Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוע בהבאת חלקים מאנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם עדיין מספר חלקים ללמברטה שלי, אשר נמצאים מעבר לים, ולו בגלל הסיבה שעדיין לא קניתי אותם. בעיקר מדובר על בולמי זעזועים.

הבעיה היא שהמוכרים באיביי פשוט לא מוכנים לשלוח אותם ארצה.

הדואר באנגליה עובד בצורה כזאת, שעד משקל של 2 ק"ג, המחירים סבירים, ומעל 2 ק"ג, זה כבר הופך להיות מחירים מטורפים לחלוטין (מאות שקלים).

גם ע"י מנוי בחברות שילוח (DHL למשל), זה לא יוצא יותר זול - ממש לא!

על כל המשלוחים שעשיתי מאנגליה לארץ, היה לי יוצא יותר זול לאחסן אותם במקום אחד באנגליה, לקחת טיסה בביזנס ולהביא אותם...

למעשה, אני מחפש מישהו שחוזר מאנגליה, ויהיה מוכן לשים במזוודתו כחמישה קילו (כאשר אני מניח שזה יהיה הרבה פחות) של חלקי חילוף ללמברטה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אני אנסה לעזור בנושא בכך שאמליץ על משלוח שנקרא דרך הים בדרך כלל לא מציעים את זה בEBAY אבל זה קיים ואתה יכול לבקש את זה ממי שאתה קונה ממנו.

למשל אני פעם קניתי סירת זודיאק בEBAY משלוח דרך האויר היה יוצא לי יותר מ 300$ בגלל המשקל

ודרך הים רק 50$.

הבעיה שדרך הים מארה"ב יקח משהו כמו חודש-חודש וחצי

ומאנגליה אני מאמין שעד חודש ימים זה יגיע.

מקווה שעזרתי לך.

בכול מקרה זה מה שאני ממליץ לכל אחד שרוכש חלקים משלוח אחד דרך הים וכול החלקים מגיעים לאחר חודש-חודשיים ככה חוסכים אני מאמין כמה מאות דולרים.

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם

יש פה למישהו עוד רעיונות?

יש לי קסדה שמחכה אצל בן דוד שלי בלונדון.

וראינו את הקפיצה במחירי הדואר מעל 2 קילו.

הבעיה העיקרית שלי שהוא עצלן והקסדה כבר אצלו חודש והוא עוד לא הלך לדואר.

אייל

פורסם

לידיעה,

יש בדואר ישראל נוהל חדש לגבי חבילה שמשחררים דרכם, צריך לשלם 80.90 ש"ח עמלה על כל חבילה לא קשור למחיר ולגודל שלה וזאת בנוסף לתשלום מכס של כ-50 אחוז מערך הסחורה,

דבר זה גורם לי אישית לא לשלוח חבילות שעלולות להיתקע אצלם אלא לשלוח למישהוא שיביא במיזוודה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

קסדות יש רק מע"מ,אין מיסים אחרים.

קסדה שצריכה לעלות בארץ מעל ל 1000 ש"ח עולה שם 60 £ במצב של המטבע שלהם עכשיו זה יוצא מאוד זול.

מי שרוצה קסדה טובה,ראיתי את קסדת הקרבון בייבר של hjc ב פחות מ 1000 ש"ח באנגליה.

זה כמו לקנות קסדת פלסטיק בארץ.

אייל

• תוכן חדש...