Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפורה העצוב של GT500KR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי דווקא לא נראה, שזה "טוטאלוסט", לפחות- אני הייתי "מאמץ" אותו גם במצבו!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לי דווקא לא נראה, שזה "טוטאלוסט", לפחות- אני הייתי "מאמץ" אותו גם במצבו!:roll:

הבעיה שאתה מאמץ כמעט כל דבר :lol:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

להוריד שלבי מהכביש זה ממש פשע נגד האנושות , מכונה שכזו צריך לשקם ולהחזיר לכביש בכל מחיר !!!!

כל הסיפור זה לסדר קצת את חזית הרכב ולהחליף גג !

נכון היא לא תהיה לעולם כמו שיצאה מהמפעל אבל גם קצת צולעת היא תישאר שלבי :cry:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
להוריד שלבי מהכביש זה ממש פשע נגד האנושות , מכונה שכזו צריך לשקם ולהחזיר לכביש בכל מחיר !!!!

כל הסיפור זה לסדר קצת את חזית הרכב ולהחליף גג !

נכון היא לא תהיה לעולם כמו שיצאה מהמפעל אבל גם קצת צולעת היא תישאר שלבי :cry:

האוטו שלי היה במצב הרבה הרבה יותר גרוע

חבל שמשביתים על כזה דבר

ובמיוחד KR 500 68

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

נראה לי שהקונה הנ"ל לא ישתמש בה בגלל שהוא חיפש רכב נקי- גם חיצונית, כהגדרתו.

אני מאמין שהררכב יעבור למשהו שמחפש לשפץ רכב.

רכב מדהים ללא קשר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם כל "אהבתי" לפורדים, באמת חבל אליה...

אבל אם מסתכלים טוב על הנזק הוא לא כזה נורא. ראיתי מכוניות במצב הרבה יותר גרוע ששוקמו למצב חדש (בינהם חבר של אבא שלי שהאוטו שלי "התלפף" על עמוד, ושוקם).

זה שהיא עברה טוטלוס בארה"ב זה לא דוגמא לכלום, שם משביתים אמריקאית אם גנבו לה מכסה פילטר אוויר.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לא נראה לי ששמתם לב למה שהוא כתב, הוא כתב שבמכסה של תא המטען נהייתה בליטה, שלהבנתו מעידה על כך שכל הרכב בעצם התעוות. הגג זה לא הנזק הרציני.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
לא נראה לי ששמתם לב למה שהוא כתב, הוא כתב שבמכסה של תא המטען נהייתה בליטה, שלהבנתו מעידה על כך שכל הרכב בעצם התעוות. הגג זה לא הנזק הרציני.

תקשיב במוסטנג זה הדבר הכי קל בעולם אם יש לך תקציב לסדר את הדברים האלו

הכל אבל הכל מתפרק ויש חדש שאתה יכול להזמין

החל מגג לפסט בק , קורות שלדה , רצפה , משקופים ,

אז גם אם מה שאתה אומר שהוא קיבל מכת שאסי רצינית והתעוות זה שטויות

פשוט מחליפים את הכל וזהו כי זה לגו ,

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

העיניין הוא לא שאפשר לסדר, פשוט היה מדובר על רכב בלי מיילים ובלי שינויים , רכב כזה מקורי זה נדיר.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

לא, זה ברור ללא ספק, שערך שלו ירד לגמרי מבחינה הזו, אבל עדיין- חבל להשבית אותו לגמרי בגלל זה! בוא נגיד, שיש לא מעט אנשים, שגם ללא "ערך" האוטו הזה היה מעניין אותם!:twisted: אבל, כאן כנראה מדובר בעניין של ביטוח...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תקשיב במוסטנג זה הדבר הכי קל בעולם אם יש לך תקציב לסדר את הדברים האלו

הכל אבל הכל מתפרק ויש חדש שאתה יכול להזמין

החל מגג לפסט בק , קורות שלדה , רצפה , משקופים ,

אז גם אם מה שאתה אומר שהוא קיבל מכת שאסי רצינית והתעוות זה שטויות

פשוט מחליפים את הכל וזהו כי זה לגו ,

אתה שוכח דבר אחד, לא כל אחד בנוי לפרוייקט כזה, גם אם יש לו את התקציב. לפי הלך רוח הדברים שלו, נראה שזה לא תלוי בו כל כך, אלא כנראה בביטוח, או שפשוט עבדו עליו :twisted:

דבר נוסף, אתה לא צריך להגיד לי שזה כמו לגו. אני מחזיק ג'יפ CJ7 ומזה למדתי, שהדבר הכי טוב ברכבים אמריקאיים זה שלאמריקאים יש תרבות מוטורית מפותחת ואין כמעט רכב שלא ניתן להשיג לו חלקים חדשים או מחודשים, בין אם זה חלקים מכניים או קוסמטיים, ושלא נתחיל בכלל לדבר על שיפורים.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• תוכן חדש...