Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגיגות 45 למוסטנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

באפריל בין התאריכים 16-19 (4 ימים סה"כ) יתרחש אירוע ענק במסגרתו חוגגים 45 שנה למוסטנג בברמינגהם אלבמה.

האירוע מתרחש אחת ל 5 שנים (עם חשיפת הדגם החדש) בכל פעם במקום אחר. הפעם באלבמה.

לפני 5 שנים הייתי עם אבי באירוע שהתרחש בנאשוויל טנסי והיה ....מ ד ה י ם.

קרוב ל 4000 מוסטנגים(!) הגיעו לאירוע והתקבל מחזה מרהיב.

יצא לי לראות ולדבר עם הרבה אנשים\משתתפים, וכמובן לראות את כל המוסטנגים הנדירות, אלו שמוחבאות ומוצגות רק באירועים נוצצים או כאלו שבהגדרתם: Show car, רכבים ששוחזרו לתצוגה בלבד, אלו שמגיעות אך ורק על טריילרים. מוזיאון על 4 גלגלים.

האירוע מתקיים במתחם מסלול מירוצים, ומוסטנגים מכל השנתונים מתחרות על המסלול האחת בשניה (לא רק דראג).

חוויה לאוזנים ולעיניים.

לאילו מבינינו שחופצים בחלקים למוסטנג, מגיעים לאירוע כל הספקים העיקריים וניתן לרכוש חלקים חדשים\משומשים במחירים טובים\מחירי מציאה (בהתאמה).

גם סלבריטאים מגיעים לשם. בפעם האחרונה נפגשתי עם קרול שלבי, סטיב סאליין, לי אייקוקה, צ'יפ פוס ועוד..

(וכן. אני חייב להוסיף שהצטלמתי\לחצתי את היד\ וכמעט נישקתי את האגדה של האדון המכובד....קרול שלבי)

להלן מצורף האתר עפ פרטים ואג'נדה מתוכננת

http://www.mustangevents.org/MCA.cfm?home

אז מה נשאר?

לרוץ למשרד הנסיעות הקרוב ולהזמין טיסה...לא יודע מה איתכם, אבל אני ואבי כבר שריינו מקום..

348731481.jpg

348731450.jpg

348731367.jpg

348731315.jpg

348731594.jpg

348731397.jpg

348731288.jpg

348731516.jpg

348731556.jpg

348731640.jpg

פורסם

זה אומנם עוד כמה החודשים

אבל לבעלי המוסטאנג שכן נשארים בארץ(לא משנה מאיזה מועדון), מועדון FUEL SLUT מארגן מפגש ענק לציון ה45 שנה לפורד מוסטאנג

כולם מוזמנים, יהיו פרטים יותר רלוונטים קרוב למועד האירוע.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ערב טוב לבני הספל

נראה שכדאי להרים את הכפפה ולארגן במקביל לתאריכים הללו ב-17 אפריל 2009 מפגש מוסטנגים בחסות מועדון החמש בהיכל נוקיה

אז הכפפה בידך

להתראות

מנחם

פורסם

רעיון טוב עם כל בעלי המוסטנג, לא משנה מאיזה מועדון. השאלה היא אם אנשי FS יהיו בארץ...או אולי אני לא אהיה בארץ...

בירמינגהם...הםםםם...הםםםםםם

אגב, זה שבוע לפני הארוע בקרלייל. ואני מתכנן ממילא להיות בארה"ב, גם אצל "השכנים" מטקסס.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

האירוע שאנחנו מארגנים הולך להיות הפניג ענק למותג ולא "סתם" עוד מפגש .

נקבל בברכה כל בעלי מוסטאנגים מכל השנים לא משנה איזה השתייכות מועדונית עדתית ,דת ,גזע או לאום.

זה הולך להיות אירוע של FUEL SLUT וכל מה שנגזר מיזה :twisted:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכולם,

באפריל בין התאריכים 16-19 (4 ימים סה"כ) יתרחש אירוע ענק במסגרתו חוגגים 45 שנה למוסטנג בברמינגהם אלבמה.

האירוע מתרחש אחת ל 5 שנים (עם חשיפת הדגם החדש) בכל פעם במקום אחר. הפעם באלבמה.

לפני 5 שנים הייתי עם אבי באירוע שהתרחש בנאשוויל טנסי והיה ....מ ד ה י ם.

קרוב ל 4000 מוסטנגים(!) הגיעו לאירוע והתקבל מחזה מרהיב.

יצא לי לראות ולדבר עם הרבה אנשים\משתתפים, וכמובן לראות את כל המוסטנגים הנדירות, אלו שמוחבאות ומוצגות רק באירועים נוצצים או כאלו שבהגדרתם: Show car, רכבים ששוחזרו לתצוגה בלבד, אלו שמגיעות אך ורק על טריילרים. מוזיאון על 4 גלגלים.

