Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב בארה"ב קרמן גיאה. הגרר הגיע למוכרת. ההגה נעול, לא זז ימינה ושמאלה. הגרר לא היה מוכן לקחת את הרכב ויחזור בעוד מספר ימים עד שיסדרו את הבעיה. אציין שקניתי את הרכב מבחורה שנסעה באוטו עד לפני שנתיים. האוטו עמד קצת, אבל היה במצב נסיעה. המוכרת מנסה לעזור לי אבל באמת אין לה מושג.

לדעתי יש בחיפושית ובקרמן מגנון של נעילת הגה ע"י המפתח, אבל אני לא בטוח, כי מעולם לא ראיתי את זה במו עיניי.

בקיצור, איך מסבירים לבחורה פשוטה שלא מבינה הרבה במכוניות, איך משחררים ההגה מהנעילה.

אני לא מבין איך הגרריסט לא הצליח. לא ברור גם אם הוא ניסה.

יש למישהו פיתרון מהיר ? או רעיון מה קורה עם זה ?

תודה מראש

פורסם

יש מערכת של נעילה ע"י הסוויץ'.

לדעתי שתזמין מנעולן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בעיקרון, מפתח של חיפושית נראה כמו בתמונה או בדומה לתמונה ויש עליו בליטה לצד אחד.

מכניסים את המפתח לסוויץ' עם הבליטה כלפי מעלה ומנסים לסובב את המפתח פנימה למצב ON תוך כדי סיבוב של ההגה ביד השניה. ככה לפחות הנעילה אצלי משתחררת (חיפושית 73').

כמובן שלא כדאי להפעיל יותר מידי כוח כדי לא לשבור את המפתח בתוך הסוויץ'.

אם זה ממש לא הולך אז אולי באמת כדאי להזמין מנעולן כמו שהוצע מעלי.

vw_key.jpg

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

• תוכן חדש...