Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחצי שנה התחדשתי ברביעיית מאקסיס 235/65/16 50:50 שטח כביש (4 PLY) טריים וחדשים.

באופן כללי אני מאוד מבסוט מהם (בטח בהתייחס לתמורה ששילמתי) אבל מה שמפתיע אותי הוא שכל חודש הם מתחילים קצת לחרוק בסיבובים, אני מייד ניגש לתחנת הדלק בודק לחץ אויר ומגלה שבכולם יש לחץ אויר בסביבות ה 22-24 (כאשר אני ממלא 30 עפ"י ההוראות).

בצמיג ספורטיבי כמו שיש על רכביי האחרים לא הייתי מוכן לעולם לקבל כזאת התנהגות פשוט כי זה לא תקין (אני בד"כ בודק פעם בחודשיים ומגלה שהכל תקין) אבל עם צמיגי שטח בליווי נהיגה בשטח פעמיים-שלוש בחודש,אין לי ממש נסיון כזה ולכן שאלתי היא, תקין לחלוטין או סדרת צמיגים פגומה? או אולי משהוא בהתקנה? כי מה שמשגע אותי שזה אובדן לחץ בכל הגלגלים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב ידידי זה לא בהכרח בעיה בצמיגים, אני אספר לך מה קרה אצלי באוטו:

היה לי איבוד אוויר, הרבה יותר מאסיבי ממה שאתה מתאר, תוך 5-7 יום הייתי מאבד צמיג מלא (32PSI) עד ל15 PSI.

פרקנו את הצמיג מהג'אנט, הסתבר שנכנס חול בין הצמיג לג'אנט וממש נדבק לג'אנט.

שייפנו את הכל עם נייר זכוכית ע"מ שיהיה חלק, הרכבנו את הצמיג בחזרה ועכשיו הכל בסדר.

כדי לך לבדוק את הנושא, ביחוד אם נסעת בחולות והורדת אויר ל8-10PSI.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני אשאל אחרת, האם מנסיונכם, לאחר יום שלם בשטח יש ירידה טבעית בלחץ האויר כתוצאה מהעומסים והעיוותים שעוברים על הצמיג?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקומהו MT ברכב הקודם בהחלט היתה ירידה של 3-4 PSI אחרי מסלול בולדרים תובעני.

ה-BF MUD הנוכחיים, באותם תנאים ובמסלול זהה עד עתה לא זיהיתי ירידת לחץ.

הצמיג הנוכחי 255/75/17 לעומת 31/10.5/15 ברכב הקודם.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
, יש גם עכשיו ירידת אויר עם לאסה AT.

עכשיו אני "נעול" ברבעיית לאסה, צמיג בינוני מינוס וגם מאבד אויר כל חודש יורד מ 32 ל 22-24

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני נוסע על yokohama geolander ואין שום איבודי אויר, לפניהם היו BF וגם איתם לא נתקלתי בזה.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אבי ידידי, הצמיג הזה לא בינוני מינוס ולא בטיח, תראה לי עוד צמיג שנותן לך את היכולות של הצמיג הזה, בעלות של 400 ש"ח ליחידה.

לגבי ירידת אויר, אין לי מושג, כי אני מוריד די הרבה פעמים אויר, איך שזה לא יהיה זה קורה לפחות פעם בשבועיים, אז אין לי את הבעיה הזו.

אגב, לאסה זה חברה בת של בריג'סטון, זה גם רשום על הצמיגים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...