Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצתי לספר לכם ולעדכן אותכם במקרא שקרא וכך היה לפני מספר ימים החלטתי לרכוש לרכב החדש (ישן ) 1974 camaro שליHEDDERS חיפשתי וטיילתי לי ביד 2 האתר שכולם מוכרים וקונים וכן מצאתי לינק שבו היה רשום למכירה HEDDERS חדשים שלא היו בשימוש אשר מתאימים לכל מנועי מסוג G/M יצרתי קשר אם אדם נורא "נחמד " ושמו נתנאל טרייטל המכונה קרלוס מאזור אשקלון לאחר שיחה ארוכה שבה נאמר כי אם לא תהיה התאמה נבטל את ההעיסקה , החלטתי לרכוש את המוצר החדש קבענו שאני יעביר לו כסף מזומן דרך ח-ן בנק הדואר ונבצע את ההעסקה וכך היה למחרת קמתי בבוקר וכמו שסיכמנו הלכתי לבנק הדואר העברתי את המזומנים וסגרנו את ההעסקה וה HEDDERS הועברו אלי על ידי חברת UPS כאשר פתחתי את החבילה נוכחתי לגלות כי ה HEDDERS לא מתאימים לסוג הרכב שיש לי או לכל רכב מסוג G/M ה HEDDERS מתאים לרכב מסוג דוג' או פלימוט התקשרתי ועדכנתי את נתנאל אך נתקלתי בקיר . הוא לא היה מעוניין לבטל את ההעסקה אפילו לא במחיר חלקי . הוא אמר שזוהי בעיה שלי והתחיל לסבן אותי שאם אני ינסר או יחתוך את HEDDERS אז תהיה התאמה .

בפועל כל אדם אם עין לא מקצועית יכול להבחין שאין כלל התאמה בין המוצר לרכב ולידיעה רימו אותי ב 1800 שקלים "בלבד " חומר למחשבההההה היזהרו .

נ.ב אני נורא מתוסכל ולא יודע מה לעשות בעניין .

פורסם

כאן יש יתרון גדול לאיביי, שם יש לך ביטוח של פייפל על כל התשלום שלך, כולל המשלוח.

בארץ כל הנושא של מסחר בין אנשים פרטיים לוקה בחסר, ואין ספק כי יש כאן פירצה לרמאים.

אין לי פתרון פרודוקטיבי לתת לך (אולי לאחד מעורכי הדין שיש כאן יוכלו לעזור), אך רק צריך ללמוד מזה, ולא לסמוך על אנשים, ולא לשלם על דברים לפני שרואים אותם, גם אם זה כרוך בנסיעה לאשקלון.

נשאלת השאלה, מה היית עושה אילו היית מעביר את הכסף, ואותו "נתנאל" היה נעלם לך, ולא שולח את החבילה כלל.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

איפה אתה כבר גר שלהגיע לאשקלון בשביל עיסקה של 1800 ש"ח אתה לא נוסע אפילו לא במיוחד אלא אם אתה מגיע לאיזור. אני מציע לקבוע איתו כדי לראות את הרכבים שיש לו למכירה ויש לו יותר מאחד לפחות 4. להביא את ההדרס ולהעמיד אותו על טעותו ושיעמוד בדיברתו אם אפשר לצלם בניסתרת עדיף, לא בעיה גדולה היום.

פורסם

איציק תאמין לי שמכול האנשים בעולם לך הכי לא מגיע שיעבדו עליך ככה.:?

תשמע אני במקומך קובע להפגש עם הבנאדם לראות איזה אוטו שהוא מוכר וכבר להסתדר איתו שמה.

אם אתה רוצה תרים אלי טלפון אני אבוא איתך.

אני מילא אדבר איתך מחר ב9 בקשר למנוע:wink:

פורסם

מילה לנוכל-'עין תחת עין' ויש הרבה דרכים לכך[מוכן לעזור במידה והנוכל יסרב לעמוד בסיכום]תעדכן אותי!

פורסם

אכן זהו מקרה מקומם, לשם זה ישנה מערכת בתי משפט-

(בית משפט לתביעות קטנות),

אשר פועלת מהר מהצפוי.

באידיש אומרים כל כלב יבוא יומו:wink:

שבת שלום

audi coupe gt 1987

n.s.u prinz 1000c 1973

פורסם

ראשית אכן מקומם ואף תמוה שהמוכר מוכן לקלקל את שמו בעבור סכום שכזה ובכלל.

