Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי מספר שאלות בקשר לוולוו 121 אוטומטית:

1. האם ממלאים שמן גיר דרך החור של המדיד?

2. האם יש לרכב פילטר בגיר שצריך להחליף אם רוצים לעשות טיפול לגיר?

3. אם כן, מאיפה אני יכול לקנות פילטר שכזה ומה הפרצודרוה שיש לעשות כדי להחליפו (היכן ממוקם וכו...)

4. היכן אני יכול לרכוש חלפים מתכלים לרכב? - פילטר אוויר, משאבת ברקס צינוריות ברקס רפידות וכו...

5. כל מידע שיש לכם שעשוי להועיל לשיפוץ הרכב הנ"ל יתקבל בברכה ע"י פותח שישרשור זה.

6. נתקדם קצת נראה אם זה רציני ואז תראו תמונות.

תודה אופיר.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

אה... לא כולם בבת אחת. :-)

מה אף אחד כאן לא מבין בוולוו 121???

ואם כבר.... שאלה נוספת: איזה מצבר צריך לרכב הזה?

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

תוכל להתייעץ, לקנות חלפים (גם משומשים), לטפל ולתקן במוסך שעוסק הרבה במכוניות וולבו אלו,

"מוסך חיבה" שברח' ישראל בק 22 ת"א, טל' 03-5616868 או 03-5622545 ובקש את שרון.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

מהשאלות שאתה שואל ניתן להבין שכבר יש לך רכב אספנות - ומזה ניתן להבין שאתה הוא הזוכה המאושר בוולוו שנתרמה.

מזל טוב, תתחדש:lol:

אהה, ותשנה את החתימה שלך בהתאם :wink:

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

התשובה היא כן ולא.

כן - כבר יש לי את הרכב.

ולא - היא לא זאת שנתרמה (הלוואי...)

הסיפור הוא כזה: לא חשבתי שאי פעם אקנה וולוו, האמת שתמיד ליגלגתי על צורתן החיצונית של דגמי הוולוו הישנות והחדשות למינהם.

הקטע שתמיד אמרתי שוולוו היחידה שהיא יפה לדעתי ושהשקיעו מחשבה בעיצוב שלה (יופי!!! ולא רק בטיחות ואמינות :arrow: את מי זה מעניין :-P) היא הוולוו 121 קצת מזכירה אמריקאית ישנה.

ובכל זאת לא הייתי יוזם חיפוש והולך וקונה אחת כזאת סתם כך.

הרכב הנ"ל אותו רכשתי לאחרונה הוא רכב שטמוע בזכרונות ילדותי. אני זוכר אותו נוסע נוצץ ברחובות העיר כשהייתי בן 10 11 ותמיד התלהבתי ממנו ספציפית, עוד לפני שידעתי להבחין בין סוגי מכוניות שונים (חשבתי בכלל שזה סוג של פיג'ו).

לא מזמן חבר שידע שאני מחפש משהו מעניין לשחק איתו (כהגדרתו) הפנה אותי לדוד שלו שיש לו משהו מעניין בגינה שעומד כבר 7 שנים וחבל עליו.

בלי לדעת באיזה רכב מדובר וכייוון שהמקום היה בעיר סמכוה קפצתי לראות... ומפה לשם אחרי משא ומתן קצר גיחה למשרד הרישוי ואז לדואר, עכשיו היא שלי.

מצב קוסמטי לא קל, אך גם לא סופני, מצב מכני טוב מאוד (טפו טפו טפו) הנעתי אותה (לא בקלות) והיא אף נסעה בקושי מרחק של קילומטר משם לבית של חבר שעוזר לי לסדר אותה.

כרגע אני מסדר את המכניקה שלה - המטרה ליישר קו ולתקן את הדרוש תיקון מכנית (ברקסים, אגזוז, קרבורציה וניקוי מערכת הדלק... טיפול לגיר ועוד כהנה וכהנה)

להשלים חלקים חסרים (מראות בקליות אחוריות, וינקרים וכדומה...) בקיצור פרוייקט!!!

ובנימה אופטימית זו: מי שיכול ורוצה לסייע לסטודנט תפרן להחזיר פיסת נוסטלגיה לכבישי ישראל ע"י תרומת חלקים, עזרה טכנית הפניות למקורות זולים לחלקים ופתרונות מכניים וקוסמטיים וכו... כל תרומה וכל עזרה תתקבל בברכה...

פורסם

והנה גם שינוי החתימה בהתאם:

בקרוב תמונות וגם סמלון חדש!!!

פורסם
שלום.

יש לי מספר שאלות בקשר לוולוו 121 אוטומטית:

1. האם ממלאים שמן גיר דרך החור של המדיד?

2. האם יש לרכב פילטר בגיר שצריך להחליף אם רוצים לעשות טיפול לגיר?

3. אם כן, מאיפה אני יכול לקנות פילטר שכזה ומה הפרצודרוה שיש לעשות כדי להחליפו (היכן ממוקם וכו...)

4. היכן אני יכול לרכוש חלפים מתכלים לרכב? - פילטר אוויר, משאבת ברקס צינוריות ברקס רפידות וכו...

5. כל מידע שיש לכם שעשוי להועיל לשיפוץ הרכב הנ"ל יתקבל בברכה ע"י פותח שישרשור זה.

6. נתקדם קצת נראה אם זה רציני ואז תראו תמונות.

תודה אופיר.

שלום לך,

שמן גיר ממלאים דרך המדיד שמן לאט לאט, פילטר בגיר ניתן לניקוי, צריך להוריד את אגן השמן כדי לפרקו ולנקותו, חלקים אתה יכול לפנות אליי 0524435054 וגם לגבי שאלות.. בהצלחה שרון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולכם.

אני מרשה לעצמי לשמור את פרטיי הקשר שלכם למועד מאוחר יותר.

כרגע אני בהפוגה קטנה מהמשחקים עם הרכב (תקופת מבחנים) אבל כבר יש לי רעיון נחמד לאיך היא תראה בסוף הפרוייקט.

התמונות שהבטחתי יועלו בסוף השבוע.

שוב תודה, ושבת שלום.

• תוכן חדש...