,אם ברצונכם להמשיך עם הגולף ולא חייבים מישפחתי אז למה לא ללכת על השירקו המדהימה.

פורסם

כי השירוקו הוא רכב קופה...אנחנו משפחה של 5 נפשות

פורסם

כך JETTA וסגור עניין. במילא כעבור 8 שנים מי שיבוא לקנות אותה לא יתעניין בדיוק ברזי הפלטפורמה ושאר מכלולים. הוא יקנה ג'טה אוטומט משומשת. זהו. הרבה יותר מתאימה למשפחה. אולי לך ולאחיך יהיה פחות פוזה ביציאות. לא נורא.

פורסם

לא תהיה מחליפה כל כך מהר, הג'טה אומנם מבוססת על פלטפורמת הגולף אבל אם תשים לב תראה שהגולף החדשה היא בעצם אותה הגולף 5 עם שינויים בעיצוב ובבטיחות.

נראה לפי ההסבר שלך שלא ממש יש כאן התלבטות והג'טה זה מה שאתה מחפש, תעשו נסיעת מבחן ותתחדשו :p

פורסם

אם אתם חמישה אז תבחרו בג'טה למרות שזה פחות מומלץ בנוסף אם אתם לא נעולים על פולסווגן אז ליבדוק גם לגבי הסקודה אוקטביה החדשה ,פורד מונדאו והסיטרואן C5 החדשה שלאיש אין מושג מתי תגיע.

פורסם

אם אתם 5 גבוהים אולי כדאי לבדוק את הגולף פלוס.

גם עברה כבר את מתיחת הפנים של הגולף, גם מרווחת יותר ויתכן שיש לה תא מטען עדיף (לא יודע. לא באמת הסתכלתי לה בתא מטען).

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ביצענו נסיעת מבחן על הג'טה 2.0 והתרשמנו מאוד לטובה.

אני אישית הייתי בוחר אותה על פני הגולף.

לא יודע עם הTSI הקטן עדיף על ה150 כ"ס ואני גם חושב שההפרש הכספי הוא קטן.

שווה בדיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתי מוותר על הג'טה אך ורק מהסיבה שבקרוב מאוד היא תעבור מתיחת פנים רצינית.

תבדקו את אופציית האוקטביה מתוחת הפנים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ביררנו לגבי האוקטביה, היא לא נמכרת עם המנוע 1.4 אלא עם ה-1.8TSI עם 160 כ"ס ובמחיר 155K

יש לציין שבהתחלה רצינו לרכוש את הפאסאט אבל היא יקרה מדי.

התקציב שלנו עומד על 145K ואנחנו לא רוצים את ה-1.6

ניסינו גם להתעניין לגבי האופל אינסנייה אבל ב-UMI נראים ממש לא רציניים לגבי אופל, הם לא יודעים מתי האינסינייה תנחת וכל פעם ניסו לשכנע אותנו לוותר ולרכוש את המאליבו או האפיקה.

• תוכן חדש...