Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לקנות לוחיות רישוי אספנות ל 127 שלי

ואז התברר לי שיש 2 גדלים - הרגילה 10X55 ומלבנית קטנה 15X35

האם שני הגדלים מורשים בשימוש?

מכיוון שלא הייתי עם האוטו, לא ידעתי אם יתאים לי המלבנית הקטנה או ה"רגילה", אז לקחתי את המידות ונסעתי הביתה

וגיליתי שמאחור למלבנית יש בעייה עם הגובה (15 ס"מ) - יש שיקוע בפח רק למידה הרגילה

ורק ה"רגילה" יכולה להתאים וגם בלחץ כי היא רחבה מידיי (55 ס"מ)

ומקדימה יש אפשרות לשים משני הסוגים

ומכיוון שהמלבנית קסמה לי יותר - האם אני יכול לשים מקדימה את המלבנית ומאחור את ה"רגילה"?

מצרף תמונה של האחורית.

IMG_9000.JPG

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

ראה בתמונה המצורפת, שהיא צילום הדף הרלוונטי מתוך "האוגדן לבחינת רכב" או בכינוי העממי "ספר הבוחן". הספר נמצא בכל מכון רישוי.

הקטע המתיחס לרכב אספנות צבוע בירוק.

התמונה השניה מציגה את אחת מהמכוניות שלי עם לוחית תקנית לרכב אספנות

אורן

תקן לוחית.jpg

דוגמא.jpg

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
ראה בתמונה המצורפת, שהיא צילום הדף הרלוונטי מתוך "האוגדן לבחינת רכב" או בכינוי העממי "ספר הבוחן". הספר נמצא בכל מכון רישוי.

הקטע המתיחס לרכב אספנות צבוע בירוק.

התמונה השניה מציגה את אחת מהמכוניות שלי עם לוחית תקנית לרכב אספנות

אורן

אורן תודה, אני מבין מזה שלרכב אספנות רק הלוחית המלבנית מותרת? ומהו מפרט 327?

ומה לעשות אם אין לי מקום ללוחית בגובה כזה?

עריכה: לפי האמור בנספח - לא נראה לי שהוא עדכני מכיוון שלא רשום בו שחייב להיות על הלוחית דגל המדינה

ולדעתי יש חובה לדגל ישראל על הלוחית

וחוץ מזה מסגרת מקווקוות לרכב סיור? זה לא היה פעם?מזמן?

פורסם

ד"א האם מחיר של 150 ש"ח ל 2 לוחיות הוא לא גבוה מידי? כי אני קראתי כאן בפורום שהמחיר במכוני הרישוי הוא 120 ש"ח

פורסם

לשם ההשוואה, במשרד הרישוי בחולון, עלות שתי לוחויות אספנות הוא 90 ש"ח ולוחויות רישוי אספנות לרכב אמריקאי הוא 100 ש"ח.

פורסם
אורן תודה, אני מבין מזה שלרכב אספנות רק הלוחית המלבנית מותרת? ומהו מפרט 327?

ומה לעשות אם אין לי מקום ללוחית בגובה כזה?

עריכה: לפי האמור בנספח - לא נראה לי שהוא עדכני מכיוון שלא רשום בו שחייב להיות על הלוחית דגל המדינה

ולדעתי יש חובה לדגל ישראל על הלוחית

וחוץ מזה מסגרת מקווקוות לרכב סיור? זה לא היה פעם?מזמן?

ניתן להרכיב את שני סוגי הלוחיות ברכב אספנות, ניתן גם לשלב.

אין כל חובה ל"דגל".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לשם ההשוואה, במשרד הרישוי בחולון, עלות שתי לוחויות אספנות הוא 90 ש"ח ולוחויות רישוי אספנות לרכב אמריקאי הוא 100 ש"ח.

