Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מנסה לעזור לחבר, בעלים של מרצדס SEC 500 מודל 85' (W126). האפשרות הטרוויאלית היא לחפש באיביי גרמניה אבל לא הכל קיים שם וגם מילות החיפוש שבחרתי לא בהכרח נכונות, כך שאני מבקש את עזרתכם גם בבחירה נכונה של המילים:

1) מנוע גג + כבל + כפתורים [roof | Dach

2) דשבורד [dash | dashboard

3) קונסולה של הגיר [console

4) דיפונים של הדלת [door | Tür

- איפה עוד ניתן לחפש מאגר חלקים, ממקום שמוכן יהיה לשלוח ארצה?

- האם מילות החיפוש בהן בחרתי נכונות?

תודה!

פורסם

תכנס לאתר www.citparts.at

הוא אומנם מוכר חלפים לסיטרואן, אבל הוא גם סוכן של פולקסווגן ושל מרצדס, ב.מ.וו ועוד מספר יצרניים.

הוא ממוקם באוסטריה, כך שהמחירים שלו מעולים, הוא שולח לארץ והמשלוח מאוד מאוד זול מאוסטריה יחסית לכל מדינה אירופאית אחרת. בדוק.

בנוסף, הוא מכיר את הראש הישראלי ומוכן לכל סוג קומבינות שתרצו, כי הוא היה בארץ מתנדב באיזה קיבוץ שנה.

למשל, להוריד עטיפות, לשלוח ביחד, לחוד, במעטפות, כל דבר כדי להקל על הטיפול מול המכס.

בקיצור, קוראים לו קארל והוא על הכיפאק. יש לי ניסיון מעולה איתו כבר 5-6 שנים. ממליץ בחום.

אני הזמנתי אצלו כל מיני חלקים לפולקסווגאן חיפושית חדשה לא מזמן. שירות אמין וזול.

המייל שלו הוא [email protected]

בהצלחה.

רביב

פורסם

שלום.

קודם כל מדובר באחד הדגמים האהובים עלי, עוד מימי ילדותי. מדובר בדגם יוקרתי גם בגרמניה ולכן אין המון מכוניות, ותצטרך לחפש לאורך זמן מסויים כדי לאתר את החלקים. הייתי מחפש גם באיביי האמריקאי והאנגלי במקביל, אבל אל תקנה דשבורד מאנגליה, כי תתקל בבעיה מסויימת בהרכבה:-).

מילות החיפוש הנכונות, לבקשתך -

1) Schiebedachmotor

2) Armaturenbrett

3) Mittelkonsole

4) Türpappe / Türverkleidung

אגב, שם הדגם הוא C126 ולא W126. הייתי מחפש ע"י כתיבת C126 יחד עם אחת המילים מלמעלה, אין צורך לכתוב מרצדס.

תיאזר בסבלנות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תעשה טיול לאירופה...מן הסתם תמצא הכל במגרשי פירוק...

אבל אם לא, ואם לא תמצא באי ביי (האמריקאי בפירוש יותר זו למהאירופאי) חלקים למקצדס, הכי זולים שפגשתי אצל MB PARTS בארה"ב. תקיש rusty collins בגוגל ותיפול ישר עליו. קניתי ממנו לא מעט, אחרי תחקיר ארוך, הכי זול ומאוד אמין.

אגב, יש גם את tri star pit מגרש פירוק עצום בארה"ב, אבל לא בטוח שלשנים האלה, וגם לא לגמרי זול.

אחלה אוטו, אגב.

עוד דבר, אולי את הגג אפשר לתקן, תנסה אצל אלג'ק ברח' טברסקי.

בהצלחה

• תוכן חדש...