Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון קראוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שאלה לכל מי שעבר הליכי יבוא וגיור רכב אספנות...

רכשתי את מחירון קראוס החדש (2009) והתברר שהרכב שלי אשר ממתין ל"עליה" ארצה, יענה לאחת משתי ההגדרות. או דרגה 6 לפי שווי של 1,520$ או דרגה 5 לפי שווי של 4,560$.

והנה השאלות:

א. האם המכס עושה חישובים חלקיים? ז"א האם באפשרותו להעריך בין דרגה 5 לבין דרגה 6?

ב. האם ישנם דברים שכדי לעשות לפי הבאת הרכב כדי "לשפר" את מצבו כך שיתאים לדרגה 6?

ג. באופן כללי הרכב נראה טוב (תמונה שלו מצויה ליד שם המשתמש שלי). לעומת זאת, הוא לא נסע מאז 1982 וכל החלק התחתון חלוד, הבעיה שבמבט כללי הוא נראה בסדר גמור. האם יש סיכוי להכניסו לדרגה 6?

ממתין לחוות דעתכם המלומדות.....

:shock::shock::shock:

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

א. אין דרגה 5.5 במחירון קראוס. האם זו המצאה של המכס?

ב. על-פי המוסבר במחירון, דרגה 6 היא אכן "גרוטאה", אולם האם יש פרמטרים ישראליים למצב זה? במילים אחרות, האם ניתן לנסות ולהכנס להגדרה זו? בכל זאת הרכב בלתי שמיש כבר 25 שנה, חלוד בכל התחתית שלו, וכן הלאה....

פורסם

הקריטריונים במחירוני רכבי אספנות הם כלליים. הרבה פעמים מוכרים מגדירים את מצב הרכב בהגדרות שונות כמו: "כמעט שלוש"

או "ארבע יותר קרוב לחמש" וכו'. כשתלך עם המוכס לרכב תראה לו את הצד "האפל" של הרכב. הוא לא קובע מצב 5 או 6 הוא קובע ערך ממנו נגזר המכס.

לא הייתי משקיע בווקס ופוליש לפני המשלוח. אין ספק שמבחינה פסיכולוגית רכב לא נקי נראה רע יותר מרכב נקי.

שלמה דן גדרון

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון שהאם המוכס יורד לפרטים קטנים, פותח בגז' ומכסה מנוע לראות חלודות או שמסתכל מבחוץ ולפי זה מעריך,

במידה שהוא לא יורד לפרטים הייתי מפרק טאסות (הרכב ניראה מכוער בלי) ועוד כמה חלקים חשובים וקוסמטיים ומביא אותם במזוודה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

האם כדאי להוריד פנסים, גריל, מראות וכדומה? האם יש לזה השפעה בפועל? משהו יכול לספר מנסיונו?

ומה קורה אם אני מניח את כל החלקים שפרקתי בתא מטען? זה ימוסה בנפרד? למרות שאלו חלקים מקורים מהרכב שנראים ישנים?

תודה

פורסם

מנסיוני, את הרכב שלי העריכו בדרגה 5 ועוד קצת. עדיין היה הפרש בין ההערכה לבין המחיר שקניתי אותו(נמוך יותר). המוכסת התחשבה בסופו של דבר במחיר הקנייה והורידה מההערכה עוד כ 300$, מאד הוגן לטעמי.

דרגה 6 כפי שאמרו לך זו גרוטאה ואני לא מאמין לפי התמונה שלך שמישהו יעריך אותה ככזו.

מראה חיצוני כאמור קובע בהערכה.

להזכירך! במכס יודעים לקרוא, גם בפורום.

אני לא חושב שיש מקום לשאלות על איך ניתן ... בבימה זו.

מה גם שאני מבטיח לך שהם מכירים את כל ה"טריקים" מלפנים ומאחור.

תביא אוטו שנראה במצב 5+ וככה יעריכו אותו, צרף קבלה אותנטית וקווה לטוב!

אצלי החלפים בבגאז' לא חויבו במכס, אבל גם אם יקחו לך מכס עליהם, אני לא הייתי מוותר על הבאתם ברכב, שווה את כל ההתעסקויות המאוחרות יותר!

בהצלחה.

פורסם

וואוו. מגניב. הייתה אחת כזו בדרום ת"א בצבע צהוב, בלי שום חלק מקורי עליה.

נסיתי לקנות אותה, אבל הבחור קצת הגזים במחיר שרצה.

יש מצב לתמונות?

אפשר לפרטי....

פורסם

לכל מי שמבקש מחירים מהמחירון המעודכן של כראוס (2009), שלחו לי את הדגם המדוייק בהקדם.

בבוקר אני טס לארה"ב לארבעה ימים, אז מי שלא יקבל תשובה עד הבוקר, יצטרך להמתין עוד מספר ימים....

אגב, האם משהו חושב שקיימת בעיה לפרסם את המחירים כאן בשרשור שבפורום? (כבר פנו אלי שניים עם אותו דגם בדיוק...).

• תוכן חדש...