Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר כך נסענו אני והיא לטייל קצת בטבעון .אין כמו לנסוע ברגוע עם מוסיקה טובה וחלון בגג פתוח כשיורד גשם. אחרי הטיול החזרתי אותה למקומה

DSCF4598.JPG

DSCF4599.JPG

DSCF4600.JPG

DSCF4601.JPG

DSCF4602.JPG

DSCF4603.JPG

DSCF4606.JPG

DSCF4607.JPG

פורסם

בעייני המדבקות מחמיאות לרכב שלך, יש לך רכב מהממם, אפשר פרטים עליו?

איך אתה שומר עליו ככה?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
יפה מאוד.

נראה שחסר בורג בגלגל קדמי ימני

לא חסר בורג .זה נראה כך כי יש בכל גלגל בורג נעילה עם מכסה וכנראה נפל לי אחד המכסים

תודה על הדאגה

פורסם
beer.gif8):twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יפיפיה !

יחמיא יותר אם תוריד את המסגרת של המספר שבכלל לא קשורה לצבעים שיש לך שם

המדבקה מתחת לפס קישוט מיותרת

החלונות השחורים לא נראים טוב עם צבע האוטו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האוטו פשוט ניראה תענוג! שמור אליה וסע בזהירות. :-)

אני חושב שמדבקות מתחת לפס קישוט מוסיפות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...