Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הזמנתי כמה חלקים חדשים ומשומשים(המשומשים:גיר קומפלט של אופנוע,והחדשים:קראנק,קלאץ',פילטר אויר,שסתוי עלים,ועוד כמה שטויות קטנות שאינם חלקים בטיחותיים).

ביקשו ממני לסור למכס חיפה על מנת לשחררם,עם התעודת זהות,ההזמנה שהם שלחו חשבונית רכישה ואישור מהמשרד הרלוונטי.

תעודת זהות הוצאתי בנסיון ראשון :lol:,ההזמנה זה לא בעיה,וחשבונית אני אדפיס מה ששילמתי בPAYPAL.

הבעיה היחידה היא האישור ממשרד התחבורה,קראתי את מה שברוך רשם על התקנות יבוא החדשות ופתחתי את הקובץ PDF שצריך לשלוח להם ממולא בפקס.

הבעיה היחידה היא הרשיון רכב,האופנוע לא רשום עלי,וגם לא על הבנאדם שקניתי אותו אלא על מישהו מחיפה שאין לי מושג מיזה,האופנוע בשלבי שיפוץ ויש לי את הרשיון שלו וזכרון דברים עם הבחור שקניתי אותו ממנו.

מה אני עושה במקרה כזה?

החלקים כבר 3 ימים במכס ואני רוצה להשיג את כול האישורים ולנסוע לחיפה,בתודה מראש.

עריכה:

מצאתי את הטופס החדש:

http://www.mot.gov.il/wps/pdf/HE_RECHEV/BakashaRisuiYevu.pdf

עכשיו זה עוד יותר מסובך..

לאישור הבקשה יש לצרף:

חשבונית רכישה מקור+צילום(שאין לי כי שילמתי דרך PAYPAL וקניתי בEBAY)

מאיך שאני מבין את זה צריך לגשת אישית למשרדים בתל אביב?

הסתבכתי חבל על הזמן..

פורסם

תפקסס למכס את החשבונית של הפאיי פאל עם ההזמנה + ת.ז וחתימה + טלפון להתקשרות והם יצרו איתך קשר במידת הצורך.

אחרי שתשלך את הפקס אתה גם יכול להתקשר אליהם בטלפון הרשום בתחתית ההזמנה לראות מה קורה עם החבילה ואם נחוץ אישור ממשרד התחבורה.

זאת נקודת ההתחלה שלך, לפני שאתה מטרטר את עצמך עם תל אביב ומשרד התחבורה.

בהצלחה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אתה חופשי לעשות כרצונך, אני את שלי אמרתי.

רק חבל על הנסיעה..

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אני לא מבין דבר אחד, איך אתה משפץ אופנוע שלא רשום על שמך ? :?:

מה יהיה אם הבעלים הרשום לא ירצה להעביר בעלות, או לא תמצא אותו ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופנוע שטח..

מותר לספר בפורום איזה אופנוע....ואפילו להעלות תמונות , יש המתעניינים

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
לפי מה שהבנתי על כול חלק צריך אישור של משרד התחבורה:cry:

קודם כול בהצלחה בשיפוץ ,בקשר לחלקים במכס,קיבלת מכתב לשחרור דבר מה מהמכס?נוסעים משלמים ומשחררים ואין צורך "להעיר את המתים ממקומם"במקרה הזה משרד התחבורע:wink:

• תוכן חדש...