Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדילמה העיקרית לרכישה היא בין 3 ל-5 דלתות ולבין דגם הספורט.

דגם הספורט נראה לי לא רלוונטי כי החיפושים שלי עד עכשיו לא העלו דבר (למרות שאני אמשיך לחפש).

דגם ה-5 דלתות מאוד קוסם לי, בין היתר כי הוא נוח יותר לשימוש יומיומי (אני מתכוון להפוך את הרכב לרכב אישי וראשי שלי, כולל עבודה, סידורים וכו'- אגב, נראה לכם הגיוני לשימוש כזה? או שהוא יותר מדי "עגלה"?).

את דגם ה-3 דלתות אני מעדיף, בין היתר שניתן למצוא רכב כזה מתוצרת איטלקית (ולא ספרד או ברזיל), ובגלל שזהו דגם המקור, אבל בגלל מגבלות של הסעת הילד וכו' לא נראה לי שזה ייצא.

ולנשואים שבינינו, איך האישה הייתה מגיבה בהחלפה של המאזדה היומיומית (לא את שלה) ב"טרנטה", כמו שהיא לפחות, קוראת לזה.

האם אפשרי להתקין מזגן ברכב? ומה לגבי שיפורים במכניקה?

אגב, מצאתי אחד לרכישה (5 דלתות משנת 1978) שמאוד מוצא חן בעיני, אבל הוא לא נוסע ולפני הנעה יצטרך שיפוץ מקיף. הכוונה שלי היא להעלות אותו על גרר ישירות לטיפול. כדאי, או שעדיף לנסות ולהניע לבד (להחליף במקום שמנים, ולנקות פילטרים? .

ומי יודע, אולי זה יהפוך לעוד יומן שיפוץ....

פורסם

רכב נחמד, רק תהיה בטוח שאין רקבונות מסביב לחלונות - ראיתי שלוש כאלו לפני שרציתי לקנות רכב לשיפוץ ובכולן אותה בעיה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אהלן!

אני מכיר בחור שיש לו אחת מודל 82 5 דלתות (הרכב היה שלי ולפני כן של דודה שלי שקנתה אותו חדש מהחברה).

לפי דעתי הוא יתן לך אותו במחיר סימלי ואולי בחינם.

תתקשר אלי

0502102525

אסף

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

דגם ה-5 דלתות מאוד קוסם לי, בין היתר כי הוא נוח יותר לשימוש יומיומי (אני מתכוון להפוך את הרכב לרכב אישי וראשי שלי, כולל עבודה, סידורים וכו'- אגב, נראה לכם הגיוני לשימוש כזה? או שהוא יותר מדי "עגלה"?).

התוכן לא מסתדר עם הכותרת. רכב אספנות לא נועד לשימוש יום יומי, ואני מקווה שלא תזכה לאהדה בנושא בפורום הזה.

עודד

פורסם
אגב, מצאתי אחד לרכישה (5 דלתות משנת 1978

5 דלתות לא היה קיים במודל 1978. האם הכוונה 1987?

אם כן - אני ממליץ בחום רב לחפש 127 איטלקית ולא אחר.

לקנות 3 דלתות ולהפוף אותה לספורט זו הצעה לא ישימה - אלא אם אתה קונה יחד איתה "ספורט" לחלקים. יש הבדלים רבים מספור בין ה"ספורט" לרגילה.

מזגנים היו קיימים בחלק מהספורט 1300 - אני לא זוכר אם בהתקנה מקומית. בכל מקרה, טכנית ניתן להוסיף מזגן.

:turn-l:
פורסם
התוכן לא מסתדר עם הכותרת. רכב אספנות לא נועד לשימוש יום יומי, ואני מקווה שלא תזכה לאהדה בנושא בפורום הזה.

אם הבחור מתכוון לכבד את החוק של הנסיעה בבוקר, אין שום בעיה.

בשום מקום לא כתוב שרכב אספנות לא נועד לשימוש יומיומי. אני יודע על שניים בפורום שרכב האספנות שלהם משמש כרכבם היומיומי. כל אחד והסקת המסקנות שלו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

להורי היתה 127 5 דלתות חדשה בשנת 1981.

הרכב שינע את כל המשפחה ללא בעיה (אבל אני חושב שאז הסתפקנו כולנו בהרבה פחות,גם היינו יותר רזים....).

לא מעשי להתקין מזגן בדגם זה.

אין שום בעיה לעשות ברכב שימוש יומיומי מתון,רוב החלקים זמינים והרכב פשוט מאד לאחזקה.

וכדי שלא תבואנה הביקורות,שימוש יומיומי הכוונה לרכב שעדיין לא הועבר לסטטוס של אספנות ומן הסתם כל ה-127 משנת 80 ואילך הן כאלה..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

1978 זה כבר דור שני והיה חמש דלתות שגם שווק בארץ.

גם לדור הראשון שבין 71-77 היה דגם חמש דלתות אך הוא לא שווק בארץ באופן סדיר (אם כי ראיתי אחד כזה נוסע בכבישי ישראל לפני יותר מחצי יובל שנים :) )

מצ"ב תמונה MK I חמש דלתות

Seat_127_four_door_Ribadasella_UK.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נכון ש1978 זה דור שני ונכון שדור שני שווק גם עם 5 דלתות, אבל רק מ-1980.

לדור הראשון לא היה 5 דלתות. אני חושב שאתה מתכוון ל-4 דלתות (רק מכסה תא מטען, לא דלת אחורית) הספרדי (סיאט).

פורסם

הנה, אני מעודד אותך!!! כל עוד אתה שומר על החוק במידה והרכב בסטטוס אספנות.

סע איצתו כל יום ותהנה, הלוואי על כולנו.

רכבים נוצרו כדי להיות על הכביש ולא במוזיאון.

פורסם

למיטב ידיעתי, הרכב הנ"ל חולק חלקים רבים עם האוטוביאנקי A112. לזוגתי יש אחת כזאת, והיא עושה בה שימוש יומיומי.

יש לציין שבתחזוקה נכונה, הרכב עומד בנסיעות השונות ללא בעיות מיוחדות. רק קח בחשבון שבקיץ אין מזגן, ובחורף החימום די תיאורטי.

מעבר לזה, עלויות האחזקה נמוכות למדי ומדובר ברכב חביב ביותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ל-127 יש את ה"פטנט" של חלונות משולשים נפתחים שמספקים בקיץ יופי של רוח. החימום ב-127 דוקא היה לי אחלה (והשתמשתי בו בשרותי הצבאי בצפון הרחוק, והיה שם קררר...).

פורסם

גם אני לא רואה כל בעיה בשימוש יומיומי ברכב אספנות, כל עוד מקפידים על מגבלות השימוש (7-9).

ממליץ לך לבדוק את זו : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1912800&postcount=4480

לא ראיתי אותה מעולם, אבל על פניו נראה שיש לה פוטנציאל.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...