Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני יומיים רכשתי רכב ללא טסט.העברת הבעלות היתה בראשל"צ. הנייר שנפלט מהמחשב מראה שהטסט הבא הוא ב 2.2.09 . כלומר אם אעשה טסט מחר, עוד חודש אצטרך לגשת שוב לטסט. הפקידה אמרה שאם אבוא ב 1.1.09 התאריך יקפוץ ל2.8.09 . האם זה הגיוני? אם כן אני מעדיף לקפוץ מחר למשרד הרישוי בחולון ולבקש את הרישיון לעוד חצי שנה.האם זה אמיתי? האם זה אפשרי או שבמשרד הרישוי בחולון יגידו לי שהפקידה מראשל"צ הוזה ואז סתם שרפתי את הבוקר במשרד הרישוי חולון?? זהו רכב אספנות כמובן. שיהיה ערב נעים לכולנו.

פורסם
היי, לפני יומיים רכשתי רכב ללא טסט.העברת הבעלות היתה בראשל"צ. הנייר שנפלט מהמחשב מראה שהטסט הבא הוא ב 2.2.09 . כלומר אם אעשה טסט מחר, עוד חודש אצטרך לגשת שוב לטסט. הפקידה אמרה שאם אבוא ב 1.1.09 התאריך יקפוץ ל2.8.09 . האם זה הגיוני? אם כן אני מעדיף לקפוץ מחר למשרד הרישוי בחולון ולבקש את הרישיון לעוד חצי שנה.האם זה אמיתי? האם זה אפשרי או שבמשרד הרישוי בחולון יגידו לי שהפקידה מראשל"צ הוזה ואז סתם שרפתי את הבוקר במשרד הרישוי חולון?? זהו רכב אספנות כמובן. שיהיה ערב נעים לכולנו.

הפקידה צדקה!

אל תתאמץ לבזבז זמן במשרד הרשוי תתקשר למוקד הממוחשב והרישיון החדש יגיע

אליך בדואר. ט'ל 03-5024000.

מקווה שעזרתי,חן.

פורסם

לא, הפקידה לא הוזה.

ניתן להפיק רשיון החל מהאחד בחודש שלפני התחלת תוקפו. כלומר - אם תוקף הרשיון מתחיל בפברואר (ולא משנה באיזה יום בחודש), רשיון שיונפק החל מ-1.1 יכסה את כל התקופה (והרווחת חודש). כשהרשיון בידך, תוכל לגשת מיד לטסט שתוקפו - במקרה שלך - עד 2.8.09.

עודד

פורסם

יש מצב שאם היית לוקח את הרישיון הישן עושה טסט לאחר ה 1.1.09 נוסע חודש לאחר מכן הולך למשרד הרישוי מוציא רשיון חדש ולא צריך לעשות טסט יהיה רשום על הרישיון תאריך מבחן וזה תקף לחצי שנה.

• תוכן חדש...