Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סדנת התקנות בכביש מצומת הום סנטר למזרקה בקרית חיים, ליד מוסך אופנועים בן ג'ט. זכורה לי תמיד קורטינה MK1 משופצת שהיתה בבעלות בעל המקום, אם אינני טועה, כך שאני מעריך שיש לו טאצ' לאספנות. באופן אישי לא היה לי שום מגע עם המקום מלבד להציץ על האוטו מידי פעם.

פורסם
יש סדנת התקנות בכביש מצומת הום סנטר למזרקה בקרית חיים, ליד מוסך אופנועים בן ג'ט. זכורה לי תמיד קורטינה MK1 משופצת שהיתה בבעלות בעל המקום, אם אינני טועה, כך שאני מעריך שיש לו טאצ' לאספנות. באופן אישי לא היה לי שום מגע עם המקום מלבד להציץ על האוטו מידי פעם.[/quote

תודה

יש לך שם או טלפון ?

פורסם

מצטרף להמלצתו שך BATZ, פול דיזיין היחידים שנגעו ברכבים שלי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
יש סדנת התקנות בכביש מצומת הום סנטר למזרקה בקרית חיים, ליד מוסך אופנועים בן ג'ט. זכורה לי תמיד קורטינה MK1 משופצת שהיתה בבעלות בעל המקום, אם אינני טועה, כך שאני מעריך שיש לו טאצ' לאספנות. באופן אישי לא היה לי שום מגע עם המקום מלבד להציץ על האוטו מידי פעם.[/quote

תודה

יש לך שם או טלפון ?

שם של הבחור דודי(ג'ינג'י)

הקורטינה של אבא שלו בצבע בורדו

עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

דרור מה הכוונה שלך בהרכבת מערכת, לאיזה רכב, ומה הדרישות שלך אין סוף לדברים אשמח לעזור

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

גםאני אשמח לשמוע על מערכת קטנה (שלא תופסת הרבה מקום) שאפשר להחביא בחלל הרכבמבלי לפגוע בותנתיות שלו ושיכולה להפעיל 2-4 רמקולים לקלוט FM ולנגן CD ו MP3 וBLUETOOTH והכי חשוב לא עולה הרבה כסף כי למעט שאני נוסע ברכבי האספנות לא מוצדק להשקיע במערכות איכותיות ויקרות.

שלמה דן גדרון

פורסם
דרור מה הכוונה שלך בהרכבת מערכת, לאיזה רכב, ומה הדרישות שלך אין סוף לדברים אשמח לעזור

בגדול אני מתכוון ליבא לארץ מערכות סטראו לרכבי אספנות, משהו מיוחד שעוד לא קיים פה, ואני בחיפוש אחר מתקין מורשה באזור הצפון (בדרום ובמרכז כבר יש לי אנשי אמון המבינים בתחום)

ורציתי לקבל המלצות על מתקין מתאים שיש לו רקע בתחום.

ולכן פניתי אליכם כמובן.

פורסם
גםאני אשמח לשמוע על מערכת קטנה (שלא תופסת הרבה מקום) שאפשר להחביא בחלל הרכבמבלי לפגוע בותנתיות שלו ושיכולה להפעיל 2-4 רמקולים לקלוט FM ולנגן CD ו MP3 וBLUETOOTH והכי חשוב לא עולה הרבה כסף כי למעט שאני נוסע ברכבי האספנות לא מוצדק להשקיע במערכות איכותיות ויקרות.

בקרוב מאוד זה בדיוק מה שאני אביא לארץ, ואני כמובן אידע אותך במסר פרטי, שכן נאסר עלי לפרסם בפורום ואני אכבד את הכללים.

דרור

פורסם

דרור השאלה הנשאלת למה אתה רוצה להגיע ?מערכת על הבסיס הקיים של הרכב במקומות הקיימים(רמקולים),עם הגברה בלי הגברה הכל מתחיל ממך ומה הם דרישותיך .

אני לדוגמא בטנדר שאני בונה אני משאיראותו כמעט בצורתו המקורית חיצונית ל"מעט" כמה שינויים מיוחדים ,אבל פנים הרכב יהיה עם בנייה חדשה של סאונד עם הגברה מצ"ב כמה תמונות מתחילת הבניה בפנים הרכב

דלת66 (Medium).jpg

דלת48 (Medium).jpg

דלת14 (Medium).jpg

תא נוסעים (Medium).jpg

119 (Medium).jpg

שומר תמונות 014 (Medium).jpg

תא נוסעים (5) (Medium).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
דרור השאלה הנשאלת למה אתה רוצה להגיע ?מערכת על הבסיס הקיים של הרכב במקומות הקיימים(רמקולים),עם הגברה בלי הגברה הכל מתחיל ממך ומה הם דרישותיך .

אני לדוגמא בטנדר שאני בונה אני משאיראותו כמעט בצורתו המקורית חיצונית ל"מעט" כמה שינויים מיוחדים ,אבל פנים הרכב יהיה עם בנייה חדשה של סאונד עם הגברה מצ"ב כמה תמונות מתחילת הבניה בפנים הרכב

המערכות והרמקולים שאני מיבא לא יצריכו בניה משמעותית כמו שאתה עושה והן מתאימות את עצמן לחללים ולמיקומים האורגינליים של הרכב, נראות כמעט כמו הרדיו הישן והטוב אבל ! נותנות לך את כל היתרונות של מערכת מתקדמת וסאונד איכותי.

אבל אם אתה משנה את כל הפנים של הרכב אז זה פחות רלוונטי בשבילך.

• תוכן חדש...