האירוע מתקיים במתחם מסלול מירוצים, ומוסטנגים מכל השנתונים מתחרות על המסלול האחת בשניה (לא רק דראג).

חוויה לאוזנים ולעיניים.

לאילו מבינינו שחופצים בחלקים למוסטנג, מגיעים לאירוע כל הספקים העיקריים וניתן לרכוש חלקים חדשים\משומשים במחירים טובים\מחירי מציאה (בהתאמה).

גם סלבריטאים מגיעים לשם. בפעם האחרונה נפגשתי עם קרול שלבי, סטיב סאליין, לי אייקוקה, צ'יפ פוס ועוד..

(וכן. אני חייב להוסיף שהצטלמתי\לחצתי את היד\ וכמעט נישקתי את האגדה של האדון המכובד....קרול שלבי)

להלן מצורף האתר עפ פרטים ואג'נדה מתוכננת

http://www.mustangevents.org/MCA.cfm?home

אז מה נשאר?

לרוץ למשרד הנסיעות הקרוב ולהזמין טיסה...לא יודע מה איתכם, אבל אני ואבי כבר שריינו מקום..

348731481.jpg

348731450.jpg

348731367.jpg

348731315.jpg

348731594.jpg

348731397.jpg

348731288.jpg

348731516.jpg

348731556.jpg

348731640.jpg

זהו..הזמנתי, שריינתי ואני מגיע לבירמינגהם.

אמנם יש לי רק יום וחצי נטו (מגיע מיוסטון וחוזר ליוסטון) אבל אני מקווה למצות כל רגע.

תודה על המידע!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

הי בני,

האירוע נמשך 4 ימים, שווה להכנס לאתר של האירוע ולהוריד את האג'נדה של האירוע ולהתאים את עצמך לאירועים.

אחת החוויות לפני האירוע, זה להצטרף לשיירת מוסטנגים, וכאלו יוצאות מכל רחבי ארה"ב.

גם במהלך האירוע יהיו Cruise Night. חוויה שאין שניה לה..

מאיר

פורסם

נכנסתי לאתר וראיתי

מבחינת הלו"ז אין לי הרבה ברירות

נראה לי, ותקן אותי אם אני טועה, שהיום הכי מעניין הוא דווקא יום א,(האחרון).

אני אגיע לבירמינגהם בטיסה מיוסטון (ובדרך חזור כנ"ל) ואלון במוטל ליד ש"ת.

פורסם

תלוי, אם אתה צריך חלקים ביום האחרון יש מכירות חיסול אבל חלק נכבד מהמלאי כבר מכור...

אבל שווה להגיע בכל מקרה. (אגב, אפשר להתארגן על כרטיס כניסה למתחם ולרכוש אותו באינטרנט, אתה חוסך 10 או 15 דולר אם אני לא טועה..)

פורסם
אני מקווה שלפחות תשכיר מוסטנג :wink:

אני לא מתכוון להשכיר את המוסטנג שלי..

בטח התכוונת לשכור

אז אשכור את מה שתתן לי חברת ההשכרה. אני מקווה שזה יהיה דודג' אוונג'ר, הרכב האמריקאי הכי מוצלח ששכרתי וביליתי איתו ארבע וחצי ימים מניו יורק ליוסטון..

אגב, אני אשהה בבירמינגהם יומיים, משבת עד שני.

ובעניין חלפים, חוץ מגומיה רזרווית לדלת אני לא צריך. מה שכן יהיו השלמות לפלקון אבל זה יהיה כבר בקרלייל או ביוסטון.

פורסם
ערב טוב לבני הספל

נראה שכדאי להרים את הכפפה ולארגן במקביל לתאריכים הללו ב-17 אפריל 2009 מפגש מוסטנגים בחסות מועדון החמש בהיכל נוקיה

אז הכפפה בידך

להתראות

מנחם

מנחם - נראה שההצעה לעניין את בני - נפלה, הוא נוסע למקורות.על מנת לקיים במועדון החמש, במפגש נוקיה, אירוע כזה, צריךלהפנות למועדון ולעניין את וועדת האירועים (לכשתבחר) ולעניין את האחראי על המפגש בנוקיה לקיים מפגש מוסטנגים כדוגמת מפגש קורבטים שאירגן דרור בריל.

מצא משה

פורסם

:mm_yeah: בהצלחה

נשמח לקבל עידכונים לגבי תאריך מיקום ושעה כשיהיו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אגב, איתי לא הכל אבוד.

אני יוצא בשביעי של פסח, כך שאפשר בחוה"מ לעשות את האירוע או לשלב באירוע אחר של המועדון.

• תוכן חדש...