Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך גרר זול ואמין, מצידי בן אדם פרטי ולא חברה.

לגרור רכב מ GULFPORT במאסאצוצס MS

עד סטמפורד, קונטיקט.

ראו מפה מצורפת עם חיצים.

יש למישהו איזו שהיא המלצה ?

תודה

map.JPG

פורסם

יש לי מישהו, מתי אתה צריך את הגרירה?

אתה מתכוון לאכסן את הרכב בסטמפורד?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היי. כן אני אאחסן את הרכב בסטמפורד אצל דוד של אשתי לכמה חודשים עד שיהיה לי את הכסף למשלוח ולמיסים

בנתיים אני צריך רק להעביר אותו. מבחינתי כל יום בשבועיים הקרובים, נניח עד ה 10.1.09

תוכל לשלוח לי בפרטי או לפרסם פה. תודה רבה.

פורסם

שלחתי לך את הטלפון שלו.

קח בחשבון שאתה מדבר פה על עבודה של לפחות יומיים שלמים, יום הלוך ויום חזור, לא יודע כמה זה ישתלם לך.

יש חברות שעושות קוים של הובלות, על משאיות גדולות בהרבה שמכילות כמה מכוניות, יכול להיות שזה הפתרון עבורך, תחפש קצת באינטרנט.

כמו שכתבתי לך באימייל. תשקול שילוח מהאזור (אלבמה או פלורידה) ואחסון מקומי, עשוי להיות זול יותר בסופו של דבר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...