Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העבודה שלי הינה בחו"ל וכיוצא מכך, מן הסתם, אני חשוף להרבה מאוד דעות ועמדות בייחס למה שקורה היום באזור עזה ובייחס למלחמה שאנו מנהלים נגד החמאס.

אם אני צריך להעריך, אני חושב שקרוב ל 100% מהעמדות שאני מקבל מחבריי ועמיתיי בחו"ל, הינן חיוביות ביותר ולמעט אחד שניסה להסביר לי מדוע אנו הצד החזק ולכן אנו צריכים להפגין יותר איפוק, כל השאר שאלו למה לא יצאנו מוקדם יותר למבצע/המלחמה הזו.

טוב, כל זה לא היה מעניין את החברים בפורום הזה, אלא שחשבתי שיעניין אתכם לראות מספר תגובות שקבלתי מחבר'ה בארה"ב, אשר איתם התכתבתי בקשר לרכב שלי, שעתיד להגיע לארץ בחודשיים הקרובים (המוסטנג 64 V8 אוטומט קבריולט שבתמונה...).

ולהלן שתי תגובות שגרמו לי לחייך (מהפורום של http://www.allfordmustangs.com):

68coupe&06GT כתב לי:

On a side note) I hope all is well in Tel Aviv....I know there is a bunch of stuff going on in your country right now, and I agree with the actions your government is taking...God Bless!!

ו beetlejuice5.0driver כתב לי:

I hope you aren't affected too much by the rocket fire. I also hope you guys kick some Hamas butt and get rid of them for good!

אז רק שתדעו שגם בעולם הרכב מקבלים את מה שאנו עושים בהבנה, מעורבים במה שקורה ובנתיים תומכים בנו....

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

ארצות הברית היא לא כל העולם .זה טבעי שאם נשיא ארה"ב מדבר כאילו הוא שר הבטחון בממשתלינו חלק ניכר מאזרחי ארה"ב גם יסכימו איתו.

Nevertheless זה עדיין מעודד.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כמו שיצא לי לראות בערוצי החדשות הברים שיש בקנדה, מצטיירת תמונה של פרו-פלסטינאית ונקיטת צד עם החלשים (שלפיהם הם תושבי עזה).

מה לעשות, הפלסטינאים יכולים לביים יותר טוב מכל במאי ישראלי...

• תוכן חדש...