Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני שבוע משאבת דלק במחיר מציאה באיביי ארה"ב, ביקשתי מהמוכר לשלוח אותה לכתובת בארה"ב ושילמתי בהתאם,

היום אני מקבל מהמוכר מייל שהוא יכול לשלוח רק לכתובת שמצויינת בפיפאל שהיא בישראל,

"i can only send to paypal address outside usa...........this is the ship/hand balance,,,,,,,,this way if you dont recieve this you willl get a full refund,,,thaks"

האם זה דבר חדש ?

האם כדאי לדרוש ממנו לשלוח לארה"ב או לבטל עסקה ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הכל תלוי בתנאים של המכרז.

אם הוא רשם שהוא מקבל פייפאל רק למי שמחוץ לארה"ב - זכותו.

אז תציע לשלם לו בדרך אחת כמו WESTERN UNION

הסיבה האמיתית לדעתי היא העמלה שהוא משלם על PAYPAL.

תציע לו תוספת של 10% על הסכום (כולל המשלוח) ויש סיכוי סביר שהוא יסכים וזה יצא לך הרבה יותר זול מWESTERN UNION

מקווה שזה יעבוד

בהצלחה

פורסם

אתה היית צריך לסמן בpaypal את הכתובת לארה"ב לפני התשלום

אם הוא בסדר,שלח לו במייל -דרך איביי את הכתובת ואם הוא לא מסכים,תבקש ממנו לבטל עסקה ולעשות עסקה חדשה ב buy it now באותו סכום קנייה, הפעם עם הכתובת הנכונה.

יובל

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

לצערי הכותבים מעלי צודקים, כל מוכר והקפריזות שלו!

נתקלתי כבר רבות במוכרים אשר בכלל לא היו מוכנים לשלוח מחוץ לארה"ב למשל בטענה שמשום מה כל הזמן החבילות "נאבדות ולא מגיעות ליעדן" כביכול.

בדוק איתו באמת את נושא Western Union, יתכן ויסכים, גם תשלום תוספת קטנה יתכן ותעודד אותו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שלחתי לו עכשיו מייל אם הוא יכול בכל זאת,

האם ניתן להקים עוד כתובת מישנית בפייפאל וזה יפתור את הבעיה ? או שבגלל שהכרטיס שלי הוא "ישראלי" זה לא יעזור ?

פשוט התוספת שהוא רוצה לא מישתלמת לי.

פורסם

אני לא כ"כ מסכים עם כל מה שאמרו למעלה, אני רשום באיביי עם כתובת ראשית בישראל וכתובת משנית בארה"ב שהיא הכתובת אותה מקבלים המוכרים ולפיה מתבצע חישוב המשלוח באתר. שילמתי תמיד בפייפאל שכתובתו בישראל ומעולם לא היו לי בעיות מסוג זה. ביצעתי עשרות קניות באיביי מחנויות ומאנשים פרטיים.

פורסם

כפי שאריוס ציין, אתה יכול לעדכן בחשבון הפיי-פאל שלך מספר כתובות למשלוח, גם כתובת בארה"ב, אך אם המוכר ציין במפורש בדף המכירה שישלח לכתובת מאושרת בלבד - confirmed address , אזי ישלח רק לכתובת שלך בישראל כפי שמופיעה אצל חברת כרטיס האשראי שלך. אם לא ציין paypal confirmed address only , וביעדי המשלוח ship to מופיעה ארה"ב - אסור לו לסרב לשלוח לך לכתובת המשנית. אם יתעקש - אתה יכול לפתוח dispute .

פורסם

תודה על התגובות, אני מנסה לעדכן את הכתובת לארה"ב ללא הצלחה, לא ניתן לשנות את המדינה ישראל, למה ?

פורסם

אתה לא יכול לשנות את הכתובת איתה נרשמת. אתה יכול להוסיף כתובת ולהפוך אותה לכתובת ראשית (PRIMERY) כך שהיא תהיה הכתובת המופיעה בפרטים אותם יקבל המוכר.

מומלץ לעדכן באיביי ולא רק בפייפאל את הכתובת המשנית בארה"ב כך שכאשר תבדוק פריט מסויים מחיר המשלוח ישוקלל אוטומטית ויופיע לצד הפריט לפי הZIP CODE של כתובת היעד בארה"ב. בנוסף זאת הכתובת למשלוח במידה וקנית, לפיה תשלם את המשלוח ולכן לשם ישלח המוכר את הקניה.

פורסם

הבנתי, טופל, המוכר עודכן ונראה מה יגיב.

תודה

• תוכן חדש...