Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש "דחיף"(של שסתום) של V8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי שיפוץ למנוע ובפירוק הבחנתי בדחיף אחד ששבור,דחיף זה המוט שדוחף את הנדנד של השסתום,

סיימתי את השיפוץ,הכל מורכב,חוץ מדחיף שמחוסר זמן לא הספקתי לארגן,אם יש מישהו באיזור צפון שיש לו מנוע ישן בבית או חלק כזה,אני אשמח אם יידע אותי,החלק הקטן והפשוט הזה מפריד ביני לבין אושר עילאי של יום שישי(מפגש מועדון ה5) ואני מת להניע כבר אז בבקשה,למי שיש שיצור איתי קשר או בפרטי או בנייד 0524843776.ליאור

תמונה176.jpg

תמונה175.jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

יש בחור בחדרה שמשפץ ראשים ישלו הרבה כאלו זרוקים,קוראים לו דני תעבור אצלו הוא יתן לך אותו חינם..

פורסם
יש בחור בחדרה שמשפץ ראשים ישלו הרבה כאלו זרוקים,קוראים לו דני תעבור אצלו הוא יתן לך אותו חינם..

תתן לו את הכתובת המדויקת או את מ"ס הטלפון של בעל המלאכה חדרה זו עיר לא קטנה

פורסם
תתן לו את הכתובת המדויקת או את מ"ס הטלפון של בעל המלאכה חדרה זו עיר לא קטנה

חדרה זה עיר ענקית..

תל אביב קטנה לידה.

כול באיזור התעשיה של חדרה יש שני אנשים שעושים ראשים,ורק לאחד קוראים דני.

תכנס לכול מוסך תשאל איפה זה דני של הראשים ויכוונו אותך כבר.

אבל בשביל הידע הכללי,מול שער אליאנס יש לך פנצ'ריה וכיוון פרונט,מאחוריה יש דלת אדומה תציץ בפנים תראה הרבה ראשי מנוע..

פורסם

ליאור תודה רבה,זה התאים בול,למרות שאחרי שתי הנעות הלך הסטארטר אבל גם על זה התגברתי,המנוע עובד ...בלי עין הרע,פצצה!היום כיוונתי שוב שסתומים,אין אין הוא עובד ליגה,תודה!

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...