Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש צרפתיות - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אחרי הצלחה גדולה של מפגש איטלקיות בהרצליה, מפגש פורד (שלצערי לא זכיתי להיות בו), ומפגשים רבים אחרים, מה דעתכם לארגן מפגש של רכבים צרפתיים, להראות, לראות, להתרשם? הרי יש כאן בפורום לא מעט בעלי רכבים צרפתיים נהדרים.

חברים, מה אתם אומרים, יכול לצאת לפועל?

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

שלא יבנו אותך לא נכון! אתה מתכוון למפגש צרפתיות מבוגרות/קשישות.

רעיון נפלא. יש המון סיטרואן, פיז'ו,רנו וגם שניים שלוש סימקות, פנהארד, ואולי גם קריזלר, פורד 8 V , פאסל ווגה ו-סלמנסון...

שלמה דן גדרון

פורסם

המפגש יהיה ריק כי כולם יתקעו בדרך :lol:

ממליץ לפנות גם למועדון PSI שמתעסק בצרפתיות מודרניות.

redroze, שנוסע בצרפתיה מודרנית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ממליץ לפנות גם למועדון PSI שמתעסק בצרפתיות מודרניות.

redroze, שנוסע בצרפתיה מודרנית.

פיג'ו 404?

סיטרואן דה שבו?

קח 45 שניות, תקיף את עזה, ותחזור.... ;-)

פורסם

כבעלים של צרפתיה ורשום בפורום PSI קיבלתי מייל על מפגש שהתבטל ביום שישי האחרון ויעבור לתאריך אחר.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אמיתי לחלוטין!!!

חברי אריוס, מחזיק בעוונותיו גם מספר צפרדעים דגם ישן (החדשה משנת 73 והישנה 55).

מהון להון, כמו שאומרין, האמריקאית שנת 99 הפסיקה לשתף פעולה ולא עוזר כלום!!!

החיישן של הקראנק שבק חיים והרכב לא מניע.

נו נו!!, ציטרואן די אס 72 הסיעה את האדון לעבודה ללא ליאות יום יום עד שתוקן החיישן.

אז לפעמים...הצפרדעים הן באמת מעדן!!!

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

לכל המלעיזים על הצרפתיות,

לפני כשלושים שנה, ידידי ג'ו ואני אז חיילים ואנחנו מחליטים לנסע בשבת לכוון חבל התענכים. (כן...היו מעורבות בענין עלמת חן או שתים) רק שאנחנו גרנו בפתח תקווה, והרכב היה דה שבו שנת 1962 אכן צבאי לשעבר. ובכן...נסענו...וגם הגענו.

אלא ששם החלטנו שאנחנו גם רוצים לעלות אל הר תבור. בסיבוב של הכפר הערבי דבוריה אני שומע לפתע רעש לא טוב עולה מהמנוע. עד כדי כך לא טוב שאני מחליט שחוזרים חזרה הביתה.

בעליה לפני מיפגש דברת המנוע נישמע כאילו יש בפנים חצץ. עד כדי כך שהנהגים שעקפו אותנו תקעו מבטים של סימן שאלה. בסופו של דבר, הדה שבו הגיע בכוחות עצמה עד לפתח תקווה, ולמחרת למוסך.

כשפתחו את המנוע התבררה עובדה מדהימה. גל הארכובה היה שבור לשנים. לא צ'יזבאת. סיפור אמיתי. מתברר שמאחר ומדובר במנוע בוקסר, כאשר השבר נמצא במקום מסוים , זה יכול לעבוד. יש לי עדים.

ובמיקרה אחר, באותה הדה שבו נישברה הציריה. נידמה לי שזה היה אולי הצלב, לא סגור על זה. מה שמשבית את הרכב כי הדיפרנציאל לא ננעל. אני מזעיק את אבא שלי שניהל אז את מוסך סיטרואן בפתח תקווה באותם ימים . בדה שבו תופי הבילום ומעצור היד נימצאים ביציאה מהגיר-לא על הגלגל. על מנת לכוון את מעצור היד יש ברגי פרפר, ומה שעשה האיש הוא נעל את הצד של הציריה השבורה עם מעצור היד, וכך הגענו למוסך על ציריה אחת.

ואבא שלי אומר שכל מה שהדה שבו צריכה זה- כף של שמן, כוס בנזין, נאד על מנת לנפח את הגלגל, ואם זה מתקלקל אז מספיק פלייר וחוט ברזל

אריה

בעיקר סיטרואן

• תוכן חדש...