Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני קצת יותר מעשר שנים נגנבו לי שתי מכוניות יקרות מאוד חומרית ורגשית , עם הזמן הכאב הולך וגדל והרצון למצוא אותן מתגבר!!!

מדובר בפורד F1 שנת 1948 עם רשיונות סגור שהיה במצב נסיעה אך זקוק לשיפוץ ,שאריות של צבע תכלת עם הרבה צבע חלודה שלם לחלוטין גדול ומרשים הרכב השני שחנה צמוד אליו היה וולוו 121 בצבע פנינה והיתה במצב חדש לחלוטין עם מנוע חדש מהאריזה שיובא במיוחד וצבע תלת שכבתי שעלה הון תועפות יחסית לאז ולעכשיו!!!

שני הרכבים הנ"ל נגנבו ממגרש מכוניות ברח פינס בפ"ת (כיום המגרש ריק) ובעל המגרש טען בזמנו שאין לו קשר לכך למרות שהתחמק המון פעמים.

אני מאמין שאם הן קיימות אז הן עדיין עומדות אחת ליד השניה כמו ביום שנעלמו.

בבקשה כל מי שחושב שיש סיכוי שראה או שמע או יודע כל דבר אפילו זכרון מעורפל מלפני שנים שיפנה אליי ויגיד לי,אני אשמח ואבדוק ואחפש בשיא הרצינות, חייב לנסות והציל את הרכבים האלה מי כמונו יודע.

מי שיעזור חוץ ממצווה וממעשה טוב יבוא על שכרו!!! ובנוסף יקבל כל עזרה שיצטרך (יש לי מוסך למכונאות כללית בפ"ת).

המון תודה מראש!!!!

יוסי 0545611651

Hardcore vw's

פורסם

לא יזיק אם תוסיף מספרי רכבים/תמונות או כל דבר אחר שיכול לסייע.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לפני מספר שנים דיווחתי על פורד F1 עם ארגז שרשום עליו תנובה - הטנדר היה בחצר מגרש בין צומת בילו לבסיס דלק.

לאחר השרשור, הטנדר נרכש ע"י מישהו.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

זה לא זה ..על שלי לא היה כתוב כלוב ובזמנו לפני כ 20 שנה נקנה מבן אדם פרטי

בנוסף הרכב עדיין בבעלותי,הייתי שמח לו מישהו הי עושה העברת בעלות לא חוקית עליו.

תודה בכל אופן

Hardcore vw's

פורסם

בקשה למנהלי הפורום: יש לפתוח שרשור דביק לנושא הרכבים הגנובים.

ככל שכמות המשתמשים עולה גם הסיכוי לעלות על אותם רכבים שנגנבו עולה,שהרי בסופו של דבר

חלקם יצוצו כרכבים "ללא ניירת".

לי נגנב לפני מס שנים ג'יפ CJ32B ,לבן עם כנפיים שחורות.תמונות בקרוב.

לפני שבאים בהצעות למנהלי הפורום (דבר שמתקבל תמיד בברכה) נא לזכור שני דברים:

1. מי שקורא את כללי הפורום ב"דביק" של אודות הפורום וכו' רואה שם הפנייה לשרשור מיוחד לרכבים שנגנבו. אז יש דבר כזה אבל מה לעשות ולשמחתנו הוא שקע בתהומות הנשיה. ההפנייה נמצאת כל הזמן בכללי הפורום והיא מובאת בזאת לשירות החברים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=190037

2. כלל מס' 1 של "קארספורום" מחייב חברים ומשתמשים לפנות בהצעות או הערות רק בה"פ.

למרות כל זאת השארתי את ההודעה כאן.

אז שוב, הצצה בכללי הפורום מדי פעם, כלל לא תזיק.

בני, מנהל הפורום

פורסם
לפני קצת יותר מעשר שנים נגנבו לי שתי מכוניות יקרות מאוד חומרית ורגשית , עם הזמן הכאב הולך וגדל והרצון למצוא אותן מתגבר!!!

מדובר בפורד F1 שנת 1948 עם רשיונות סגור שהיה במצב נסיעה אך זקוק לשיפוץ ,שאריות של צבע תכלת עם הרבה צבע חלודה שלם לחלוטין גדול ומרשים הרכב השני שחנה צמוד אליו היה וולוו 121 בצבע פנינה והיתה במצב חדש לחלוטין עם מנוע חדש מהאריזה שיובא במיוחד וצבע תלת שכבתי שעלה הון תועפות יחסית לאז ולעכשיו!!!

שני הרכבים הנ"ל נגנבו ממגרש מכוניות ברח פינס בפ"ת (כיום המגרש ריק) ובעל המגרש טען בזמנו שאין לו קשר לכך למרות שהתחמק המון פעמים.

אני מאמין שאם הן קיימות אז הן עדיין עומדות אחת ליד השניה כמו ביום שנעלמו.

בבקשה כל מי שחושב שיש סיכוי שראה או שמע או יודע כל דבר אפילו זכרון מעורפל מלפני שנים שיפנה אליי ויגיד לי,אני אשמח ואבדוק ואחפש בשיא הרצינות, חייב לנסות והציל את הרכבים האלה מי כמונו יודע.

מי שיעזור חוץ ממצווה וממעשה טוב יבוא על שכרו!!! ובנוסף יקבל כל עזרה שיצטרך (יש לי מוסך למכונאות כללית בפ"ת).

המון תודה מראש!!!!

יוסי 0545611651

בתור התחלה, תלך למשרד הרישוי ותבדוק אם הרכבים האלה עדיין רשומים על שמך.

אם לא, אז אתה יכול להגיש תלונה למישטרה.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...