Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי קרוב משפחה דובר עברית שחי בארה"ב (לא חשוב כרגע היכן)כבר הרבה שנים.

האם אחד כמוהו יכול לעזור באיתור רכבי אספנות לחברים כאן?

דברים כמו לדבר עם המוכר מאיביי ,להגיע לראות את המכונית או לבצע כל הוראה שלכם (סרטי וידאו ותמונות ספציפיות,מצב רישוי,וכו') או כל דבר שאפשר להעזר בו לפני ההגעה הממשית לסגור עסקה.

אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד

פורסם

כמובן מציע את עזרתו , וכמובן בתמורה.

אני מניח שהתמורה היא יחסית למה שהוא צריך לבצע.

אבל השאלה הכוללת היא אם יש ביקוש למישהו אמין שעשה את העבודה בשבילך או שאם כבר הקצבת סכום נאה לפרוייקט כבר תסע בעצמך..

פורסם

לא שאני מתכוון לייבא אבל האם אתה מציע את עזרתו בידיעתו ?

האם יש לקרוב הזה ניסיון/הבנה בבדיקת רכבים ?

אני חושב שאם כבר עזרה אז עדיף שהוא יעזור בהעברת חלקים לארץ,

כלומר אני שולח אליו חלק מסויים והוא מביא אותו במזוודה בביקורים בארץ ואני משלם לו עבור הטרחה, כל זאת על מנת להמנע מתשלום מכס מופרז.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הוא שמע ממני שהרבה אנשים מישראל (ובמיוחד בתקופת השפל הזו)מביאים מכוניות מארה"ב.

הוא לא מגיע לארץ מהסיבה הפשוטה שהוא חי שם כבר די הרבה זמן.

פורסם

לדעתי הוא יכול לעזור למספר אנשים בתיאום וארגון הובלה ושינוע ממקום למקום , מו"מ להורדת מחיר וכד'

צריך להיות מישהוא מיוחד ( אם בכלל ) שיידע לבדוק רכבי אספנות מבחינה מכאנית ופחחות .

לא חושב שיהיה כדאי לממן טיסה לבחור מחוף לחוף בארה"ב לראות רכב ..

פורסם

רכשתי רכב אספנות (לשיפוץ) לפני פחות מחודש.

אני לא רואה איך אדם כמוהו יכל לסייע לי באיזשהו הליך. אגיד יותר מזה, יש לי אח המתגורר במיאמי וחוץ מלספר לו ולשתף אותו על ההתרחשויות, לא נעזרתי בו בשום פרט. כמובן שהאנגלית של אח שלי, הקשרים שלו וההבנה שלו בהליכים בירוקטים היא רבה משלי (לאחר 21 שנות מגורים בארה"ב) ובכל זאת....

אם, במקרה, הבחור היה מתגורר בקרבת האדם שמוכר את הרכב (ובארה"ב המילה "בקרבת" היא קצת שונה מאשר אצלנו....), כנראה הייתי נעזר בו רק להסתכלות ראשונית. שיצלם לי את הרכב מכל הכיוונים, יעבור על המסמכים וישאל שאלות במקום עצמו, ליד המוכר. אבל לא הייתי טורח ושולח אותו לשום מקום שהוא יותר משעה נסיעה.....

כמובן שזו דעתי האישי ובהצלחה בכל מקרה.

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

• תוכן חדש...