Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו המדובר הוא אופל אומגה שנת 2000 בגימור הכי גבוה עם כל התוספות (ז"א צינג'ר חיצוני של 4 דיסקים), מדובר בתא מטען מאוד מאוד גדול. המערכת הנוכחית ממש הפתיעה אותי לטובה, עוצמה ממש גבוה ואיכות מצויינת יחסית למערכת שבאה עם הרכב (גם כל הכבוד על המיקום המצויין של הקומפוננטים ליד הידיות של הדלת) . . . .

אני מאוד מרוצה מהיחידת ראש (למרות שהיא אינטגרלית), יש לה עוצמה טובה מאוד . . .

יש 4 קומפוננטים לא ידועים של בלופוינט (לא רשום עליהם שום דבר חוץ ממספר סידורי), איכות טובה (נותנים באסים טובים) אבל בסאונד גבוה מאוד המערכת מתחילה לזייף . . .

דבר ראשון אני רוצה להוסיף סאב, כנראה שאני אלך על ה-HX2 של RF, שמעת עליו ים של מחמאות . . .

אני אוהב את המגברים של RF ולכן כנראה אני אלך על 400.4 אבל אני לא יודע אם הרמקולים שיש לי כרגע יעמדו בזה ולכן אני שוקל להחליף את הקדמיים ב-MBQ DSD 216, אני שוקל להחליף אותם רק בגלל שמישהו פה מוכר אותם, אין לי כרגע הרבה כסף להשקיע ברמקולים שאני רוצה (סדרה Q של MBQ), שווה להחליף או להישאר עם המקוריים ???

מה יותר טוב ה-DSD 216 או RSB (עכשיו ראיתי שפוקו מוכר את שלו, פוקו אתה בטוח שזה הדגם??? כי אני לא מוצא את זה אפילו באתר של MBQ) ???

חזרה למגבר, האם המגבר הזה יכול לדגדג (בגישור) את הסאב או שאני צריך משהו קצת יותר חזק ??? הוא נותן בגישור 200 RMS והסאב עובד באופטימלי על 500 RMS . . .

אחרי ששגעתי לכם את השכל, מה אתם אומרים ??? יש הצעות למגבר יותר טוב ???

התקציב ממש זעום, מדובר בעלות כוללת של קצת יותר מ-3K ש"ח (הרוב משומש) . . . .

תודה מראש לכל המגיבים :oops: . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המגבר הזה ממש לא מתאים לסאב. מהרבה אנשים שהשתמשו בו אתה צריך לפחות מגבר של 400W בשביל הסאב הזה.

בתקציב שלך זה או למצוא משהו משומש או לקנות לנזר.

אתה יכול לקנות את הרוקפורד אבל לקנות סאב חלש יותר כמו הפיוניר 304C.

קודם כל תשקיע בזוג קומפוננט נורמלי ובמגבר.

פורסם
המגבר הזה ממש לא מתאים לסאב. מהרבה אנשים שהשתמשו בו אתה צריך לפחות מגבר של 400W בשביל הסאב הזה.

בתקציב שלך זה או למצוא משהו משומש או לקנות לנזר.

אתה יכול לקנות את הרוקפורד אבל לקנות סאב חלש יותר כמו הפיוניר 304C.

קודם כל תשקיע בזוג קומפוננט נורמלי ובמגבר.

על איזה מגבר אתה ממליץ (חוץ מלזנר) ??? נגיד שאנחנו מדברים כרגע על מגבר רק לסאב כלומר מונו (לא כ"כ נראה לי בגלל מחיר גבוה) או 2 ערוצים בגישור . . .

הסאב של רוקפורד הרבה יותר טוב מהפיוניר !!! אי אפשר בכלל להשוות בניהם, הרוקפורד HX2 הוא אחד מהסאבים הכי טובים (אם לא הטוב ביותר) שרוקפורד יצרו אי פעם, לסאב הזה יש איכות ועוצמה בשפע, לפיוניר חסר איכות לפי דעתי . . .

פורסם
לרגע לא אמרתי שהHX2 לא יותר טוב מהפיוניר אבל אתה צריך מגבר חזק שידחוף אותו, אתה קונה את הסאב חדש? בכמה כסף? ואז נדע כמה נשאר לך למגבר.