הימרתי שהרכב שלך הוא CHEVROLET CAMARO 5.7L 350cid V8 2BBL (H) : Engine

מצ"ב לינק לרכוש חדש(משופץ) בארה"ב מחברה מקצועית ואמינה שקניתי ממנה מאות חלקים.

שים לב!!!

(לא שולחים לישראל)

http://www.rockauto.com/catalog/raframecatalog.php?carcode=1034974&parttype=5304

באם הרכב שלך שונה, תמצא שם לרכב שלך.

בהצלחה!!!

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

האם יש סיכום בכתב או זכרון דברים על העסקה? אני מניח שלא.

עדיין כדאי לפנות לתביעות קטנות, עלויות הפניה נמוכה ויש לך סיכוי גבוה (לדעתי לזכות)

1. יש לך מסמכים שהעברת לו את הכסף

2. יש לך פרוט טלפונים להראות שדברתם מספר פעמים בטלפון.

3. קל להוכיח שאתה בעלים של CAMERO ולא רכב אחר (בטח לא רכב שההדרסים מתאימים לו)

4. האדם הסביר לא ירכוש חלק לרכב שאין לו בלי סיבה מיוחדת

5. ב - 90% מהמקרים באים 2 צדדים לבית המשפט וצד אחד משקר. בית המשפט (השופט) כבר מומחה בזיהוי השקרנים,

6. תביא כמה שיותר הוכחות (סעיפים 1-3) וגם תשלח לו בדואר רשום את טענותיך ובקשה להחזר הכסף. תוכל אפילו לרשום שאתה מוכן להתחש בו ולוותר על 10% כשכר טירחה

7. בבית המשפט אל תוותר על כלום ותדרוש פיצוי גם על עוגמת נפש (מאות שקלים, אל תגזים). בית המשפט יסתכל בענין יפה על זה שניסית לסגוא את הענין בלי משפט ולחסוך לו זמן, וגם את זה שבמקור הצעת לו 10% דמי טירחה.

בהצלחה

פורסם

ערב טוב לכולם ושבת שלום ..

אז ככה לאחר שניסיתי בשנית לדבר איתו אין עם מי לדבר

והבנדם (נתנאל )גם ניתק את הטלפון שלו זה שדיברתי איתו במשך שבוע

פתאום הטלפון מנותק מוזר מאוד ....

אני מאוד מודע לכולם על התמיכה והעזרה שלכם ..

ככה זה שמשהו חדש בשטח אז יש כאלו שמנצלים את זה ..

אבל אני מכווה שיהיה טוב

ושוב תודה לכולם ....

BATZ

פורסם

אבל אני מכווה שיהיה טוב

ושוב תודה לכולם ....

BATZ

יש ביד 2 מישהו בקיסריה שמוכר הדרס לGM

פורסם

איציק בקר טוב

קודם כל תתחדש על הצעצוע החדש עוד בור ללא תחתית .....

אני מתפלא עליך למה אתה מחפש מציאות מאנשים שאתה לא מכיר כאשר גם אפשר ליבא כמו שהאחרים כתבו וגם אפשר להתייעץ ולעזור.

הבאתי לטנדר שברולט אדרס אחרי שמשהו הזמין לי ועלה 1600 ש"ח אם תרצה עזרה אשמח לעזור לך

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

בלי להכנס לדיון אם הוא רימה אותך או שהיתה אי-הבנה, לא יותר פשוט במקום לרדוף אחריו ולבזבז זמן וכסף בבתי משפט או לשלם לעורכי-דין, לפרסם את הסעפת למכירה ביד 2? אולי תפסיד קצת ממה ששילמת, אבל תוכל כך לגמור את הסיפור בנזק הקטן ביותר.

יושבים אצלי בבית לא מעט חלפים מסוגים שונים שנקנו ללא צורך, או שהגיע החלק הלא-נכון, או שהמוכר "לא דייק" בתאור המוצר, ובמקום להגיע למכונית, הגיעו למחסן. מה לעשות - זה חלק מהתחביב היקר הזה. אם תתחיל להתעצבן כל פעם שמשהו כזה קורה, לא תחיה מספיק שנים כדי להנות מהמכונית שלך.

נמרוד

פורסם

אבל אני מכווה שיהיה טוב

ושוב תודה לכולם ....

BATZ

עד כמה שזכור לי נתנאל הוא חבר מועדון 5 והוא בחור דתי ולכן הטלפון סגור.

אני מציע כמו קודמי לנסות ולדבר איתו שוב.

לפני שנכנסים להוצאות והליכים משפטיים.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

• תוכן חדש...