Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והיא אפילו עברה טסט כמו גדולה.

במעבר הראשון במסלול הרישוי פסלו אותו על כיוון גלגלים (כשההגה ישר הגלגלים לא היו ישרים)

וטענו שיש חור באגזוז....

חור באגזוז :?: לא יכול להיות ... האגזוז כולה בן שנה וחצי.

נו טוב...

מקיפים את הבניין....

חמש דקות ומאה שקלים והגלגלים מכוונים (אם הייתי יודע שזה כל-כך פשוט הייתי עושה זאת קודם...)

נוסעים עוד 20 מטר לאגזוזן המקומי...

האגזוזן: מסתכל מתחת לרכב...נו מה הם רוצים :?: האגזוז חדש לגמרי...

תן גז אולי נראה משהו...

יש דליפה בחיבורים....הם סתם מניאקים בשביל לפסול אותך על זה :!:

חמש דקות על הליפט, שני פיקים ברתכת, 100 שקל מחליפים ידיים, ויללה חזרה למסלול הבחינה.

בכוונה חזרתי לאותו מסלול כדי להיות אצל אותו בוחן.

מובן שהוא לא העביר אותי שוב את כל המסלול אלא רק בדק את האגזוז וכיוון הגלגלים.

משרד מדבקה - והביתה עד עוד חצי שנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אותך חיפשו על דברים שעוד אפשר לחפש, אותי ניסו להכשיל על זה שיש ברכב מטף כיבוי אש ללא שעון, הבוחן האידיוט התעקש שחייב להיות מטף עם שעון. אה ואיך שכחנו שאין ברכב סך שמש, גם על זה ניסו להכשיל. לך תסביר להם שהיצרן מייצר בלי וזה רכב בתקן צבאי.

יוני- שבסוף עבר טסט

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אם יש רכב עם בעיות ושאלות על תקינה הבנתי שכדאי להגיע לחברנו עמית (Kompy) הבקי בכל רזי תקנות הרישוי.

ראה כתבתו של נמרוד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כוולוואיסט לוולוואיסט

שיהיה לך ולרכב המון מזל טוב.

ובהצלחה בטסט הבא.

יגאל

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

כל אחד יודע שיש מכוני טסטים שמקלים ויש שמקשים ולא רק ביחס לרכבי אספנות. צריך לפרסם בכל הפורומים הנוגעים בדבר,את שמות המכונים שמחפשים לעשות דווקא בלי קשר לבטיחות ושפוסלים על שטויות ולגרום שיהיו להם כמה שפחות לקוחות,הרי הם חיים מהתשלום שלנו,ומכון שיחסו מתנשא ומזלזל שלא יראה אותנו יותר.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תוכן חדש...