ממתי?! -הוא לוקח 100 על שתי לוחיות. מה זה "לרכב אמריקאי"? -אם אתה קורא ללוחיות עם הכיתוב למטע "אמריקאיות"- אז, הוא עושה רק אותן, בטענה, שלוח אחר לא תקני! אני מאמין, שסתם מתעצל, אבל לא התווכחתי ותמיד עשיתי לוחיות "ארוכות" במקומות האחרים, ובאותם 50 ש"ח ללוחית. אגב, בפעם האחרונה (לפני כמה ימים) הוא עשה לי לוחיות "אמריקאיות" אספנות ללא מקף באמצע- כל ה-6 הספרות רצוף. כששאלתי, מה הקטע- אמר, שאין כל צורך! לדעתי פשוט טעה, והתעצל לעשות מחדש, אני מקווה, שזה יעבור את הטסט! :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אז מה? הוא גונב אותי כשהוא רוצה 150 שקל לזוג?

אני מבין שללוחית הקטנה קוראים אמריקאית?

פורסם

אני לא בטוח, שזה שם ה"רשמי" שלהן, אבל כן, בעיקרון... ו-150 נראה לי מוגזם בטירוף! לפני פחות משבוע עשיתי שתי "אמריקאיות", והמחיר היה 100 לזוג... ללא דגל- אבל, דגל לא עולה 25 ש"ח על לוחית, ככל הידוע לי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ממתי?! -הוא לוקח 100 על שתי לוחיות. מה זה "לרכב אמריקאי"? -אם אתה קורא ללוחיות עם הכיתוב למטע "אמריקאיות"- אז, הוא עושה רק אותן, בטענה, שלוח אחר לא תקני! אני מאמין, שסתם מתעצל, אבל לא התווכחתי ותמיד עשיתי לוחיות "ארוכות" במקומות האחרים, ובאותם 50 ש"ח ללוחית. אגב, בפעם האחרונה (לפני כמה ימים) הוא עשה לי לוחיות "אמריקאיות" אספנות ללא מקף באמצע- כל ה-6 הספרות רצוף. כששאלתי, מה הקטע- אמר, שאין כל צורך! לדעתי פשוט טעה, והתעצל לעשות מחדש, אני מקווה, שזה יעבור את הטסט! :roll:

יש שני סוגים של לוחיות רישוי: 1. לוחיות רישוי ארוכות "רגילות", כמו שאחנו רואים בכל רכב. 2. אם תסתכל על רכבים אמריקאיים בכבישים, להם יש לוחיות רישוי לדגמים אמריקאיים שהן "שמנמנות" יותר, כלומר, עבות וקצרות יותר (מה שאתה מגדיר עם הכיתוב למטה).

על הסוג הראשון המחיר לזוג לוחיות הוא 90 ש"ח (עדכני ללפני שבועיים).

על הסוג השני, ה"אמריקאי", המחיר הוא 100 ש"ח לזוג (עדכני ללפני חודשיים).

אגב, לדעתי הוא טועה וחייבים מקף באמצע, ולו בשביל האסטתיקה בלבד.

פורסם
יש שני סוגים של לוחיות רישוי: 1. לוחיות רישוי ארוכות "רגילות", כמו שאחנו רואים בכל רכב. 2. אם תסתכל על רכבים אמריקאיים בכבישים, להם יש לוחיות רישוי לדגמים אמריקאיים שהן "שמנמנות" יותר, כלומר, עבות וקצרות יותר (מה שאתה מגדיר עם הכיתוב למטה).

על הסוג הראשון המחיר לזוג לוחיות הוא 90 ש"ח (עדכני ללפני שבועיים).

על הסוג השני, ה"אמריקאי", המחיר הוא 100 ש"ח לזוג (עדכני ללפני חודשיים).

אגב, לדעתי הוא טועה וחייבים מקף באמצע, ולו בשביל האסטתיקה בלבד.

שי היכן אתה עשית אותם?

• תוכן חדש...