Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני תלמיד תקשורת מבית הספר אורט סינגאלובסקי ואני מעוניין לעשות ראיון עם בעל רכב אספנות

הייתי שמח לקבל מייל או מספר טלפון כדי לעשות את ראיון

אני צריך את זה כמה שיותר מהר בתודה

אימייל [email protected]

בתודהלוי אלעד וסלם מתן

פורסם
שלום אני תלמיד תקשורת מבית הספר אורט סינגאלובסקי ואני מעוניין לעשות ראיון עם בעל רכב אספנות

הייתי שמח לקבל מייל או מספר טלפון כדי לעשות את ראיון

אני צריך את זה כמה שיותר מהר בתודה

אימייל [email protected]

בתודהלוי אלעד וסלם מתן

מועדון החמש - 03-7318818

ארז רונן

פורסם

או לחליפין אתה מוזמן להגיע לאחד ממפגשי מועדון ה 5 שנערכים ברחבי הארץ, ולפגוש את בעלי הרכבים עם הרכבים במקום.

:mm_yeah:

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא עונים:(

חכה למענה הקולי, יש שם הודעה מוקלטת שבה מנהלת המשרד מודיעה מה השם שעות הפעילות (הגעה פיזית) ושעות המענה הטלפוני.

בכל מקרה, אתה מוזמן ליצור איתי קשר בטלפון בחתימה בכל שעה ואני אשמח לענות לך על כל השאלות (בדיוק כמו שאני עונה לכל שאר האנשים שמתקשרים).

וידוי כואב, גם אני למדתי בעבר באורט סינגאלובסקי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...