Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע פורד V4, נפח 1700- טורים נכונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

באילו טורים מומלץ לנסוע עם מנוע כזה? שוב: מנוע פורד "גרמני", 1700 סמ"כ, V4, שנת 68. יש לי גיר 4 הילוכים, ואני מפחד לאמץ את המנוע- עד עכשיו לא הגעתי ליותר מבערך 3500, אבל האוטו נוסע לאט בגלל זה!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא הבנתי את השאלה שלך גאנה, כמו בכל אוטו או מנוע שאתה לא מכיר, ניסוי ותהייה, בדוק שאין פריצות שמן מהאטמים, מים במצנן, שים לב לחום מנוע ותן לו בגז, האזן למנוע ולמד מתי הוא נשמע עסוק מאוד ואז החלף הילוך, מנועי פורד לא מפחדים מטורים גבוהים, בתנאי שהם מטופלים כהלכה, אבל הכי טוב שתביא אותו אלי...אני כבר אגיד לך...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

באיזה רכב?

ברשותי מנוע 1500 V4 של פורד בסאאב 96 מודל 69. (מנוע טאונוס 15M)

אין לי מד טורים...גיר 4 הילוכים...

הרכב עובר את ה100 חופשי ... כמו שנאמר, חום מנוע ,נזילות וכו' הם האינדיקציה.

הרכב ברשותי יותר משנתיים, פרט לבעיית התחממות(שנבעה מנזילה ברדיאטור) אף פעם לא הגבלתי עצמי בנסיעה.

בברכה,

ניר

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

הפורד טרנזיט מכונית כבדה יחסית ובעלת מנוע קטן (1663 סמ"ק) וחלש - 60 כ"ס.

רוב הטרנזיטים V4 שנימכרו בארץ צויידו במנועי 2.0 שהיו חזקים יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איפה אני אמצא לו עכשיו 2000 V4?:roll::? אם כבר- היה מתאים לי לשים שם V6, 2600 כמו בטאונוסים, אבל שוב- איפה אני מוצא אחד כזה במחיר סביר, ומה עם ה"חוקיות"- בחיים לא יאשרו לי... אגב, מנוע הזה (V6 2600) נכנס לשם "בול" במקום 1700, או שצריך הרבה שינויים?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ובכלל בעקבות המשבר הנוכחי מנוע 2600??? מה שמזכיר לי מודעה אצלינו בסופר:

"עקב המשבר הכלכלי הנוכחי שהעולם חווה כעת, האור בקצה המנהרה יכבה על מנת לחסוך בהוצאות חשמל,

עד להודעה חדשה.-אלוהים"

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

גנאדי - אם הרכב נוסע לאט - ראשית תעביר להילוך גבוהה יותר, אם נגמרו לך ההילוכים - בו לאסף הוא יסדר לך מנוע של אוטובוס ואז תרגיש מזה משיכה.

האמת - שאל תשכח מה שיש בידך - זו משאית קטנה עם מנוע לא חזק, שעובד בד"כ על סיבובי מנוע נמוכים והעיקר ברכב אלו המומנט והכוח ע"מ לשאת משאות.

מצא משה

• תוכן חדש...