הסאב לא חדש, אני קונה אותו ב-1100 ש"ח (אני חושב שהוא מפורסם פה איפשהו, אם לא אז באוטוסאונד), הוא בשימוש חצי שנה . . . .

יש לי אפשרות להביא מגבר מארה"ב ולכן חשבתי על ה-JBL 1200.1, אבל הוא קצת חזק מדיי אז כנראה שאני אקח את ה-JBL 600.1, הנתונים מתקבלים ב-2 אוהם אבל המגברים יציבים גם ב-1 אוהם שזה יפה מאוד . . . .

תראה, אני יודע שרמקולים יותר חשובים ואני נתתי את ההסבר הזה הרבה פעמים אבל כרגע הרמקולים שלי במערכת בסדר גמור ואני מחפש תוספת של סאב, לכן כרגע אני רוצה לקנות סאב טוב ומגבר רק בשביל הסאב. כשאני ארצה להחליף את הרמקולים (ותאמין לי אם אני אחליף את הרמקולים אז זה חייב להיות משהו ממש מפוצץ) אני אתן להם מגבר נפרד . . . .

אני מעדיף לקנות משהו בארץ (לא נעים לי להפיל את התיק על דוד שלי) אבל חוסר האופציות והמחיר המטורף בארץ גורם לי יותר ויותר לחשוב על משהו מחו"ל . . . .

חשבתי אולי על המונובלוק של LIGHTNING AUDIO, שמעתי שהם טובים אבל לארץ מייבאים רק את הגרסאות החלשות ולא נראה לי שהם יצליחו להזיז את הסאב . . .

אז מה אתה אומר, איזה מגבר אתה ממליץ ???

התקציב של המגבר הוא בין 1K ל-2K ש"ח . . . .

פורסם

אם אני זוכר נכון, המגברים של JBL לא יכולים להתמודד עם התנגדות של 1אוהם. הסאב שאתה קונה הוא DVC זאת אומרת שאתה צריך לבדוק איזה שני סלילים יש לו 2 אוהם או 4 אוהם ולבדוק אם זה מתאים למגבר שאתה מחפש.

אם אתה מביא מגבר מחו"ל אז הJBL הוא קניה מצויינת.

פורסם
אם אני זוכר נכון, המגברים של JBL לא יכולים להתמודד עם התנגדות של 1אוהם. הסאב שאתה קונה הוא DVC זאת אומרת שאתה צריך לבדוק איזה שני סלילים יש לו 2 אוהם או 4 אוהם ולבדוק אם זה מתאים למגבר שאתה מחפש.

אם אתה מביא מגבר מחו"ל אז הJBL הוא קניה מצויינת.

תודה רבה אייל, עזרת לי מאוד. יש לך אולי עוד המלצות על מגברים מחו"ל ??? יש לך מושג כמה עולה בערך קבל בחו"ל (כלומר שווה להביא באותה הזדמנות קבל) ??? ראיתי קבל של LIGHTNING AUDIO ב-80 דולר וקבל של RF ב-150 דולר (שניהם 1 פאראד עם תצוגה), יש לי אפשרות לקנות את הקבל של ליטנינג בארץ (משומש) באיזור ה-800 ש"ח . . .

פוקו, שלח לי בבקשה בהודעה פרטית את המחיר של הקומפוננטים . . . .

פורסם

תראה יש המלצות אבל הJBL הוא התמורה הטובה ביותר למחירו, לדעתי לך עליו.

תכלס כל הקבלים הם אותו דבר וכולם יעשו את העבודה שאותה צורה בעיקר בגלל שהחברות לא מייצרות אותם בעצמן אלא קונות את זה מחברות סיניות. קנה קבל 1F אם אתה רוצה תצוגה דיגיטלית בשביל היופי אז תקנה עם.

יש בסאונדדומיין מבצע על קבלים של לייטנינג ונדמה לי שגם על של רוקפורד תכנס ותראה.

לך על מה שיותר זול, חבל על הכסף.

• תוכן חדש...