Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה עם משלוח מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי זוג פנסים אחוריים לקפרי שלי באיביי ארה"ב שאני מעוניין בהם,

בדרך כלל אני שולח את הזכיות שלי באיביי ארה"ב לדודתי שגרה בקליפוניה,

המכירה נגמרת עוד כמה ימים וזה לא מיסתדר לי עם המשלוח לדודה כיוון שהיא מגיעה עוד כמה ימים לארץ לביקור (עם מה ששלחתי אליה :-)) והיא לא תהיה בבית לקבל את החבילה.

בכל אופן אני צריך עזרה בכתובת למשלוח בארה"ב של מישהו שצריך להגיע בזמן הקרוב או רחוק.

מי שיכול לעזור שיפנה אליי בהודעה פרטית.

תודה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אתה יכול לנסות את החברה הזאת:

http://www.ushops.co.il/

אם זכרוני איני מטעני הם לא זולים, אבל הם עושים את העבודה. הגעתי אליהם דרך הפורום כאן.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

לצערי אני מחפש את הדרך הכי זולה משיקולים כלכליים, ולא בא לי שהחבילה תתעכב חצי שנה בלי לדעת איפה היא ובסוף לשלם עליה 50 אחוז מכס כמו בחבילה הקודמת מארה"ב לארץ.

פורסם

באתר של USHOPS (שY9853 נתן קישור אליו) ניתן להביא את החבילה במשלוח אוירי תוך 10 ימי עסקים. משלוח ימי ארוך בהרבה. יש לי נסיון עם החברה (הבאתי מאות ק"ג חלפים), הטופ שלה הוא שאני לא רואה את משרד התחבורה מבפנים (אישורים) אלא מקבל הכל עד דלת הבית ע"י דואר שליחים. כמו שנאמר עולה יחסית יקר אבל שווה את חיסכון הכאב ראש בשחרור החלקים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

^^^^

איך אני מיידע את USSHOPS על חבילה שהגיעה לכתובת שהם נתנו לי בניו ג'רסי לצורך הענין , שאינה מהרשימה שהם מציעים באתר שלהם . היא מאד מצומצמת לרכב לדוגמה?

תודה מראש

נועם

פורסם

הם מיידעים אותך כשהם מקבלים אותה, מודדים אותה, ושוקלים אותה.

אופיר, שלח ישר הביתה, זה הכי זול. (לא בהכרח הכי מהיר או קל).

משכנתא זה קל

פורסם

ההודעה ישנה,

לא זכיתי בפנסים אבל השגתי אחרים במכירה אחרת, זוג פנסים כפולים של קפרי RS :twisted:

• תוכן חדש...